Tratamientos naturales al alcance de todos

Amb l’Olga Cuevas vam aprendre que és bo que evitem beure durant els àpats (https://etselquemenges.cat/especialista/olga-cuevas/recomanacions-per-afavorir-la-digestio/). O que el pollastre i el peix són bons per a la memòria i el rendiment escolar (https://etselquemenges.cat/especialista/olga-cuevas/alimentacio-i-rendiment-escolar/).

Inici  ›  Llibres  26 de desembre 2012 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016

Tratamientos naturales al alcance de todos


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

O que el consum de sucre es pot relacionar amb algunes infeccions.

Aquestes idees, que la doctora en Bioquímica ens ha ensenyat a través de la secció l’Especialista d’Etselquemenges, es plasmen ara en el llibre Tratamientos naturales al alcance de todos, coescrit amb Lucía Redondo Cuevas. En aquesta publicació, les autores recuperen tractaments tradicionals i naturals per combatre, per exemple, la febre o solucionar els problemes digestius.

Una lectura ideal per a totes aquelles persones que vulguin pal·liar els seus problemes amb mètodes naturals senzills, molts d’ells basats en l’alimentació. Trucs i hàbits que podreu posar en pràctica ràpidament i, com assenyala el llibre, “fer-nos més amos de la nostra salut”.

Recordeu que els socis de l’Ets teniu un 50% de descompte en la matrícula dels cursos d’Olga Cuevas i un val per a una classe de cuina terapèutica i oriental, entre d’altres avantatges que us ofereix l’IPFS Roger de Llúria, dirigit per la bioquímica, i que recentment ha estrenat nou local.

PUBLICITAT

portada  —  amunt