Nuestro veneno cotidiano

Com s'examinen, avaluen i reglamenten els productes químics que s'introdueixen a la nostra cadena alimentària, des de l’hort (pesticides) fins al plat (additius i plàstics alimentaris)? Hi ha relació entre l'exposició a aquestes substàncies i l'augment de malalties?

Inici  ›  Llibres  3 d'abril 2013 | Actualitzat el 19 de desembre 2016

Nuestro veneno cotidiano


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

L’autora d’El mundo según Monsanto, Marie-Monique Robin, es basa en aquestes preguntes per construir aquest nou llibre. Un treball que, afirma, neix fruit de la tasca de recerca que ha fet a Europa, els Estats Units, el Canadà, Xile i l’Índia, a més de comptar amb experts de diferents disciplines.

“Com és possible que la ciència estigui al servei de les multinacionals i els seus interessos i no al servei del progrés humà i la salut?” es pregunta Robin. Nuestro veneno cotidiano. La responsabilidad de la industria química en la epidemia de las enfermedades crónicas descriu, pàgina a pàgina, la que considera “la cara funesta del progrés” i enumera substàncies com l’aspartam (si vols més informació pots consultar el llibre El aspartamo y otros edulcorantes), l’hormona Distilbene, etc. i arriba a la conclusió que cal un canvi de paradigma, sense pesticides, i apostar, entre d’altres coses, pel menjar biològic.

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt