Superfoods

Descobreix la història personal de Carla Zaplana amb els superfoods.

Inici  ›  Llibres  26 de gener 2016 | Actualitzat el 30 de setembre 2016

Superfoods


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Superfoods. Receptes i aliments del futur per viure millor avui. Així es titula el nou llibre de Carla Zaplana, dedicat als superaliments, en què explica la seva pròpia experiència: com els va descobrir i com s’hi va anar aficionant.

Sabies que els açais contenen fins a cinc vegades més antioxidants que els nabius?
O que els brots d’alfals tenen el doble de proteïnes, quatre vegades més calci i dues vegades més ferro que la resta dels vegetals?
Sabies que el cacau és l’antioxidant de la felicitat o que la cúrcuma és el millor anticàncer que hi ha?
I que el pol·len d’abella és un superaliment molt beneficiós per al sistema immunològic?

La Carla Zaplana ens ho descobreix i ho acompanya de 70 receptes (esmorzars, amanides, entrants, postres, begudes, dips i snacks i receptes de bellesa). Així, aprendrem què són els superfoods, les característiques que tenen en comú, els raw i els orgànics, els criteris per determinar si un aliment és superfood o no, com i qui se’n pot beneficiar i els seus efectes sobre la salut. També menciona aspectes com el comerç just i els superfoods autòctons.

I per ara us deixo, que se m’ha girat feina. La crudipaella, el quètxup de Goji i la crema verda de festuc del llibre m’estan fent ullets.

 

Articles relacionats:

La Carla Zaplana a l’Ets

El llibre Sucs Verds

PUBLICITAT

portada  —  amunt

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS