Peligro. Los aditivos alimentarios

Voleu que els vostres fills no consumeixin la mitjana de cent additius diferents al dia que pren la majoria? Sou dels que aneu al súper i llegiu les etiquetes del menjar? Busqueu codis misteriosos com l'E-951? Aquest llibre és per a vosaltres, perquè no us enverinin més.

Inici  ›  Llibres  16 de febrer 2014

Peligro. Los aditivos alimentarios


Editorial
Pàgs.:
Preu:

No és només un llibre molt útil, també és un semàfor. Corinne Gouget classifica pràcticament tots els additius del món alimentari per colors, segons el grau de perillositat per a la salut (vermell, no ingerir; taronja, ingerir amb precaució; verd, no nocius per a la salut), i cada additiu porta una explicació de com es fa servir i comentaris sobre els efectes que pot tenir en l’organisme (migranyes, insomni, al·lèrgies, tumors, pèrdua dels cabells, depressió, retards en l’aprenentatge, atacs epilèptics, tumors, etc).

Aspartam, glutamat monosòdic… Ara podreu decidir amb informació què compreu i què no. Però vigileu, perquè potser us puja la mosca al nas veient com alguns organismes passen per alt els informes científics que confirmen els trastorns que provoca el consum d’additius (us sona els nom de Monsanto?).

Diuen que l’autora va estar dos anys revisant estudis científics per a cada additiu. Vosaltres, en canvi, us haureu acabat aquest llibre en un obrir i tancar d’ulls, perquè és tan fàcil de llegir com útil per prendre una decisió informada.

 

Llegiu tots els articles sobre additius d’Etselquemenges.

PUBLICITAT

portada  —  amunt