Una dolça revolució

Primer llibre de l’agricultor Josep Pàmies, en què explica, a través de la seva pròpia experiència, el vessant ocult i els interessos que a vegades s’amaguen rere l’agricultura convencional.

Inici  ›  Llibres 21 d'octubre 2013 | Actualitzat el 30 de setembre 2016 per Txell Costa

Inici  ›  21 d'octubre 2013 | Actualitzat el 30 de setembre 2016 per Txell Costa

Una dolça revolució

Una dolça revolució
Josep Pàmies

Ed. Dolça Revolució
Pàgs. 300
Preu 15,00 €
Comprar

Josep Pàmies és un home compromès. Ha participat en el món sindicalista i cooperativista des de molt jove, ha promogut la campanya Dolça Revolució per donar a conèixer les innombrables propietats de l’estèvia, tan perseguida pels lobbies de les grans indústries alimentàries. Se sent desenganyat per l’alimentació industrial, que ell també va produir durant uns anys. Per això ara recull en aquest llibre sobre salut i alimentació els interessos ocults del camp: assegura que l’agricultura convencional està causant danys en la salut de les persones i el medi ambient i que cal promoure un canvi per recuperar l’estil de vida natural.

En aquestes pàgines, Pàmies explica les seves vivències i reflexions com a pagès compromès amb l’agricultura ecològica, la lluita contra els transgènics i les plantes medicinals, entre d’altres.

La compra d’aquest llibre serveix per finançar bona part de l’Associació Dolça Revolució de les Plantes Medicinals. El llibre suposa l’estrena també de Dolça Revolució com a editorial.

Recupereu l’entrevista que vam fer a Josep Pàmies per conèixer el seu blog, que cada dia rep més de cinc mil visites.

Txell Costa

Txell Costa
Redactora i community manager d'Etselquemenges.
Autora del llibre 'Working Happy'

* Envieu-nos les novetats literàries sobre alimentació saludable a info@etselquemenges.cat

Comentaris

PUBLICITAT

amunt