Pagesos de ciutat

Hi ha molts motius per fer un hort urbà en testos, jardineres i taules. Un, és que és bonic; l'altre és que et fa modern i a la moda. Però, sobretot, i sense fer broma, és que és molt sa.

Inici  ›  Llibres  17 d'abril 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Pagesos de ciutat


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

L’Ester Casanovas, l’autora d’aquest llibre, fa molts anys que planta verdures i hortalisses ecològiques al terrat de casa. Ara plasma aquesta experiència en un manual que ensenya a tenir un hort per a l’autoconsum, instal·lat en testos, jardineres, taules de cultiu o envasos reciclats, i amb una inversió mínima.

Sembla un fet trivial això de ficar les mans a la terra per plantar-hi una hortalissa, però en realitat està carregat de simbolisme. Aquest gest marca l’inici d’un camí personal que acosta a la natura, que fa preguntar-se d’on prové allò que mengem i que fa adonar-se que la terra forma part del nostre ADN. L’Ester en dóna fe.

Un llibre didàctic, pas a pas, amb il·lustracions –com tot el que fa l’Ester a través del seu blog, de les xerrades i de les incursions en mitjans de comunicació. Ja ho diu ella mateixa: “El llibre que m’hauria agradat trobar quan vaig començar. Un llibre que no dóna res per sabut i que dóna resposta als dubtes existencials que tenia en començar el meu hort”.

Llegeix més articles sobre horts urbans d’Etselquemenges.

PUBLICITAT

portada  —  amunt