Llibres 

Deliciosas legumbres



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Els llegums són una font molt important de proteïnes, hidrats de carboni, vitamines i minerals i són un aliment que hauríem d’incorporar als menús setmanals. A part, són un aliment econòmic i molt versàtil; només cal tastar les receptes que ens ofereix la Georgina.

ampliar

Com a mi m’agrada. Les meves receptes saludables per ser feliç



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Cuinar de manera saludable, amb molt d’humor, gaudint i fent gaudir de bon àpats és l’objectiu de les receptes que ens ofereix la Sílvia en aquest llibre.

ampliar

Aprende a vivir, aprende a comer



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La Núria Roura ens presenta en aquest llibre la seva història personal i com va superar els trastorns alimentaris que va tenir de jove. Exposa la seva lluita personal de forma valenta amb tots els ets i uts, sense tabús. Us coneixereu millor, aprendreu a escoltar les vostres necessitats, millorareu la salut i reconnectareu amb la vostra essència.

ampliar

Hemsley, Hemsley. El arte de comer bien



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Les germanes Hemsley ens apropen a la seva filosofia de cuina saludable, gaudint de tots els àpats amb una alimentació senzilla, deliciosa i, el que és més important, nutritiva. No us perdeu l’oportunitat que us ofereix el llibre per començar el vostre propi viatge en l’art de menjar bé!

ampliar

L’agenda de l’Ets 2018



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Amb l’arribada de l’any nou ja tenim aquí la nova agenda de l’Etselquemenges! Aquest any ve carregada amb una gran novetat! Un menú setmanal per a cada mes de l’any firmat per la dietista de La Consulta Martina Ferrer

ampliar

Transforma la teva salut



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Vols saber com els bacteris intestinals i les hormones tenen la clau per mantenir-te allunyat dels medicaments usats per al restrenyiment crònic, els èczemes freqüents, les migranyes habituals, les menstruacions doloroses i els esquinços recurrents?

ampliar

Desayunos SEN



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Comprovarem com un petit canvi al dia, a l'esmorzar, ens ajuda a assolir la felicitat i més fàcilment el pes ideal. Apte, fins i tot, per als més indecisos.

ampliar

Cuina flexi



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Adam Martin Skilton, periodista especialitzat en nutrició i fundador de la pàgina web etselquemenges.cat, ha publicat un llibre molt instructiu sobre el flexitarianisme, ens parla dels avantatges i d'una elecció de dieta que no ha d'eliminar totalment el consum de carn, peix i altres proteïnes animals.

ampliar

100 ideas para una vida más sana y natural



Editorial
Pàgs.:
Preu:

En el llibre es revela d'una manera elegant i propera que la salut i la bellesa física només s'aconsegueixen a través d'una fortalesa mental, emocional i espiritual. El lector trobarà més de 140 pàgines de consells; simplement haurà de deixar-se endur i creure que una vida plena d'amor, salut i alegria i abundància és a l'abast de tothom.

ampliar

A la taula i al llit, al primer crit



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Guia revolucionària d’hàbits alimentaris infantils saludables.A través del llibre farem un recorregut pels esmorzars, dinars, berenars, sopars i begudes, passant per seccions com les proteïnes i el menjar integral.

ampliar

Mima tu intestino



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Sabíeu que l'intestí conté el 90% de la serotonina -hormona del benestar- que produïm? Tinguem, doncs, una digestió feliç! Intestí sa, ment sana!

ampliar

Batuts Verds



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Després del supervendes Sucs Verds, Carla Zaplana ens porta els batuts, també verds, que són una gran font de micronutrients i ajuden a nodrir i hidratar el cos, així com a netejar i depurar l’organisme

ampliar

La cuina de la carxofa



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre escrit amb molt d’amor i afecte, dedicat a la carxofa i als records, per Pau Garcia Parajuà, gerent del Cafè Europa d’Olot, un dels restaurants més destacats de la zona de la Garrotxa.

ampliar

Alimentación prebiótica



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Sabies que els microbis que habiten a l’intestí influeixen directament en la salut? Sabies que podem millorar la salut si influïm en la microbiota a través de l'alimentació.

ampliar

Vivir sin gluten



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Es pot deixar de banda el gluten i reorientar els hàbits alimentaris? Cuinar sense gluten està renyit amb el bon menjar? Apte no només per a celíacs.

ampliar

Comer para no morir



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Descobrirem quins aliments hem de consumir i quins canvis d’estil de vida hem d’aplicar si volem allargar l'esperança de vida.

ampliar

Menja’t el tarro



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Menja’t el tarro, un llibre amb seixanta receptes de tarros saludables per endur on vulguis.Un estil d’alimentació sense gluten que ens allibera de les toxines acumulades al llarg dels anys, i ens ajuda a nodrir i enfortir les cèl·lules.

ampliar

L’agenda de l’ets

L’agenda de l’ets



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si sou uns apassionats de l’alimentació saludable no us perdeu l’ agenda de l’Ets!

ampliar

Secretos. Relatos de mucha gente pequeña



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Una visió poètica de la vida i l'alimentació.

ampliar

Cuina feliç



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Receptes sanes i refrescants per encarar la vida amb energia.

ampliar

Alimentación sana vs. transgénicos, aditivos y nanotecnología



Editorial
Pàgs.:
Preu:

El coneixement ens farà lliures. També alimentàriament.

ampliar

Aceite de coco



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si encara no fas servir l'oli de coco per a tot, continua llegint.

ampliar

Postres crudiveganos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

100 receptes de postres crudiveganes i sense gluten

ampliar

Vegana i catalana



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La cuina de tota la vida sense ingredients d'origen animal.

ampliar

El método Food Babe



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Una lectura que empodera per fer un consum més conscient.

ampliar

Eat and Run



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Begudes i barretes bioenergètiques per a esportistes i gent activa.

ampliar

Paleo dieta para deportistas



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La guia de Marc Vergés engloba tot aquest estil de vida d'alimentació evolutiva.

ampliar

Aguas detox



Editorial
Pàgs.:
Preu:

L'aigua de sempre, però encara més bona i saludable.

ampliar

La dieta paleo



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Best-seller del New York Times per canviar de dieta en trenta dies.

ampliar

Les herbes aromàtiques



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre d'aquells que, amb el pas dels anys, trobareu ple de llenties i masegat al prestatge de la cuina. Perquè fa falta, i perquè és de confiança.

ampliar

Cocinar



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre per reflexionar.

ampliar

Raw Food Anti-aging



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Alguns el consideren ja la bíblia del moviment crudivegà

ampliar

Comer sano para vivir más y mejor



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si esperes la clàssica guia de receptes i gastronomia, aquest no és el llibre que busques.

ampliar

Atlas ilustrado de la cocina sana y creativa



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si ets dels que penses que seguir una dieta és avorrit i repetitiu, fes un cop d’ull a aquest llibre!

ampliar

Cocina vegana mediterránea



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Podem seguir una dieta sana a llarg termini si només mengem vegetals? Yes, we can!

ampliar

Macrobiótica moderna



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Coneixes la dieta macrobiòtica? Et presento l’enciclopèdia d’aquesta filosofia de vida.

ampliar

Cocina energética y saludable



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre que ajuda a mantenir l'equilibri per tenir més energia!

ampliar

Slow fast food



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Alimentar el cos i les emocions. Consumir d'una manera responsable.

ampliar

Breakfast love



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Esmorzars avorrits? Mai més!

ampliar

Paleo receptes



Editorial
Pàgs.:
Preu:

El conegut arqueòleg Eduald Carbonell i l'escriptora Cinta Bellmunt ens parlen de la dieta paleo.

ampliar

Mi primer libro de cocina vegana



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Amb 140 receptes, és el manual perfecte per iniciar-se en el veganisme. Útil per a tothom que vulgui incorporar més aliments d'origen vegetal a la dieta.

ampliar

Proteínas vegetales: 66 recetas antioxidantes



Editorial
Pàgs.:
Preu:

66 receptes amb alt valor proteic, sense afegir-hi carn!

ampliar

Mis sopas y cremas favoritas de invierno

Mis sopas y cremas favoritas de invierno



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Culleres a punt, sopers!

ampliar

Superfoods



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Descobreix la història personal de Carla Zaplana amb els superfoods.

ampliar

Mis recetas vegetarianas



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Idees delicioses per a tota la família, explicades per una mare de família.

ampliar

Be real, not perfect



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Amb poc més de 20 anys, Miriam Albero és una de les esportistes més seguides a Instagram gràcies als seus consells de vida sana. Aquest és el seu primer llibre.

ampliar

El libro de la macrobiótica: Completo tratado sobre dieta y ejercicios macrobióticos

El libro de la macrobiótica: Completo tratado sobre dieta y ejercicios macrobióticos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La guia per entendre la macrobiòtica com un estil de vida.

ampliar

Flexivegetarianos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Aquest llibre defensa que no cal ser 100 % vegetarià per mantenir una constitució sana.

ampliar

El gran llibre dels llegums

El gran llibre dels llegums



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La bíblia dels amants dels llegums.

ampliar

Sport & Cook



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Menjar natural per a esportistes. I amb pròleg de Gemma Mengual.

ampliar

Espiritual Chef



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Aliments essencials de l'ànima.

ampliar

Cuina sana en 10 minuts



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Ens cuidem amb el cuiner Isma Prados.

ampliar

Detox SEN



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Sans per dins i per fora.

ampliar

Menús conscientes



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Com seguir les regles bàsiques d’una dieta dissociada.

ampliar

Deliciously Ella



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Llibre en anglès de la coneguda blogger Ella Woodward. Tracta la nutrició i la vida saludable des d'una perspectiva pràctica, pràctica.

ampliar

Davinia’s 5 weeks to sugar-free

Davinia’s 5 weeks to sugar-free



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Llibre (en anglès) per deixar de ser un addicte al sucre.

ampliar

Salud óptima con la Paleo Dieta



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Claus, consells i 100 receptes.

ampliar

Masas madre – Sourdough



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La massa mare està de moda. "Back to basics", que deia la cançó.

ampliar

Zumoterapia para las cuatro estaciones



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Teràpia amb sucs? A casa? Sí. Aquí tenim el manual.

ampliar

Todas las madres tienen leche



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un al·legat en defensa de la lactància materna i de la criança natural. Per raons ecològiques, econòmiques però, sobretot, de salut.

ampliar

Transforma tu alimentación con Montse Bradford



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Consells i receptes senzilles perquè puguis canviar els teus hàbits alimentaris.

ampliar

Mama, em pica!



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Manual de supervivència per a pares novells en al•lèrgies i intoleràncies als aliments.

ampliar

Vacunas, las justas



Editorial
Pàgs.:
Preu:

No és un llibre que rebutgi la vacunació. És un llibre per reflexionar.

ampliar

Remedios naturales para una infancia saludable



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Aprenem a tractar els trastorns habituals de salut dels nostres fills amb remeis naturals, en paral•lel amb la medicina convencional: homeopatia, elixirs florals, cromoteràpia, musicoteràpia, quiropràctica, etc.

ampliar

El vinagre astuto



Editorial
Pàgs.:
Preu:

El vinagre és un aliment que fem servir habitualment... però també pot servir per fer marxar els insectes o per netejar.

ampliar

RohVegan



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Cent receptes de cuina crua acompanyades de fotografies fetes pel fotògraf d'Etselquemenges Pau Esculies.

ampliar

Power Explosive

Power Explosive



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Us heu apuntat mil cops el gimnàs i no heu obtingut els resultats que esperàveu? El més probable és que els exercicis que fèieu no fossin els millors per a vosaltres...

ampliar

Tu cuerpo: manual de instrucciones



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Instruccions per gaudir del cos completament.

ampliar

Recetas para mejorar tus enzimas



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un vida sense cafè, lactis, tabac ni gent negativa.

ampliar

Candidiasis: prevención, diagnosis y tratamiento



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Guia pràctica per entendre i prevenir la candidiasi.

ampliar

El sentimiento del intestino



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un mètode de desintoxicació per al benestar corporal i emocional.

ampliar

Somos lo que comemos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

El preu, la presentació... són, sovint, motius que influeixen en la nostra decisió sobre el que hem de menjar. Pensem en les qüestions ètiques i morals?

ampliar

Cuinar per a celíacs



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Guia completa amb consells i receptes a dojo per als celíacs grans i petits.

ampliar

Smoothie: la revolución verde



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Per a algunes persones menjar vegetals pot ser un repte difícil. Els batuts verds poden ser la solució.

ampliar

Comer animales



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Molta gent menja carn de manera habitual... però, quines conseqüències té això? Quins són els efectes econòmics, socials i ambientals de consumir-la?

ampliar

Alimentación consciente



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre per descobrir com seguir una dieta equilibrada i divertida.

ampliar

¡Cuidado con el azúcar!



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Tothom, conscientment o inconscientment, menja algun tipus de sucre diàriament… però sabeu quins riscos comporta consumir-ne?

ampliar

Sucs verds



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Trenta receptes de sucs verds per ajudar a cuidar-se.

ampliar

Menjar bé, una qüestió d’intel·ligència



Editorial
Pàgs.:
Preu:

A vegades sentim que ens fallen les defenses o que simplement no ens trobem bé. Sabeu que això pot ser degut a un dèficit nutricional?

ampliar

El método clean



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Com desintoxicar el cos en 21 dies.

ampliar

Secretos de la gente sana



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Idees pràctiques per prendre consciència de la nostra salut, conservar-la i millorar-la. En cinc passos. Amè i imprescindible.

ampliar

Alimentación inteligente, cocina saludable



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Canviar els hàbits de vida no és una qüestió fàcil, per això en aquest llibre trobareu els trucs per saber què cuinar i, sobretot, com cuinar-ho, i així aconseguir els màxims nutrients de cada aliment.

ampliar

Herbes a la Carta



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Tots hem anat a horts, camps o jardins i hem vist plantes, però... i si algunes d’elles fossin comestibles? Coneixes quines són les seves propietats, quan s’han de collir i com cuinar?

ampliar

El negocio de la comida. ¿Quién controla nuestra alimentación?



Editorial
Pàgs.:
Preu:

En un món tan industrialitzat, sabem que alguns dels aliments que mengem han hagut de fer milers de quilòmetres abans d’arribar a les nostres llars, però...per què?

ampliar

Las maravillas de la flora



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Tant si voleu cuidar la flora intestinal com si sou fans de la Judit Mascó, aquest llibre fa per a vosaltres.

ampliar

Bienestar intestinal: cómo sentirse bien comiendo



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si teniu restrenyiment, colitis o inflor, aquest llibre us serà molt interessant!

ampliar

Comer sano para vivir más y mejor



Editorial
Pàgs.:
Preu:

El millor antienvelliment que hi pot haver és una alimentació saludable.

ampliar

La Filomena els fogons remena



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Ets pare i estàs preocupat per l’alimentació dels teus fills? Cal que els nens aprenguin a alimentar-se bé, a gaudir del menjar i també a divertir-se cuinant. 

ampliar

La alimentación: la tercera medicina



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Per què molts metges recomanen no prendre cereals o llet actualment? Són modes? No. És perquè el cos no digereix bé certs aliments que s'han modificat amb el pas del temps.

ampliar

L’enzim mediterrani



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Teniu al·lèrgia, acidesa gàstrica, cansament i gasos després de menjar...? Alerta, pot ser un dèficit d'enzims.

ampliar

Tú eliges lo que comes



Editorial
Pàgs.:
Preu:

El meu nen no està gros, està fort i molt maco.....però el pediatre no hi està d'acord. Potser ens hem acostumat a racions massa grans ? Potser l'Industria alimentària ens ha acostumat...

