Sport & Cook

Menjar natural per a esportistes. I amb pròleg de Gemma Mengual.

Inici  ›  Llibres  8 de desembre 2015 | Actualitzat el 30 de setembre 2016

Sport & Cook


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

L’educadora alimentària en hàbits i cuina saludables Astrid Baqué ens vol fer veure amb el seu llibre que ser esportista no té per què estar associat amb els carbohidrats i amb la proteïna animal.

A Sport & Cook podràs trobar més de 30 receptes pensades per a aquells esportistes que busquen aconseguir un bon rendiment esportiu mitjançant una cuina saludable i natural. Així, descobriràs com preparar les teves pròpies barretes energètiques i batuts recuperadors, quines alternatives tenim per no prendre sucre refinat ni gluten, etc. Tot amb quadres-resum i imatges per posar-nos-ho ben fàcil. I, a més, inclou els casos d’esportistes com Míriam Albero, Emma Roca, Jaume Leiva…

En definitiva, és el llibre que necessites si vols saber quins són els aliments que cal incorporar a la teva dieta per seguir una alimentació sana i rendir millor fent esport.

PUBLICITAT

portada  —  amunt