La Filomena llaminera

Arriba la continuació de La Filomena els fogons remena, doblement premiat pels Gourmand International World Cookbook Awards 07 com a «millor llibre de cuina per a nens i família en català» i «millor llibre de cuina vegetariana en català».

9 de novembre 2012 | Actualitzat el 30 de setembre 2016
La Filomena llaminera


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Com qualsevol altra assignatura del currículum escolar, l’educació en la salut és vital per al desenvolupament físic i emocional dels més petits. Amb aquest objectiu La Filomena llaminera presenta tot un seguit de suggeriments, consells útils i receptes bones, senzilles, divertides i, especialment, saludables, per compartir amb ells. Perquè una dieta sana i equilibrada no implica necessàriament privar-nos de petits plaers de tant en tant.

El llibre està pensat perquè els més petits de la casa puguin pintar-lo.

La Filomena Llaminera ha estat guardonada pels Gourmand CookBook Awards’12 com a “Millor llibre de cuina per a pares i fills en català”.

Si voleu fer un tast d’aquesta mateixa autora, recupereu els articles d’alimentació infantil del nostre portal: esmorzars infantils ideals, és estiu toca esmorzar bé i com evitar l’obesitat.

I recordeu que amb el carnet d’Etselquemenges teniu descompte al centre de Josefina Llargués.

PUBLICITAT

portada  —  amunt