Mima tu intestino

Sabíeu que l'intestí conté el 90% de la serotonina -hormona del benestar- que produïm? Tinguem, doncs, una digestió feliç! Intestí sa, ment sana!

Inici  ›  Llibres  28 de novembre 2017 | Actualitzat el 30 de novembre 2017

Mima tu intestino


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

L’intestí està, més que mai, de moda. No en va és la base de la salut i la vitalitat, i el responsable directe de moltes patologies: les de l’aparell digestiu mateix (gasos, inflor, restrenyiment, diarrees, candidiasi…), i d’altres com al·lèrgies, excés de pes, depressions…

L’autor, Christian Brun -un reconegut naturòpatia francès- ens explica d’una manera clara i amb humor bons hàbits i una rutina d’higiene intestinal per ajudar a reequilibrar l’intestí. Repassa tot el funcionament d’aquest òrgan (com funciona, el sistema digestiu, els nutrients, l’evacuació…), ens parla de gasos, de flora intestinal, de caques -ups!- (quantitat, olor, color…) i ens proposa maneres de menjar, fer exercici, beure i respirar que ajudaran el nostre estimat intestí.

Un últim apunt: sabíeu que l’intestí conté el 90% de la serotonina -hormona del benestar- que produïm? Tinguem, doncs, una digestió feliç!

PUBLICITAT

portada  —  amunt