Sanando con alimentos integrales

Tot en aquesta vida és una prova Per veure el que faràs. En equivocar-te davant del que veus Has de començar un cop més!

9 de gener 2013 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016
Sanando con alimentos integrales


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Amb aquesta cita del patriarca zen Hsuan Hua Paul Pitchford (vell conegut d’Etselquemenges) il·lustra l’origen de la malaltia i els vells patrons dietètics que ell defineix com a “destructius”. Aquest és l’eix central de Sanando con alimentos integrales, un dels llibres de referència per a l’Etselquemenges –i un autèntic súpervendes.

El llibre està dividit en cinc parts. A la primera, parla sobre les arrels del diagnòstic i el tractament: el ying i el yang, la naturalesa tèrmica dels aliments i les persones. A la segona, del que és essencial en la nutrició: com fer la transició als aliments integrals, repàs de diferents tipus d’aliments i com combinar-los, etc. La tercera part parla dels cinc elements i els òrgans, aparells i sistemes de l’organisme i la quarta de les malalties i el seu tractament dietètic. Les receptes i propietats dels aliments d’origen vegetal estan a la cinquena i última part, en què conjuminen tradicions asiàtiques i nutrició moderna.

A les seves pàgines també trobareu consells sobre com baixar de pes, informació sobre la renovació vascular i del cor, la salut de la dona, els problemes digestius, l’alimentació infantil, els embarassos i l’envelliment, etc.

En definitiva, un llibre amb coneixements imprescindibles si creiem en els aliments com a medicina.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat