Somos lo que comemos

El preu, la presentació... són, sovint, motius que influeixen en la nostra decisió sobre el que hem de menjar. Pensem en les qüestions ètiques i morals?

Inici  ›  Llibres  15 de març 2015 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Somos lo que comemos


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Aquest llibre vol fer que ens fixem en què mengem, ajudar-nos a prendre consciència. Ens mostra la importància de saber com es produeixen els aliments que consumim, d’on provenen… No en va, el 2005 la revista Time va incloure Peter Singer a la seva llista de les cent persones més influents del món…

Sabeu l’autèntic cost dels aliments que consumin en el dia a dia?

Sabeu que triar el que mengem és una qüestió moral i que això té una repercussió directa en el planeta? Doncs sí, segons Peter Singer i Jim Mason, per exemple, quan algú consumeix carn de la ramaderia industrial és còmplice del patiment al qual ha estat sotmès l’animal. A més, consideren que la ramaderia és el responsable màxim del canvi climàtic.

En aquest llibre tan extens, que recorre des de Walmart fins al McDonald’s i el menjar ecològic, els autors resumeixen els cinc principis fonamentals que cal seguir a l’hora de decidir què es vol menjar.

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt