Secretos de la gente sana

Idees pràctiques per prendre consciència de la nostra salut, conservar-la i millorar-la. En cinc passos. Amè i imprescindible.

Inici  ›  Llibres  14 de desembre 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Secretos de la gente sana


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

La majoria de nosaltres naixem sans. Què ens passa pel camí? Aquest llibre explica com podríem estalviar-nos nou de cada deu diabetis, vuit de cada deu malalties cardiovasculars, set de cada deu accidents vasculocerebrals i sis de cada deu tumors.

Els autors ens expliquen com el secret de les persones sanes consisteix a conservar i augmentar la salut adquirint hàbits saludables i evitant el que els perjudica. Volem fer-nos vells, oi? Per què, llavors, caiem en trampes com el tabac, l’alcohol, el sedentarisme o el menjar-que-no-és-menjar? Per què no somriem i abracem més? Si és gratis! Toca prendre consciència i responsabilitzar-nos, perquè, a més, la nostra acció té repercussió en la salut i pot ser un exemple per als que ens envolten.

Una lectura amb una base científica i nutricional sòlida que ens dóna les claus i consells per viure una vida saludable sense grans esforços, dietes exigents o productes farmacèutics.

 

Articles relacionats:
Recomanació del llibre No más dieta
Els donem una galeta?

PUBLICITAT

portada  —  amunt