ampliar

Aprende a combinar alimentos: guía para una nutrición saludable



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre per reflexionar sobre el nostre dia a dia alimentari i reeducar el paladar.

ampliar

Quan la vida puja a la bàscula



Editorial
Pàgs.:
Preu:

L'estrès engreixa. No, no són imaginacions vostres: per perdre pes és tan important el que mengem com el que sentim.

ampliar

No más dieta



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Volem menjar sa però no tenim temps. Solució: dietes miracle! De debò, duros a quatre pessetes?

ampliar

40 recetas para 40 semanas de embarazo

40 recetas para 40 semanas de embarazo



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Receptes per a embarassades de cuiners com Albert Adrià, Raül Balam, Carles Gaig, Ada Parellada, Nandu Jubany... 36 estrelles Michelin per a un llibre solidari. Perquè el que es menja durant l'embaràs influeix en la salut dels nostres fills.

ampliar

¡Siéntete radiante!



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Canvis d'humor, menopausa amb complicacions, sobreprès, digestions complicades, mala qualitat del son... Aquests són alguns dels problemes femenins comuns que aborda aquest llibre. L'alimentació i la gestió de les emocions són dues de les claus d'aquest manual de salut natural per a dones, on la nutrició energètica hi és molt present.

ampliar

La revolución de la autosalud



Editorial
Pàgs.:
Preu:

"Pensava que em moriria". Així comença aquest llibre sobre com tenir una vida més saludable, explicat en primera persona per l'autor mateix. La idea és fer córrer el missatge i començar una autèntica revolució saludable.

ampliar

Les espècies



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Vuitanta receptes d'aquí i de tot arreu amb dinou espècies diferents, a càrrec de tres autores ben diferents, però totes enamorades de la cuina: una biòloga, una geòloga i una arquitecta.

ampliar

Dime qué comer si tengo diabetes



Editorial
Pàgs.:
Preu:

"Un 91% de casos de diabetis de tipus 2 podrien haver-se evitat amb certs canvis en l'estil de vida". "Quan es té diabetis el risc de tenir una malaltia cardiovascular és quatre vegades superior". Dos arguments clau per posar atenció a la dieta quan es té diabetis.

ampliar

El gran libro de la cocina ácido-alcalina



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Una guia pràctica per equilibrar el pH del cos. Notareu ràpidament que teniu més energia (i sense prendre cafè!), i us ajudarà a evitar malalties.

ampliar

Vivir sin tóxicos: cómo ganar bienestar y salud para tu familia



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Els petits canvis són poderosos. Amb quatre idees podem aconseguir una llar més sana i lliure de tòxics. Perquè la contaminació no només és a fora al carrer!

ampliar

Alimentación viva: manual para una cocina sin cocina

Alimentación viva: manual para una cocina sin cocina



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Cuinar sense cuina. I menjar menjar viu. Una moda passatgera que beu del new age o una forma d'alimentació que ha vingut per quedar-se?

ampliar

Deliciosa natura



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre llaminer, en la forma i el contingut, perquè aprenguem a recollir flors, herbes i fruits silvestres.

ampliar

Virtudes curativas de la cebolla



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un aliment imprescindible que podríem considerar gairebé un medicament: la ceba.

ampliar

El milagroso suplemento mineral del siglo XXI

El milagroso suplemento mineral del siglo XXI



Editorial
Pàgs.:
Preu:

El descobridor del famós MMS n'explica totes les propietats amb aquest llibre.

ampliar

Pagesos de ciutat



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Hi ha molts motius per fer un hort urbà en testos, jardineres i taules. Un, és que és bonic; l'altre és que et fa modern i a la moda. Però, sobretot, i sense fer broma, és que és molt sa.

ampliar

Hongos medicinales



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Descobrim els fongs medicinals, un aliment clau pel seu paper quimioprotector.

ampliar

La verdad sobre los transgénicos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

L'eurodiputada i exministra francesa Corinne Lepage denuncia en aquest llibre la indústria transgènica. La nostra salut està en joc, adverteix l'autora, i també l'agricultura. Una 'rara avis': una política que critica la política.

ampliar

Cómo cura la avena



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si hi ha un superaliment per excel·lència, és la civada. Tan intel·ligent que ens engreixa o ens aprima segons el que necessitem. I ens fa més guapos, i serens, i amb menys colesterol... No entenc com és que encara no han fet un anunci que digui: "Si vols lligar més, pren civada!". Temps al temps!

ampliar

El factor microbio y las enzimas sanadoras



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Hiromi Shinya ens proposa viure amb salut lluny de medicaments i d'operacions, traient partit als bacteris "bons" que tenim al cos.

ampliar

Intestinos saludables



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Flatulències, celiaquia, còlon irritable... Cada vegada hi ha més malalties relacionades amb els intestins. I a la televisió no paren de dir-nos que hem de cuidar la flora amb iogurts i begudes preparades en un laboratori. Descobrim alternatives saludables!

ampliar

La granada

La granada



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La magrana ha estat un aliment 'trending topic' al llarg de la nostra història (una mostra: és el símbol de moltes associacions mèdiques). Però, en algunes èpoques, l’hem ignorada. Amb aquest llibre, recupera l’estrella de la fama gastronòmica.

ampliar

Peligro. Los aditivos alimentarios

Peligro. Los aditivos alimentarios



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Voleu que els vostres fills no consumeixin la mitjana de cent additius diferents al dia que pren la majoria? Sou dels que aneu al súper i llegiu les etiquetes del menjar? Busqueu codis misteriosos com l'E-951? Aquest llibre és per a vosaltres, perquè no us enverinin més.

ampliar

Las cosechas del futuro



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Fertilitzants, pesticides, interessos empresarials, legislació laxa... Tots aquests 'ingredients' acaben al nostre plat. Parlem d'alternatives: l'agroecologia, una nova manera de fer agricultura.

ampliar

La dieta según las 4 estaciones



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si ets dels que creuen en els productes de proximitat i de temporada, aquest és el teu llibre. Aprendràs què és millor menjar a cada estació i et sentiràs millor. Fes cas a la natura.

ampliar

La buena cocina



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Amb pocs anys s'ha convertit en un clàssic que ajuda a entendre tot el que passa a la cuina a professionals i aficionats. El toc diferencial? Harold McGee convida a adaptar qualsevol recepta al gust de cadascú, i convida a improvisar sense seguir cap recepta. Creativitat i experimentació a la cuina!

ampliar

Vinos naturales en España



Editorial
Pàgs.:
Preu:

No parlem d'un llibre tècnic. Aquestes pàgines són per ser degustades amb una bona copa de vi a la mà i per descobrir quins són els vins més naturals i, sobretot, els noms propis que els fan possibles. Si sou uns professionals del sector, també us agradarà.

ampliar

Dime qué comer si soy celíaco



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si sou celíacs o teniu algun trastorn que us obliga a fer una dieta sense gluten, aquesta guia us anirà molt bé per aprendre a portar una bona alimentació en el dia a dia. També és útil per a metges (la celiaquia és una de les malalties més mal diagnosticades!), dietistes, xefs...

ampliar

Leche que no has de beber



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Leche que no has de beber

ampliar

Nutrición y bromatología



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Si estudieu farmàcia, ciència i tecnologia dels aliments, medicina... heu de llegir aquest llibre. Aglutina tota la informació del món mundial sobre la nutrició i els aliments des de tots els punts de vista.

ampliar

El mono obeso



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Estar gras és una malaltia actual. Fa només vuit mil anys que hi ha grassos! En el moment que l'ésser humà va començar a dominar l'agricultura i la ramaderia i, per tant, a fer menys exercici físic per córrer darrere de les bèsties, va ser quan va aparèixer l'obesitat.

ampliar

El estudio de China



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Se n'ha fet la pel·lícula ('Forks Over Knives'), se n'han venut més de cinquanta milions d'exemplars arreu del món... I fins i tot vosaltres, lectors, ens n'heu demanat la ressenya! Aquest llibre és la recopilació de vint anys d'investigació entre la Xina i els Estats Units sobre els efectes del consum de proteïnes animals en la salut.

ampliar

Knowcosters. Cuando el low cost es el mal

Knowcosters. Cuando el low cost es el mal



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Ets el que menges. Ets el que consumeixes. Això és el que explica aquest llibre sobre el nostre comportament com a consumidors. Perquè escollir un producte és gairebé com votar i comporta tota una reacció en cadena.

ampliar

Libérese de la proteinomanía

Libérese de la proteinomanía



Editorial
Pàgs.:
Preu:

El cos necessita només de 25 a 35 grams de proteïnes, explica aquest llibre. Però en general en mengem el doble o el triple! Això pot ser la causa de moltes malalties.

ampliar

La cocina y los alimentos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un clàssic. Una bíblia. Hi trobareu tot el que cal saber a la cuina: ingredients, tècniques, temperatures, receptes... Organitzat com un diccionari i amb molts quadres explicatius.

ampliar

El equilibrio a través de la alimentación: sentido común, ciencia y filosofia oriental

El equilibrio a través de la alimentación: sentido común, ciencia y filosofia oriental



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre sobre la manera de treure partit a la nostra alimentació, amb una visió integrativa de l'individu. Sí, pot semblar complicat, però perdeu-vos entre les pàgines d'Olga Cuevas i veureu com tot es fa senzill.

ampliar

La antropología de la alimentación



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Quedem per dinar amb la família o per celebrar alguna cosa amb els amics; pensem què mengem per estar sans i –de vegades massa– per estar guapos. Certament la cuina forma part de la nostra identitat. Aquest llibre aborda l’alimentació des del vessant de les ciències socials, i deixa de banda la nutrició i la dietètica.

ampliar

Cocina para tu mente



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Te verd, cúrcuma, aranyons, sèsam... són alguns dels aliments ens ajuden a protegir la salut del cervell. Quins altres hi ha? Com els hem de cuinar? La neurociència forma part –gairebé sense ni adonar-nos-en– de la nostra dieta diària; així doncs, una científica i un cuiner ens ho expliquen en aquest llibre, perquè puguem ajudar a prevenir, així, malalties com l’Alzheimer.

ampliar

Una dolça revolució



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Primer llibre de l’agricultor Josep Pàmies, en què explica, a través de la seva pròpia experiència, el vessant ocult i els interessos que a vegades s’amaguen rere l’agricultura convencional.

ampliar

Alimentación vegana



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Ruediger Dahlke és una autora supervendes que, en aquest llibre, fa un enfocament holístic de la dieta vegana. Explica que moltes malalties estan associades amb el patiment que viuen els animals quan els sacrifiquen.

ampliar

Menjar per ser millors



Editorial
Pàgs.:
Preu:

De vegades no és fàcil compatibilitzar el ritme de vida actual amb una dieta saludable per a tota família. I, sovint, tenim dilemes, com ara si hem de beure llet o no, si comprem menjar ecològic o no... Per tot això, l’Adam Martín, periodista, cofundador d’Etselquemenges i pare de tres criatures, ha escrit aquest llibre.

ampliar

Guía completa de aditivos alimentarios



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Fa anys, el cuiner Santi Santamaria va aixecar polèmica amb un debat sobre l’ús dels additius a la cuina. Són perjudicials per a la salut? Per què additius que fa anys eren legals ara ja no ho són?

ampliar

Alimentos que curan: Nutrición energética para tu cuerpo, tu mente y tus emociones



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Sabem que som el que mengem i que els aliments estan vinculats a la salut, l’estat emocional i, també, la sexualitat. Una temàtica que el doctor Jorge Pérez-Calvo aborda ara acompanyat de Pilar Benítez.

ampliar

Márketing de alimentos ecológicos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Aquest llibre parla de tu i de mi; del perfil de consumidors que, com tu i com jo, volem cuidar-nos; dels productes ecològics que mengem, del mercat –del qual formem part– i de les estratègies de màrqueting que es fan servir per fomentar la compra eco.

ampliar

Cocina vegana mediterránea



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Aquest és un d’aquells llibres imprescindibles –de fet, és una reedició– en qualsevol cuina saludable. Independentment que siguem vegans o no, hi trobarem receptes saboroses amb ingredients típics mediterranis classificats per estacions i graelles amb els valors nutricionals dels diferents aliments, entre molta d’altra informació.

ampliar

Cáncer, un enfoque bio-lógico



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Parlar de càncer mai no és agradable, però, si ho fa un investigador i científic com Juan Serrano Gandía en forma de conte, tot és diferent. En aquest llibre trobarem la conversa d’un nét i d’un avi arran d’un càncer de mama familiar. Es plantejaran diferents dubtes fins a arribar a l’aposta per l'oncologia integrativa.

ampliar

Ayudas naturales para el riñón. Guía práctica de terapias convencionales y complementarias



Editorial
Pàgs.:
Preu:

“Aquest llibre inclou tot el que has de saber sobre la salut i la malaltia dels ronyons. Però el coneixement és només el primer pas; ara has d’entrar en acció”. Així acaba aquesta guia –pràctica i directa, com il·lustra aquesta frase–, que repassa, també, la importància d’una bona alimentació.

ampliar

¡Revitalízate!



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Fa calor, us sentiu xafats i no sabeu què podeu menjar. Les receptes revitalitzants del doctor Jorge Pérez-Calvo us poden anar bé! Arriba la reedició d’un clàssic.

ampliar

Ayudas naturales para el corazón. Superalimentos, dieta y estilo de vida cardiosaludable



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Sabies que les malalties cardiovasculars comencen a l’úter, segons la nutrició que rep el fetus? Com podem disminuir el nivell de colesterol i la hipertensió sense fàrmacs? O com podem recuperar-nos més ràpidament d’un infart? Aquest llibre publica el resultat d'investigacions científiques que demostren que petits canvis en la dieta i en l’estil de vida poden prevenir, evitar i controlar els problemes de cor.

ampliar

El tratamiento natural de las alergias. Los factores que las originan y las soluciones naturales para combatirlas



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Primavera, ulls vermells i esternuts. Diagnòstic? Al·lèrgia. I, ràpidament, ens recepten remeis i pal•liatius de tot tipus. Per què no busquem l’origen, les raons, d’aquestes al·lèrgies? Amb tants medicaments, el cos perd la capacitat desintoxicadora i, fins i tot, pot generar reaccions noves. Amb aquest llibre descobrim tractaments naturals per evitar-ho.

ampliar

Mis Recetas Anticáncer: Alimentación y Vida Anticáncer



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Obro el Facebook i veig que una de les meves amistats ha compartit la imatge d’una llimona. Al text hi diu que, en casos de càncer, beure cada dia aigua amb llimona i bicarbonat és molt més potent que la quimioteràpia. Pot ser cert? Busco més informació i trobo aquest llibre de la doctora Odile Fernández, que acaba de sortir al mercat.

ampliar

Cuerpo de mujer, sabiduría de mujer



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre que es considera una autèntica bíblia per molts motius. El primer, i més obvi, pel volum: té més de mil pàgines. En segon lloc, perquè és un clàssic revisat i reeditat moltes vegades i, també, perquè és una guia de salut exhaustiva per a dones que busquen una visió més holística, ja que aglutina coneixements molt diversos de manera molt entenedora.

ampliar

Cultiva tus remedios



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Plats vistosos, gustosos i saludables; i una farmaciola econòmica, sana i alegre. Això és el que aconseguim si plantem plantes medicinals a l’hort, al balcó o a l’ampit de la finestra. I si ets dels que –com a mi– se’t moren les plantes, estem de sort: necessiten poques atencions i poc reg. De fet, com més dures són les condicions en què creixen, més concentració de principis actius medicinals i terapèutics tenen. Bingo!

ampliar

Sano y salvo (y libre de intervenciones médicas innecesarias)



Editorial
Pàgs.:
Preu:

No et controlis el colesterol, sigues feliç, perquè els tractaments per abaixar-lo només són eficaços en persones que ja tenen problemes coronaris; per a la resta, el tractament és inútil i perjudicial. Aquest és un dels consells d’aquest llibre, escrit per un matrimoni format per dos doctors, que posa en dubte la medicina preventiva.

ampliar

Comer puede matar



Editorial
Pàgs.:
Preu:

«Mai és tard per viure d'una altra manera», sentencia Miquel Porta, catedràtic de Salut Pública, a l'epíleg d’aquest llibre. Una publicació amb títol incendiari que retrata el sistema de producció i consum actual. Tecnofòbia i quimiofòbia... o realitat?

ampliar

Cómo cultivar una lechuga y comer sano



Editorial
Pàgs.:
Preu:

"En un mundo urbano completamente alejado del campo, las hortalizas pueden resultar más exóticas que muchas plantas ornamentales importadas de países lejanos". La introducció d'aquest llibre té conya, però és ben certa.

ampliar

El detective en el supermercado



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Estic dinant davant de l’ordinador quan el mòbil s’il·lumina. És la Montse Vallory recordant-me que hi ha maneres de menjar que tampoc alimenten. “Descobreix com la ciència de la nutrició i la publicitat ens han fet més grassos i malaltissos”.

ampliar

El poder curativo de los alimentos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Per què, malgrat els avanços mèdics, tenim encara tantes malalties greus? Aquest llibre analitza els pros i contres de totes les dietes des de la idea holística que cal escoltar el cos.

ampliar

Alimenta tu cerebro



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Què tenen en comú l’all, el rovell d’ou i el salmó? Doncs que són aliments que ens ajuden a potenciar el rendiment mental. Vaja, que influeixen en el funcionament del nostre cervell. Parlem d’un llibre que explica les claus de la dieta neurosaludable.

ampliar

Los peligros de la leche



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Al nostre entorn cada vegada que hi ha més gent que deixa de consumir llet de vaca perquè no la digereix bé, perquè li provoca mucositat, perquè té al•lèrgies, etc. Quines bases científiques té aquest fet? Podem viure sense llet de vaca, un aliment natural i indispensable per a molts?

ampliar

Cocina cruda creativa



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Fem reunió d’Etselquemenges en un restaurant crudivegà i al•lucino amb un plat d’espaguetis de carbassó: no hi ha gens de pasta, sinó que són carbassons tallats amb una mena de maquineta de fer punxa, com la dels llapis.

ampliar

Cocina vegetariana para niños… y para toda la familia



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Un nen pot ser vegetarià des que neix? Mercedes Blasco ho ha viscut així amb els seus fills, des del deslletament fins a l’adolescència –moment en què poden aparèixer desequilibris alimentaris.

ampliar

La enzima prodigiosa



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Ets el que menges: sense un bon funcionament gastrointestinal mai estaràs bé. Però hi ha molts aliments aparentment sans que no ho són i malmeten els nostres enzims.

ampliar

Nuestro veneno cotidiano



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Com s'examinen, avaluen i reglamenten els productes químics que s'introdueixen a la nostra cadena alimentària, des de l’hort (pesticides) fins al plat (additius i plàstics alimentaris)? Hi ha relació entre l'exposició a aquestes substàncies i l'augment de malalties?

ampliar

Kalanchoe



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Hem recomanat llibres sobre l’àloe, el te... i avui és el torn del kalanchoe, que s’associa sovint amb la prevenció i curació del càncer.

ampliar

El aceite del árbol del té



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Repasso el títol del llibre amb el dit: “L’oli de l’arbre del te”. A què em recorda? Podria ser el nom d’una novel·la.

ampliar

Áloe vera



Editorial
Pàgs.:
Preu:

L’àloe vera està de moda. Una planta que porta tota la vida amb nosaltres i ara sembla que sigui la panacea.

ampliar

Salud pura



Editorial
Pàgs.:
Preu:

«Ensenyar als professionals sanitaris i als pacients a depurar l'organisme pot ajudar a descongestionar el sistema nacional de salut». Així parla la doctora Irina Matveikova, defensora de la medicina natural, preventiva, personalitzada i pacient.

ampliar

La sal cristalina del Himalaya



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La sal té mala premsa. Però a mi, que sóc una persona amb la tensió molt baixa, em cau bé. Per això topar-me amb aquest llibre ha estat perfecte per trobar arguments per tornar-la a posicionar on es mereix.

ampliar

Mood food: la cocina de la felicidad



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Hi ha llibres que donen bon rotllo. I aquest, pel títol, ja el trobo suggeridor. Però si el comencem a fullejar descobrim, a més, que hi ha grans xefs a darrere. Una delícia.

ampliar

La milagrosa dieta del ph



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Diuen que prejutjar no és bo. Però obro aquest llibre amb dues idees preconcebudes al cap.

ampliar

Salud interior



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Recomanar un llibre que ha escrit una companya de l’equip d’Etselquemenges no és una feina fàcil, perquè pots caure en el risc de ser massa benèvola, que se’t vegi el llautó. Així que no us parlaré del llibre de la Jordina. Us parlaré d’ella.

ampliar

Nueva gastronomía macrobiótica



Editorial
Pàgs.:
Preu:

L’alimentació macrobiòtica és una manera de menjar basada en l’equilibri del yin i el yang. Dit així, pot sonar pretensiós, complicat, o exclusiu. Però Bernard Benbassat ens ho fa fàcil i pròxim, amb ingredients que tots tenim al nostre abast (no goso dir “ingredients que tots tenim a la nevera”, perquè ell sovint argumenta que als supermercats es fa terrorisme alimentari, fruit d’una tria de productes impregnada de màrqueting i de voluntats empresarials).

ampliar

Descubrir el cochayuyo: la alga que limpia y nutre el organismo



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Ródenas ens explica la història del cochayuyo, el seu valor nutritiu, els efectes sobre la salut que té, etc. A més a més, hi ha receptes variades (es pot menjar en amanides, guisats, amb samfaina, etc.) i dietes depuratives i per aprimar-se.

ampliar

Los secretos de la alimentación vital



Editorial
Pàgs.:
Preu:

L’autor defensa una alimentació ecològica, sana i gustosa, basant-se majoritàriament en aliments vegetals, crus.

ampliar

Sanando con alimentos integrales



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Tot en aquesta vida és una prova Per veure el que faràs. En equivocar-te davant del que veus Has de començar un cop més!

ampliar

Beber agua de mar



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Beure aigua de mar? Sí, sí, nosaltres ja fa temps que apostem per això (https://etselquemenges.cat/alternativa/laigua-de-mar-cura-tots-els-mals-de-lhome-2523/), i Francisco Martín també defensa com n’és de beneficiosa aquesta pràctica per nodrir el cos i desintoxicar-lo, i també prevenir i curar malalties i molèsties.

ampliar

Tratamientos naturales al alcance de todos



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Amb l’Olga Cuevas vam aprendre que és bo que evitem beure durant els àpats (https://etselquemenges.cat/especialista/olga-cuevas/recomanacions-per-afavorir-la-digestio/). O que el pollastre i el peix són bons per a la memòria i el rendiment escolar (https://etselquemenges.cat/especialista/olga-cuevas/alimentacio-i-rendiment-escolar/).

ampliar

Comida sana, comida rica. Recetas de cocina saludable, sencilla y sabrosa

Comida sana, comida rica. Recetas de cocina saludable, sencilla y sabrosa



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Showcookings, classes… Marisa Fernández té un bagatge pedagògic ampli relacionat amb la cuina natural.

ampliar

Receptes antiaging



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Fa temps us parlàvem del Menú antiaging (https://etselquemenges.cat/restaurants/menu-antiedat-al-moments-6174/) del restaurant Moments, signat per la família Ruscalleda amb l’assessorament del doctor Manuel Sánchez. Una composició bona, saludable i atraient alhora.

ampliar

El gran libro de los cereales



Editorial
Pàgs.:
Preu:

L’any 1995 Esmeralada Berbel publicava El gran libro de los cereales per tornar a posar en relleu aquest aliment a vegades oblidat.

ampliar

Nutrición energética para la salud del sistema digestivo



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Segur que heu comprovat que, si feu una bona digestió, esteu més desperts i teniu el cap més clar. O, fins i tot, que us és més fàcil prendre decisions.

ampliar

El recetario mágico



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La Desiree Arancibia és il·lustradora de llibres infantils i mare. S’interessa pel món de la nutrició i l’alimentació i ara ha unit totes les seves facetes en l’elaboració d’un llibre il·lustrat amb més de quaranta receptes per a nens a partir de dos anys.

ampliar

Kéfir un yogur para rejuvenecer

Kéfir un yogur para rejuvenecer



Editorial
Pàgs.:
Preu:

A l’etselquemenges hem parlat sovint del quefir (recordeu l’article “Un de més a la família: les nenes i el quefir” (https://etselquemenges.cat/fills/un-de-mes-a-la-familia-les-nenes-i-el-quefir-12180/), un aliment que actua com a remei natural contra qualsevol al·lèrgia i que és un fort antibiòtic natural sense efectes secundaris.

ampliar

Las 100 recetas más rápidas de la cocina vegetariana



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La Maria Pilar Ibern ens va captivar en aquesta entrevista (https://etselquemenges.cat/convidat/maria-pilar-ibern-gavina-escriptora-i-professora-dalimentacio-vegetariana-10386/) per la seva energia i la manera planera i entenedora d’explicar-se a la cuina.

ampliar

La Filomena llaminera



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Arriba la continuació de La Filomena els fogons remena, doblement premiat pels Gourmand International World Cookbook Awards 07 com a «millor llibre de cuina per a nens i família en català» i «millor llibre de cuina vegetariana en català».

ampliar

La batalla de l’ou



Editorial
Pàgs.:
Preu:

Durant la guerra, per resoldre la greu crisi alimentària, la Generalitat va proposar que tots els ciutadans criessin gallines a casa. El nom oficial de la campanya va ser «La batalla de l’ou».

ampliar

Inteligencia digestiva



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La por, els nervis, la falta d’autoestima… totes aquestes emocions tenen repercussió en el nostre sistema digestiu.

ampliar

Nueva cocina vegetariana

Nueva cocina vegetariana



Editorial
Pàgs.:
Preu:

La naturòpata Adriana Ortemberg ens mostra com fer una bona dieta vegetariana, sana, variada i gustosa.

ampliar

El aspartamo y otros edulcorantes



Editorial
Pàgs.:
Preu:

A l’etselquemenges hem parlat sovint dels mals de l’aspartam.

ampliar

PUBLICITAT

amunt