Libérese de la proteinomanía

El cos necessita només de 25 a 35 grams de proteïnes, explica aquest llibre. Però en general en mengem el doble o el triple! Això pot ser la causa de moltes malalties.

Inici  ›  Llibres  2 de desembre 2013 | Actualitzat el 4 de desembre 2013

Libérese de la proteinomanía


Editorial
Pàgs.:
Preu:

A Etselquemenges hem parlat sovint de la importància de l’equilibri del PH del cos i dels aliments alcalinitzants. Per anar bé, el gran percentatge del que mengem ha de ser alcalí, i només una petita part, àcid.

Però encara ara a moltes cases predomina l’alimentació àcida, és a dir, amb molta carn i proteïnes, lleguminoses seques, formatges forts i brioixeria industrial amb molta farina blanca i sucre refinat.

Marc Ams sosté en aquest llibre que l’enverinament proteic és la causa bàsica de la majoria de les malalties.

Per això, afirma, cal intentar fugir de la proteinomania i adoptar una dieta equilibrada, hipoproteica, més alcalina i hidratada, amb molta fruita i verdura fresca, amb més proteïna de fonts vegetals que animals.

 

Llegeix un cas real:

Articles relacionats:

Consumeixes prou proteïnes?

Proteïna, quina?

 

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS