Les espècies

Vuitanta receptes d'aquí i de tot arreu amb dinou espècies diferents, a càrrec de tres autores ben diferents, però totes enamorades de la cuina: una biòloga, una geòloga i una arquitecta.

Inici  ›  Llibres  30 de juny 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016
Les espècies


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Les espècies –tothom ho diu– són molt sanes, però a vegades encara se’ns resisteixen!

Aquestes tres autores ens ho posen molt fàcil. La feinada grossa ja l’han feta elles, cuinant més d’un centenar de plats per poder valorar-ne els resultats i arribar a les vuitanta receptes que ens proposen. Mestissatge amb els cinc sentits assegurat.

A més d’aquest receptari, al llibre també hi trobem informació botànica de les plantes que produeixen les espècies, la seva història, les reaccions fisiològiques del cos per la seva acció…

Què us semblaria menjar una amanida d’espinacs i mango amb vinagreta de gingebre, uns espaguetis amb all caramel·litzat, una truita amb farcit de samosa i botifarra negra, o un pastís de cafè i cardamom? Viatge a l’Índia, al Marroc… a través de la cuina?

 

Articles relacionats:

Fines herbes, herbes i espècies
El fonoll 
El julivert 
Compte amb el picant calent