Menja’t el tarro

Menja’t el tarro, un llibre amb seixanta receptes de tarros saludables per endur on vulguis.Un estil d’alimentació sense gluten que ens allibera de les toxines acumulades al llarg dels anys, i ens ajuda a nodrir i enfortir les cèl·lules.

18 de novembre 2016 | Actualitzat el 30 de novembre 2017
Menja’t el tarro


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Marta Vergés, nutricionista i xef de cuina natural ens presenta Menja’t el tarro, un llibre amb seixanta receptes de tarros saludables per endur on vulguis. Una innovadora i divertida manera de menjar de carmanyola que revoluciona els Estats Units. Coneguts com els mason jars, aquests pots de vidre porten aliments naturals, vitals, ecològics i convenients, els que vénen directament de la terra. Un estil d’alimentació sense gluten que ens allibera de les toxines acumulades al llarg dels anys, i ens ajuda a nodrir i enfortir les cèl·lules. Una cuina acolorida, vibrant, creativa i sostenible, que propugna el respecte pels animals, l’agricultura local i la vida mateixa.

Menja’t el tarro inclou receptes saludables, molt ben combinades, que en donaran marxa durant el dia i faran que no ens adormim davant de l’ordinador!

PUBLICITAT

portada  —  amunt