Mis Recetas Anticáncer: Alimentación y Vida Anticáncer

Obro el Facebook i veig que una de les meves amistats ha compartit la imatge d’una llimona. Al text hi diu que, en casos de càncer, beure cada dia aigua amb llimona i bicarbonat és molt més potent que la quimioteràpia. Pot ser cert? Busco més informació i trobo aquest llibre de la doctora Odile Fernández, que acaba de sortir al mercat.

27 de juny 2013 | Actualitzat el 30 de setembre 2016
Mis Recetas Anticáncer: Alimentación y Vida Anticáncer


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

La doctora Fernández va tenir un càncer d’ovaris amb metàstasi i, des de llavors, ha escrit diferents llibres. Aquest, que supera els anteriors per volum (més de 500 pàgines!), comença explicant què és el càncer, en dóna les claus, xifres, causes… i passa a parlar del que ella anomena “llar anticàncer” –cosmètica, productes de neteja…– i de l’alimentació.

Com influeix la dieta en el càncer? Fernández dedica bona part del llibre a explicar per què alguns aliments afavoreixen la proliferació de cèl·lules malignes, com el sucre, i quins, en canvi, poden prevenir i fins i tot revertir el procés de la malaltia, com la ceba o els cítrics (ara entenc això de la imatge de la llimona del Facebook!). Explica també per què poblacions amb alimentació i estils de vida saludables, com l’okinawesa i la mediterrània, tenen menys càncer que la resta de poblacions, i analitza pros i contres de les anomenades dietes miracle.

També aborda altres aspectes que tenen relació amb el càncer, des dels utensilis apropiats per cuinar, fins a l’eficàcia de les teràpies alternatives, la influència de les emocions, les possibilitats que ens brinden les plantes o l’exercici físic quan s’està malalt.

El resultat és un llibre accessible i pràctic, amb receptes per preparar cosmètica natural a casa, per exemple.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat