Llibres 

La dieta de les emocions

La dieta de les emocionsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Imagina la teva vida donant el màxim de tu, amb energia i amb la certesa que pots aconseguir els teus objectius gaudint del que t’agrada. En una paraula: FELIÇ. No és una utopia, és possible, i és el que s’explica a La dieta de les emocions. Un llibre que et donarà les claus  per trobar l’equilibri mental i emocional a través de certs aliments, pensaments i hàbits que et permetin assolir el benestar.

ampliar

Aprende a vivir, aprende a comer

Aprende a vivir, aprende a comerEditorial
Pàgs.:
Preu:

La coach Núria Roura ens ensenya a viure la relació amb el menjar sense ansietat, culpa ni judicis i amb ella aprenem a gaudir d’una alimentació sana, energètica i nutritiva.

ampliar

Grasas buenas

Grasas buenasEditorial
Pàgs.:
Preu:

El nutricionista Marc Vergés ens explica quines greixos saludables hem de consumir diàriament si volem millorar la nostra salut. Amb les que aprendrem a baixar de pes, augmentar la musculatura, regular les nostres hormones i millorar l’estat d’ànim i deixar de ser esclaus del menjar.

ampliar

El equilibrio natural

El equilibrio naturalEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Sebastian Pole, cofundador de la marca especialitzada en herbes ayurvèdiques ecològiques Pukka, ens descobreix com treure el màxim profit de l’extraordinari poder de les plantes medicinals amb aquesta col·lecció de 70 receptes a base d’herbes, botànics frescos i els millors ingredients de la pròpia naturalesa. Amb el llibre El equilibrio natural, prepara’t per nodrir, estimular, relaxar, tonificar i protegir el teu cos i ment.

ampliar

Especias. Heroínas de la salud

Especias. Heroínas de la saludEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Recolzat per un extraordinari equip de professionals de la medicina i institucions,Especias, heroínas de la salud, explora les aplicacions nutricionals i mèdiques de 30 espècies comunes, però no per això menys extraordinàries, per les seves sorprenents propietats curatives. A més, de les més de 90 receptes, 20 vénen de la mà de xefs reconeguts internacionalment com José Andrés o Peter Gordon aportant plats amb barreges d’aquestes espècies aconseguint equilibris dolços, àcids, amargs i picants.

ampliar

Menja’t el tarro

Menja’t el tarroEditorial
Pàgs.:
Preu:

L’estil de vida que portem ens obliga en moltes ocasions a fer els àpats fora de casa i portar una alimentació saludable i natural en aquestes condicions no sempre resulta fàcil. L’autora, Marta Vergés, és capaç de demostrar-nos que amb els ingredients adequats i un tarro podem menjar ràpid, fàcil i sà en qualsevol lloc. Per això ens ofereix 60 receptes plenes de colors, textures, amb aliments de la terra, lliures de gluten i rics en nutrients per a que ja no hi hagi excuses per cuidar-nos.

ampliar

Cocina vegetariana sin gluten

Cocina vegetariana sin glutenEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Gaudir menjant sense gluten, cuinant a casa de forma senzilla, amb opcions vegetarianes… es possible! En aquest llibre trobaràs, a més de respostes a dubtes sobre celiaquia, intolerància i alèrgia al gluten i descripcions dels diferents cereals i farines sense gluten, 140 receptes vegetarianes delicioses amb trucs i consells amb què elaborar menús variats per no caure en la monotonia i sorprendre als teus convidats.

ampliar

Tu casa sin tóxicos

Tu casa sin tóxicosEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Diàriament, a la nostra llar i lloc de treball, ens trobem exposats a baixes però constants dosis de radiacions artificials i substàncies químiques que sense ser conscients ens poden causar problemes de salut. Ens trobem davant d’un manual imprescindible amb el que l’autora ens ensenya a detectar-los i a trobar alternatives i solucions saludables per a fer-los front.

ampliar

Trigo Sarraceno. La alternativa sin gluten

Trigo Sarraceno. La alternativa sin glutenEditorial
Pàgs.:
Preu:

El fajol pot semblar un cereal més entre tots. Els que pensin així estan equivocats i Clémence Catz, l'autora, ens ho demostra en aquest llibre. Gràcies a les seves receptes i explicacions ens ofereix un ampli ventall d'oportunitats per gaudir cuinant amb aquest cereal: cru, germinat, mòlt per elaborar galetes i muffins, en flocs per transformar-los en porridge…Només ens queda triar com ens ve de gust avui.

ampliar

Green and Clean

Green and CleanEditorial
Pàgs.:
Preu:

  En aquest llibre, l’autora Teresa Pinyol, ens ofereix una guia plena de consells, trucs i recomanacions per realitzar la neteja de la nostra llar de forma ecològica, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Ens ofereix l’oportunitat d’escollir entre diferents marques o bé l’opció de fabricar els nostres propis productes.

ampliar

Placeres Veganos

Placeres VeganosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Amb aquest llibre, l’autora ens proposa receptes sencilles i variades amb fruites, hortalizes i plantes per aquè incorporar-les a la nostra dieta diària no ens suposi cap esforç. Estan organitzes per temps de cocció i poden adaptar-se a qualsevol moment i paladar. Perquè menjar verdura no està renyit amb el sabor ni la qualitat.

ampliar

Siéntete radiante

Siéntete radianteEditorial
Pàgs.:
Preu:

  A través d’una alimentació saludable, els beneficis de la respiració i la meditació, l’exercici i la gestió del teu talent personal, aquest llibre et dóna la informació necessària per transformar-te en la millor versió de tu mateixa.

ampliar

Mi pequeña carnicería vegana

Mi pequeña carnicería veganaEditorial
Pàgs.:
Preu:

  Els autors, són els fundadors de vg-zone.net, un influent web vegetarià on Sébastien Kardinal i Laura Veganpower comparteixen la seva passió per la cuina vegana. Amb aquest llibre, ens ofereixen una col·lecció de receptes on tracten de reproduir el sabor i la textura de la carn fent servir només ingredients vegetals. Ho aconsegueixen? Descobreix-ho!

ampliar

Dolços vegans

Dolços vegansEditorial
Pàgs.:
Preu:

Dolç és sinònim de sucre refinat? Només poden ser bons els postres elaborats per la indústria alimentària? Marta Castells, l’autora, ens demostra amb aquest llibre que en la cuina vegana hi ha un gran ventall de possibilitats d’elaborar postres variades i delicioses amb productes naturals, de la terra, lliures d’ingredients d’origen animal per a aquells moments en què ens ve de gust un dolç. Perquè ser vegà no comporta renunciar si no reinterpretar. Llegeix l’entrevista a la Marta Castells.

ampliar

Fitness Gourmet

Fitness GourmetEditorial
Pàgs.:
Preu:

L’autor Christian Coates, conscient de la varietat d’estils de vida de les persones, proposa amb Fitness gourmet un mètode singular per crear menús personalitzats en funció dels objectius físics en tres versions diferents: Cremar, Mantenir i Desenvolupar que l’ajudaran a indentificar fàcilment quins aliments, dietes i receptes són les més apropiades en cada situació depenent de la seva activitat física.

ampliar

Pensar abans d’obrir la boca

Pensar abans d’obrir la bocaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Quan som al supermercat, quin criteri seguim per escollir els productes que formaran part de la cistella de la compra? Potser ens deixarem portar per la forma, els colors, el preu… Altres més entesos potser miren el llistat d’ingredients, la composició nutricional… però qui va més enllà? Tenim idea de l’origen de procedència d’aquell aliment? En quines condicions medioambientals s’ha produït? S’han respectat els drets i condicions laborals dels treballadors? L’autora ens fa tocar de peus a terra fent-nos veure que darrera de cada producte hi ha una realitat social, ètica i medioambiental que comporta conseqüències.

ampliar

Cuina casolana Vegana

Cuina casolana VeganaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Es poden cuinar receptes cassolanes d’aquestes que es fan a poc a poc i aporten caliu sense emprar ingredients d’origen animal? Zaida Fernández, l’autora, ens ofereix 100 receptes veganes que, fent servir aliments de tota la vida i agrupades segons les estacions, ens permeten elaborar plats dolços i salats amb els que podem sorprendre’ns, convidar i el més important, alimentar-nos de forma fàcil i saludable.  

ampliar

Vegana i Tradicional

Vegana i TradicionalEditorial
Pàgs.:
Preu:

ots guardem en la memòria aquestes olors i sabors dels plats que ens cuinaven les nostres àvies i mares i que a l'evocar-los ens produeixen certa nostàlgia. El fet de portar una alimentació vegana fa que haguem derenunciar a tornar a gaudir d'ells? Marta Castells, l'autora, ens demostra amb aquest llibre que fent canvis molt senzills podem adaptar les receptes tradicionals de tota la vida a una alimentació lliure de productes d'origen animal. Perquè ser vegà no implica menjar avorrit ni insípid.

ampliar

Raw Food Antiaging

Raw Food AntiagingEditorial
Pàgs.:
Preu:

Descobreix amb la formadora i xef Consol Rodríguez com una dieta a base d'aliments vius proporciona totes les vitamines que necessitem, els minerals en la seva forma orgànica i els antioxidants imprescindibles per una vida sana, ètica i rejuvenidora. Inclou més de 50 receptes superenergètiques, senzilles i delicioses.

ampliar

Todo sin gluten

Todo sin glutenEditorial
Pàgs.:
Preu:

Com menjar sense gluten cada dia sense complicar-se la vida? Com fer panets, “brioixos”, pizzes exprés o galetes pel berenar? Com substituir els sandvitxos o les torrades amb mantega de l’esmorzar? Aquesta obra tan completa, autèntica enciclopèdia de l’alimentació sense gluten, és una font inesgotable d’idees i coneixement: ¡Més de sis-centes receptes sense gluten ni lactosa, tan dolces com salades!

ampliar

Comida que sana

Comida que sanaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Comida que sana, és una barreja de guia completa i receptari planificat amb més de 150 receptes, innovadores, nutritives i orientades per àrea de salut. Coneix els beneficis dietètics i treu profit dels innombrables beneficis per la salut i el benestar dels aliments reconeguts per la medicina tradicional com per la moderna i avalats pel referent londinenc en salut orgànica Neal's Yard Remedies.

ampliar

Leches vegetales

Leches vegetalesEditorial
Pàgs.:
Preu:

L'autora, mitjançant més de 80 receptes delicioses, ens convida a descobrir i aprofitar tots els beneficis que ens aporten les llets vegetals de llegums, cereals, fruits secs i llavors. Ens explica que són ideals per a hidratar-nos, nutrir-nos, aportant-nos vitamines, minerals, fibra soluble i insoluble i àcids grassos. No contenen lactosa ni colesterol i són molt més digestives. Tot un món de plaer vegetal per a cos i ment.

ampliar

Proteinas vegetales

Proteinas vegetalesEditorial
Pàgs.:
Preu:

L'autora, llicenciada en Medicina, ens parla en aquest llibre sobre les proteïnes i el determinant paper que juguen en el desenvolupament de múltiples funcions del cos. Però també ens obre un ventall de possibilitats alternatives a les fonts animals ja que les llavors, llegums, fruits secs i algues també en contenen. I per a treure'n el màxim profit ens ofereix un ampli receptari amb propostes alternatives a la carn.

ampliar

Chía, Lino y Psyllium. Las súper semillas

Chía, Lino y Psyllium. Las súper semillasEditorial
Pàgs.:
Preu:

Has sentit parlar de les llavors de chía? I del lli? Saps què és el Psyllium? Segur que sí, ja que són tres llavors estrella que s'han convertit en indispensables dins de la cuina vegana per les seves nombroses propietats i beneficis per a la nostra salut. Són riques en omega-3, fibra i molt saciants. Però saps com utilitzar-les en la cuina del teu dia a dia? Catz ens proposa 30 receptes veganes i sense gluten per incorporar-les de forma variada en la nostra alimentació.  

ampliar

La dieta de la longevidad

La dieta de la longevidadEditorial
Pàgs.:
Preu:

Valter Longo un dels investigadors més prestigiosos en el camp de l’envelliment, ha demostrat com prevenir i curar les malalties més comunes al segle XXI. Tots podem recuperar i mantenir un cos sa fins els 110 anys amb el seu programa alimentari, que inclou consells i receptes, basat en un revolucionari estudi de la dieta de la població més longeva del món.

ampliar

Pan con queso

Pan con quesoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Al llibre Pan con queso y otras recetas 100% vegetales para un día a día consciente y vitalizante, la formadora crudivegana Consol Rodríguez ens ha preparat 70 receptes nutritives i saludables per elaborar pans i formatges a partir de llavors i fruits secs on les tècniques com la germinació, el brotat o el fermentat tenen un paper nutritiu i transformador fonamenta

ampliar

VEGAN GOURMET

VEGAN GOURMETEditorial
Pàgs.:
Preu:

Alta cuina vegana, innovadora, saludable i respectuosa, creada a partir d’un ingredient fonamental: la autenticitat. El carismàtic xef Prahbu Sukh ens proposa un receptari per professionals i aficionats que transmet modernitat i consciència al mateix nivell.

ampliar

HEALTHY VEGAN

HEALTHY VEGANEditorial
Pàgs.:
Preu:

En aquesta ocasió, l’autora, Marie Laforet, ens ofereix més de 500 receptes inèdites de cuina saludable i vegana elaborades amb els ingredients i tècniques més noves i avantguardistes del moment. Amb elles podrem escollir el plat més adequat en funció del moment del dia o de la situació (convidats, menjar per emportar…). Les receptes són senzilles i el 90% són sense gluten.

ampliar

KALE

KALEEditorial
Pàgs.:
Preu:

La Kale s’ha tornat la verdura de moda. Però en realitat té tantes propietats com es diu? És un superaliment? La metgessa Arranz ens aporta en aquest llibre la seva visió de com ha de ser una alimentació saludable fonamentada en la dieta mediterrània i el paper que juga en ella la Kale i els seus múltiples beneficis per a la nostra salut. A més, inclou receptes senzilles i delicioses amb trucs i consells per a que incorporar-la a la nostra dieta diària no suposi cap esforç.

ampliar

RECETAS SALUDABLES PARA TU BIENESTAR

RECETAS SALUDABLES PARA TU BIENESTAREditorial
Pàgs.:
Preu:

Si estàs decidit a menjar bé, cuidar-te i enlluernar… aquest és el teu llibre! L’autora ens explica el paper que juguen el aliments al nostre cos, els beneficis que ens aporten i com influeixen en la nostra felicitat. I per a fer-ho més fàcil si es pot, ens ofereix 180 receptes delicioses, imatges de presentació per a semblar un professional, exercicis de ioga i secrets de salut per a què no deixis de somriure sentint-te green.

ampliar

ALIMENTA TU BELLEZA

ALIMENTA TU BELLEZAEditorial
Pàgs.:
Preu:

Descobreix els millors aliments per nodrir la teva bellesa i lluir una pell radiant i saludable. L’autora Fiona Waring ens ofereix un programa detox i netejador amb 100 receptes, consells per a totes les edats i superaliments «cosmètics». Segueix els menús setmanals i alimenta cada dia la teva bellesa natural de la mà del referent londinenc en salut orgànica Neal’s Yard Remedies.

ampliar

COCINA ECO

COCINA ECOEditorial
Pàgs.:
Preu:

Meitat guia, meitat receptari, aquest llibre ens ensenya a treure el màxim partit a la nostra compra: com omplir el rebost, la nevera, el congelador i com interpretar l’etiquetat dels aliments

ampliar

El gran libro de la cocina vegana francesa

El gran libro de la cocina vegana francesaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Marie Laforêt ens ofereix una obra completíssima que ens apropa a l’alimentació vegana tant èticament, com nutricionalment i gastronòmicament. Hi trobareu més de 500 receptes veganes, tant de cuina francesa com de cuina del món, versionades a l’estil francès més genuí!

ampliar

Deliciosas legumbresEditorial
Pàgs.:
Preu:

Els llegums són una font molt important de proteïnes, hidrats de carboni, vitamines i minerals i són un aliment que hauríem d’incorporar als menús setmanals. A part, són un aliment econòmic i molt versàtil; només cal tastar les receptes que ens ofereix la Georgina.

ampliar

Com a mi m’agrada. Les meves receptes saludables per ser feliçEditorial
Pàgs.:
Preu:

Cuinar de manera saludable, amb molt d’humor, gaudint i fent gaudir de bon àpats és l’objectiu de les receptes que ens ofereix la Sílvia en aquest llibre.

ampliar

Aprende a vivir, aprende a comerEditorial
Pàgs.:
Preu:

La Núria Roura ens presenta en aquest llibre la seva història personal i com va superar els trastorns alimentaris que va tenir de jove. Exposa la seva lluita personal de forma valenta amb tots els ets i uts, sense tabús. Us coneixereu millor, aprendreu a escoltar les vostres necessitats, millorareu la salut i reconnectareu amb la vostra essència.

ampliar

Hemsley, Hemsley. El arte de comer bienEditorial
Pàgs.:
Preu:

Les germanes Hemsley ens apropen a la seva filosofia de cuina saludable, gaudint de tots els àpats amb una alimentació senzilla, deliciosa i, el que és més important, nutritiva. No us perdeu l’oportunitat que us ofereix el llibre per començar el vostre propi viatge en l’art de menjar bé!

ampliar

L’agenda de l’Ets 2018Editorial
Pàgs.:
Preu:

Amb l’arribada de l’any nou ja tenim aquí la nova agenda de l’Etselquemenges! Aquest any ve carregada amb una gran novetat! Un menú setmanal per a cada mes de l’any firmat per la dietista de La Consulta Martina Ferrer

ampliar

Transforma la teva salutEditorial
Pàgs.:
Preu:

Vols saber com els bacteris intestinals i les hormones tenen la clau per mantenir-te allunyat dels medicaments usats per al restrenyiment crònic, els èczemes freqüents, les migranyes habituals, les menstruacions doloroses i els esquinços recurrents?

ampliar

Desayunos SENEditorial
Pàgs.:
Preu:

Comprovarem com un petit canvi al dia, a l'esmorzar, ens ajuda a assolir la felicitat i més fàcilment el pes ideal. Apte, fins i tot, per als més indecisos.

ampliar

Cuina flexiEditorial
Pàgs.:
Preu:

Adam Martin Skilton, periodista especialitzat en nutrició i fundador de la pàgina web etselquemenges.cat, ha publicat un llibre molt instructiu sobre el flexitarianisme, ens parla dels avantatges i d'una elecció de dieta que no ha d'eliminar totalment el consum de carn, peix i altres proteïnes animals.

ampliar

100 ideas para una vida más sana y naturalEditorial
Pàgs.:
Preu:

En el llibre es revela d'una manera elegant i propera que la salut i la bellesa física només s'aconsegueixen a través d'una fortalesa mental, emocional i espiritual. El lector trobarà més de 140 pàgines de consells; simplement haurà de deixar-se endur i creure que una vida plena d'amor, salut i alegria i abundància és a l'abast de tothom.

ampliar

A la taula i al llit, al primer critEditorial
Pàgs.:
Preu:

Guia revolucionària d’hàbits alimentaris infantils saludables.A través del llibre farem un recorregut pels esmorzars, dinars, berenars, sopars i begudes, passant per seccions com les proteïnes i el menjar integral.

ampliar

Mima tu intestinoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Sabíeu que l'intestí conté el 90% de la serotonina -hormona del benestar- que produïm? Tinguem, doncs, una digestió feliç! Intestí sa, ment sana!

ampliar

Batuts VerdsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Després del supervendes Sucs Verds, Carla Zaplana ens porta els batuts, també verds, que són una gran font de micronutrients i ajuden a nodrir i hidratar el cos, així com a netejar i depurar l’organisme

ampliar

La cuina de la carxofaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre escrit amb molt d’amor i afecte, dedicat a la carxofa i als records, per Pau Garcia Parajuà, gerent del Cafè Europa d’Olot, un dels restaurants més destacats de la zona de la Garrotxa.

ampliar

Alimentación prebióticaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Sabies que els microbis que habiten a l’intestí influeixen directament en la salut? Sabies que podem millorar la salut si influïm en la microbiota a través de l'alimentació.

ampliar

Vivir sin glutenEditorial
Pàgs.:
Preu:

Es pot deixar de banda el gluten i reorientar els hàbits alimentaris? Cuinar sense gluten està renyit amb el bon menjar? Apte no només per a celíacs.

ampliar

Comer para no morirEditorial
Pàgs.:
Preu:

Descobrirem quins aliments hem de consumir i quins canvis d’estil de vida hem d’aplicar si volem allargar l'esperança de vida.

ampliar

Menja’t el tarroEditorial
Pàgs.:
Preu:

Menja’t el tarro, un llibre amb seixanta receptes de tarros saludables per endur on vulguis.Un estil d’alimentació sense gluten que ens allibera de les toxines acumulades al llarg dels anys, i ens ajuda a nodrir i enfortir les cèl·lules.

ampliar

L’agenda de l’ets

L’agenda de l’etsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si sou uns apassionats de l’alimentació saludable no us perdeu l’ agenda de l’Ets!

ampliar

Secretos. Relatos de mucha gente pequeñaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Una visió poètica de la vida i l'alimentació.

ampliar

Cuina feliçEditorial
Pàgs.:
Preu:

Receptes sanes i refrescants per encarar la vida amb energia.

ampliar

Alimentación sana vs. transgénicos, aditivos y nanotecnologíaEditorial
Pàgs.:
Preu:

El coneixement ens farà lliures. També alimentàriament.

ampliar

Aceite de cocoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si encara no fas servir l'oli de coco per a tot, continua llegint.

ampliar

Postres crudiveganosEditorial
Pàgs.:
Preu:

100 receptes de postres crudiveganes i sense gluten

ampliar

Vegana i catalanaEditorial
Pàgs.:
Preu:

La cuina de tota la vida sense ingredients d'origen animal.

ampliar

El método Food BabeEditorial
Pàgs.:
Preu:

Una lectura que empodera per fer un consum més conscient.

ampliar

Eat and RunEditorial
Pàgs.:
Preu:

Begudes i barretes bioenergètiques per a esportistes i gent activa.

ampliar

Paleo dieta para deportistasEditorial
Pàgs.:
Preu:

La guia de Marc Vergés engloba tot aquest estil de vida d'alimentació evolutiva.

ampliar

Aguas detoxEditorial
Pàgs.:
Preu:

L'aigua de sempre, però encara més bona i saludable.

ampliar

La dieta paleoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Best-seller del New York Times per canviar de dieta en trenta dies.

ampliar

Les herbes aromàtiquesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre d'aquells que, amb el pas dels anys, trobareu ple de llenties i masegat al prestatge de la cuina. Perquè fa falta, i perquè és de confiança.

ampliar

CocinarEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre per reflexionar.

ampliar

Raw Food Anti-agingEditorial
Pàgs.:
Preu:

Alguns el consideren ja la bíblia del moviment crudivegà

ampliar

Comer sano para vivir más y mejorEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si esperes la clàssica guia de receptes i gastronomia, aquest no és el llibre que busques.

ampliar

Atlas ilustrado de la cocina sana y creativaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si ets dels que penses que seguir una dieta és avorrit i repetitiu, fes un cop d’ull a aquest llibre!

ampliar

Cocina vegana mediterráneaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Podem seguir una dieta sana a llarg termini si només mengem vegetals? Yes, we can!

ampliar

Macrobiótica modernaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Coneixes la dieta macrobiòtica? Et presento l’enciclopèdia d’aquesta filosofia de vida.

ampliar

Cocina energética y saludableEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre que ajuda a mantenir l'equilibri per tenir més energia!

ampliar

Slow fast foodEditorial
Pàgs.:
Preu:

Alimentar el cos i les emocions. Consumir d'una manera responsable.

ampliar

Breakfast loveEditorial
Pàgs.:
Preu:

Esmorzars avorrits? Mai més!

ampliar

Paleo receptesEditorial
Pàgs.:
Preu:

El conegut arqueòleg Eduald Carbonell i l'escriptora Cinta Bellmunt ens parlen de la dieta paleo.

ampliar

Mi primer libro de cocina veganaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Amb 140 receptes, és el manual perfecte per iniciar-se en el veganisme. Útil per a tothom que vulgui incorporar més aliments d'origen vegetal a la dieta.

ampliar

Proteínas vegetales: 66 recetas antioxidantesEditorial
Pàgs.:
Preu:

66 receptes amb alt valor proteic, sense afegir-hi carn!

ampliar

Mis sopas y cremas favoritas de invierno

Mis sopas y cremas favoritas de inviernoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Culleres a punt, sopers!

ampliar

SuperfoodsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Descobreix la història personal de Carla Zaplana amb els superfoods.

ampliar

Mis recetas vegetarianasEditorial
Pàgs.:
Preu:

Idees delicioses per a tota la família, explicades per una mare de família.

ampliar

Be real, not perfectEditorial
Pàgs.:
Preu:

Amb poc més de 20 anys, Miriam Albero és una de les esportistes més seguides a Instagram gràcies als seus consells de vida sana. Aquest és el seu primer llibre.

ampliar

El libro de la macrobiótica: Completo tratado sobre dieta y ejercicios macrobióticos

El libro de la macrobiótica: Completo tratado sobre dieta y ejercicios macrobióticosEditorial
Pàgs.:
Preu:

La guia per entendre la macrobiòtica com un estil de vida.

ampliar

FlexivegetarianosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Aquest llibre defensa que no cal ser 100 % vegetarià per mantenir una constitució sana.

ampliar

El gran llibre dels llegums

El gran llibre dels llegumsEditorial
Pàgs.:
Preu:

La bíblia dels amants dels llegums.

ampliar

Sport & CookEditorial
Pàgs.:
Preu:

Menjar natural per a esportistes. I amb pròleg de Gemma Mengual.

ampliar

Espiritual ChefEditorial
Pàgs.:
Preu:

Aliments essencials de l'ànima.

ampliar

Cuina sana en 10 minutsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Ens cuidem amb el cuiner Isma Prados.

ampliar

Detox SENEditorial
Pàgs.:
Preu:

Sans per dins i per fora.

ampliar

Menús conscientesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Com seguir les regles bàsiques d’una dieta dissociada.

ampliar

Deliciously EllaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Llibre en anglès de la coneguda blogger Ella Woodward. Tracta la nutrició i la vida saludable des d'una perspectiva pràctica, pràctica.

ampliar

Davinia’s 5 weeks to sugar-free

Davinia’s 5 weeks to sugar-freeEditorial
Pàgs.:
Preu:

Llibre (en anglès) per deixar de ser un addicte al sucre.

ampliar

Salud óptima con la Paleo DietaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Claus, consells i 100 receptes.

ampliar

Masas madre – SourdoughEditorial
Pàgs.:
Preu:

La massa mare està de moda. "Back to basics", que deia la cançó.

ampliar

Zumoterapia para las cuatro estacionesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Teràpia amb sucs? A casa? Sí. Aquí tenim el manual.

ampliar

Todas las madres tienen lecheEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un al·legat en defensa de la lactància materna i de la criança natural. Per raons ecològiques, econòmiques però, sobretot, de salut.

ampliar

Transforma tu alimentación con Montse BradfordEditorial
Pàgs.:
Preu:

Consells i receptes senzilles perquè puguis canviar els teus hàbits alimentaris.

ampliar

Mama, em pica!Editorial
Pàgs.:
Preu:

Manual de supervivència per a pares novells en al•lèrgies i intoleràncies als aliments.

ampliar

Vacunas, las justasEditorial
Pàgs.:
Preu:

No és un llibre que rebutgi la vacunació. És un llibre per reflexionar.

ampliar

Remedios naturales para una infancia saludableEditorial
Pàgs.:
Preu:

Aprenem a tractar els trastorns habituals de salut dels nostres fills amb remeis naturals, en paral•lel amb la medicina convencional: homeopatia, elixirs florals, cromoteràpia, musicoteràpia, quiropràctica, etc.

ampliar

El vinagre astutoEditorial
Pàgs.:
Preu:

El vinagre és un aliment que fem servir habitualment... però també pot servir per fer marxar els insectes o per netejar.

ampliar

RohVeganEditorial
Pàgs.:
Preu:

Cent receptes de cuina crua acompanyades de fotografies fetes pel fotògraf d'Etselquemenges Pau Esculies.

ampliar

Power Explosive

Power ExplosiveEditorial
Pàgs.:
Preu:

Us heu apuntat mil cops el gimnàs i no heu obtingut els resultats que esperàveu? El més probable és que els exercicis que fèieu no fossin els millors per a vosaltres...

ampliar

Tu cuerpo: manual de instruccionesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Instruccions per gaudir del cos completament.

ampliar

Recetas para mejorar tus enzimasEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un vida sense cafè, lactis, tabac ni gent negativa.

ampliar

Candidiasis: prevención, diagnosis y tratamientoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Guia pràctica per entendre i prevenir la candidiasi.

ampliar

El sentimiento del intestinoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un mètode de desintoxicació per al benestar corporal i emocional.

ampliar

Somos lo que comemosEditorial
Pàgs.:
Preu:

El preu, la presentació... són, sovint, motius que influeixen en la nostra decisió sobre el que hem de menjar. Pensem en les qüestions ètiques i morals?

ampliar

Cuinar per a celíacsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Guia completa amb consells i receptes a dojo per als celíacs grans i petits.

ampliar

Smoothie: la revolución verdeEditorial
Pàgs.:
Preu:

Per a algunes persones menjar vegetals pot ser un repte difícil. Els batuts verds poden ser la solució.

ampliar

Comer animalesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Molta gent menja carn de manera habitual... però, quines conseqüències té això? Quins són els efectes econòmics, socials i ambientals de consumir-la?

ampliar

Alimentación conscienteEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre per descobrir com seguir una dieta equilibrada i divertida.

ampliar

¡Cuidado con el azúcar!Editorial
Pàgs.:
Preu:

Tothom, conscientment o inconscientment, menja algun tipus de sucre diàriament… però sabeu quins riscos comporta consumir-ne?

ampliar

Sucs verdsEditorial
Pàgs.:
Preu:

Trenta receptes de sucs verds per ajudar a cuidar-se.

ampliar

Menjar bé, una qüestió d’intel·ligènciaEditorial
Pàgs.:
Preu:

A vegades sentim que ens fallen les defenses o que simplement no ens trobem bé. Sabeu que això pot ser degut a un dèficit nutricional?

ampliar

El método cleanEditorial
Pàgs.:
Preu:

Com desintoxicar el cos en 21 dies.

ampliar

Secretos de la gente sanaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Idees pràctiques per prendre consciència de la nostra salut, conservar-la i millorar-la. En cinc passos. Amè i imprescindible.

ampliar

Alimentación inteligente, cocina saludableEditorial
Pàgs.:
Preu:

Canviar els hàbits de vida no és una qüestió fàcil, per això en aquest llibre trobareu els trucs per saber què cuinar i, sobretot, com cuinar-ho, i així aconseguir els màxims nutrients de cada aliment.

ampliar

Herbes a la CartaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Tots hem anat a horts, camps o jardins i hem vist plantes, però... i si algunes d’elles fossin comestibles? Coneixes quines són les seves propietats, quan s’han de collir i com cuinar?

ampliar

El negocio de la comida. ¿Quién controla nuestra alimentación?Editorial
Pàgs.:
Preu:

En un món tan industrialitzat, sabem que alguns dels aliments que mengem han hagut de fer milers de quilòmetres abans d’arribar a les nostres llars, però...per què?

ampliar

Las maravillas de la floraEditorial
Pàgs.:
Preu:

Tant si voleu cuidar la flora intestinal com si sou fans de la Judit Mascó, aquest llibre fa per a vosaltres.

ampliar

Bienestar intestinal: cómo sentirse bien comiendoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si teniu restrenyiment, colitis o inflor, aquest llibre us serà molt interessant!

ampliar

Comer sano para vivir más y mejorEditorial
Pàgs.:
Preu:

El millor antienvelliment que hi pot haver és una alimentació saludable.

ampliar

La Filomena els fogons remenaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Ets pare i estàs preocupat per l’alimentació dels teus fills? Cal que els nens aprenguin a alimentar-se bé, a gaudir del menjar i també a divertir-se cuinant. 

ampliar

La alimentación: la tercera medicinaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Per què molts metges recomanen no prendre cereals o llet actualment? Són modes? No. És perquè el cos no digereix bé certs aliments que s'han modificat amb el pas del temps.

ampliar

L’enzim mediterraniEditorial
Pàgs.:
Preu:

Teniu al·lèrgia, acidesa gàstrica, cansament i gasos després de menjar...? Alerta, pot ser un dèficit d'enzims.

ampliar

Tú eliges lo que comesEditorial
Pàgs.:
Preu:

El meu nen no està gros, està fort i molt maco.....però el pediatre no hi està d'acord. Potser ens hem acostumat a racions massa grans ? Potser l'Industria alimentària ens ha acostumat...

ampliar

Aprende a combinar alimentos: guía para una nutrición saludableEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre per reflexionar sobre el nostre dia a dia alimentari i reeducar el paladar.

ampliar

Quan la vida puja a la bàsculaEditorial
Pàgs.:
Preu:

L'estrès engreixa. No, no són imaginacions vostres: per perdre pes és tan important el que mengem com el que sentim.

ampliar

No más dietaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Volem menjar sa però no tenim temps. Solució: dietes miracle! De debò, duros a quatre pessetes?

ampliar

40 recetas para 40 semanas de embarazo

40 recetas para 40 semanas de embarazoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Receptes per a embarassades de cuiners com Albert Adrià, Raül Balam, Carles Gaig, Ada Parellada, Nandu Jubany... 36 estrelles Michelin per a un llibre solidari. Perquè el que es menja durant l'embaràs influeix en la salut dels nostres fills.

ampliar

¡Siéntete radiante!Editorial
Pàgs.:
Preu:

Canvis d'humor, menopausa amb complicacions, sobreprès, digestions complicades, mala qualitat del son... Aquests són alguns dels problemes femenins comuns que aborda aquest llibre. L'alimentació i la gestió de les emocions són dues de les claus d'aquest manual de salut natural per a dones, on la nutrició energètica hi és molt present.

ampliar

La revolución de la autosaludEditorial
Pàgs.:
Preu:

"Pensava que em moriria". Així comença aquest llibre sobre com tenir una vida més saludable, explicat en primera persona per l'autor mateix. La idea és fer córrer el missatge i començar una autèntica revolució saludable.

ampliar

Les espèciesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Vuitanta receptes d'aquí i de tot arreu amb dinou espècies diferents, a càrrec de tres autores ben diferents, però totes enamorades de la cuina: una biòloga, una geòloga i una arquitecta.

ampliar

Dime qué comer si tengo diabetesEditorial
Pàgs.:
Preu:

"Un 91% de casos de diabetis de tipus 2 podrien haver-se evitat amb certs canvis en l'estil de vida". "Quan es té diabetis el risc de tenir una malaltia cardiovascular és quatre vegades superior". Dos arguments clau per posar atenció a la dieta quan es té diabetis.

ampliar

El gran libro de la cocina ácido-alcalinaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Una guia pràctica per equilibrar el pH del cos. Notareu ràpidament que teniu més energia (i sense prendre cafè!), i us ajudarà a evitar malalties.

ampliar

Vivir sin tóxicos: cómo ganar bienestar y salud para tu familiaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Els petits canvis són poderosos. Amb quatre idees podem aconseguir una llar més sana i lliure de tòxics. Perquè la contaminació no només és a fora al carrer!

ampliar

Alimentación viva: manual para una cocina sin cocina

Alimentación viva: manual para una cocina sin cocinaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Cuinar sense cuina. I menjar menjar viu. Una moda passatgera que beu del new age o una forma d'alimentació que ha vingut per quedar-se?

ampliar

Deliciosa naturaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre llaminer, en la forma i el contingut, perquè aprenguem a recollir flors, herbes i fruits silvestres.

ampliar

Virtudes curativas de la cebollaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un aliment imprescindible que podríem considerar gairebé un medicament: la ceba.

ampliar

El milagroso suplemento mineral del siglo XXI

El milagroso suplemento mineral del siglo XXIEditorial
Pàgs.:
Preu:

El descobridor del famós MMS n'explica totes les propietats amb aquest llibre.

ampliar

Pagesos de ciutatEditorial
Pàgs.:
Preu:

Hi ha molts motius per fer un hort urbà en testos, jardineres i taules. Un, és que és bonic; l'altre és que et fa modern i a la moda. Però, sobretot, i sense fer broma, és que és molt sa.

ampliar

Hongos medicinalesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Descobrim els fongs medicinals, un aliment clau pel seu paper quimioprotector.

ampliar

La verdad sobre los transgénicosEditorial
Pàgs.:
Preu:

L'eurodiputada i exministra francesa Corinne Lepage denuncia en aquest llibre la indústria transgènica. La nostra salut està en joc, adverteix l'autora, i també l'agricultura. Una 'rara avis': una política que critica la política.

ampliar

Cómo cura la avenaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si hi ha un superaliment per excel·lència, és la civada. Tan intel·ligent que ens engreixa o ens aprima segons el que necessitem. I ens fa més guapos, i serens, i amb menys colesterol... No entenc com és que encara no han fet un anunci que digui: "Si vols lligar més, pren civada!". Temps al temps!

ampliar

El factor microbio y las enzimas sanadorasEditorial
Pàgs.:
Preu:

Hiromi Shinya ens proposa viure amb salut lluny de medicaments i d'operacions, traient partit als bacteris "bons" que tenim al cos.

ampliar

Intestinos saludablesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Flatulències, celiaquia, còlon irritable... Cada vegada hi ha més malalties relacionades amb els intestins. I a la televisió no paren de dir-nos que hem de cuidar la flora amb iogurts i begudes preparades en un laboratori. Descobrim alternatives saludables!

ampliar

La granada

La granadaEditorial
Pàgs.:
Preu:

La magrana ha estat un aliment 'trending topic' al llarg de la nostra història (una mostra: és el símbol de moltes associacions mèdiques). Però, en algunes èpoques, l’hem ignorada. Amb aquest llibre, recupera l’estrella de la fama gastronòmica.

ampliar

Peligro. Los aditivos alimentarios

Peligro. Los aditivos alimentariosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Voleu que els vostres fills no consumeixin la mitjana de cent additius diferents al dia que pren la majoria? Sou dels que aneu al súper i llegiu les etiquetes del menjar? Busqueu codis misteriosos com l'E-951? Aquest llibre és per a vosaltres, perquè no us enverinin més.

ampliar

Las cosechas del futuroEditorial
Pàgs.:
Preu:

Fertilitzants, pesticides, interessos empresarials, legislació laxa... Tots aquests 'ingredients' acaben al nostre plat. Parlem d'alternatives: l'agroecologia, una nova manera de fer agricultura.

ampliar

La dieta según las 4 estacionesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si ets dels que creuen en els productes de proximitat i de temporada, aquest és el teu llibre. Aprendràs què és millor menjar a cada estació i et sentiràs millor. Fes cas a la natura.

ampliar

La buena cocinaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Amb pocs anys s'ha convertit en un clàssic que ajuda a entendre tot el que passa a la cuina a professionals i aficionats. El toc diferencial? Harold McGee convida a adaptar qualsevol recepta al gust de cadascú, i convida a improvisar sense seguir cap recepta. Creativitat i experimentació a la cuina!

ampliar

Vinos naturales en EspañaEditorial
Pàgs.:
Preu:

No parlem d'un llibre tècnic. Aquestes pàgines són per ser degustades amb una bona copa de vi a la mà i per descobrir quins són els vins més naturals i, sobretot, els noms propis que els fan possibles. Si sou uns professionals del sector, també us agradarà.

ampliar

Dime qué comer si soy celíacoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si sou celíacs o teniu algun trastorn que us obliga a fer una dieta sense gluten, aquesta guia us anirà molt bé per aprendre a portar una bona alimentació en el dia a dia. També és útil per a metges (la celiaquia és una de les malalties més mal diagnosticades!), dietistes, xefs...

ampliar

Leche que no has de beberEditorial
Pàgs.:
Preu:

Leche que no has de beber

ampliar

Nutrición y bromatologíaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Si estudieu farmàcia, ciència i tecnologia dels aliments, medicina... heu de llegir aquest llibre. Aglutina tota la informació del món mundial sobre la nutrició i els aliments des de tots els punts de vista.

ampliar

El mono obesoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Estar gras és una malaltia actual. Fa només vuit mil anys que hi ha grassos! En el moment que l'ésser humà va començar a dominar l'agricultura i la ramaderia i, per tant, a fer menys exercici físic per córrer darrere de les bèsties, va ser quan va aparèixer l'obesitat.

ampliar

El estudio de ChinaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Se n'ha fet la pel·lícula ('Forks Over Knives'), se n'han venut més de cinquanta milions d'exemplars arreu del món... I fins i tot vosaltres, lectors, ens n'heu demanat la ressenya! Aquest llibre és la recopilació de vint anys d'investigació entre la Xina i els Estats Units sobre els efectes del consum de proteïnes animals en la salut.

ampliar

Knowcosters. Cuando el low cost es el mal

Knowcosters. Cuando el low cost es el malEditorial
Pàgs.:
Preu:

Ets el que menges. Ets el que consumeixes. Això és el que explica aquest llibre sobre el nostre comportament com a consumidors. Perquè escollir un producte és gairebé com votar i comporta tota una reacció en cadena.

ampliar

Libérese de la proteinomanía

Libérese de la proteinomaníaEditorial
Pàgs.:
Preu:

El cos necessita només de 25 a 35 grams de proteïnes, explica aquest llibre. Però en general en mengem el doble o el triple! Això pot ser la causa de moltes malalties.

ampliar

La cocina y los alimentosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un clàssic. Una bíblia. Hi trobareu tot el que cal saber a la cuina: ingredients, tècniques, temperatures, receptes... Organitzat com un diccionari i amb molts quadres explicatius.

ampliar

El equilibrio a través de la alimentación: sentido común, ciencia y filosofia oriental

El equilibrio a través de la alimentación: sentido común, ciencia y filosofia orientalEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre sobre la manera de treure partit a la nostra alimentació, amb una visió integrativa de l'individu. Sí, pot semblar complicat, però perdeu-vos entre les pàgines d'Olga Cuevas i veureu com tot es fa senzill.

ampliar

La antropología de la alimentaciónEditorial
Pàgs.:
Preu:

Quedem per dinar amb la família o per celebrar alguna cosa amb els amics; pensem què mengem per estar sans i –de vegades massa– per estar guapos. Certament la cuina forma part de la nostra identitat. Aquest llibre aborda l’alimentació des del vessant de les ciències socials, i deixa de banda la nutrició i la dietètica.

ampliar

Cocina para tu menteEditorial
Pàgs.:
Preu:

Te verd, cúrcuma, aranyons, sèsam... són alguns dels aliments ens ajuden a protegir la salut del cervell. Quins altres hi ha? Com els hem de cuinar? La neurociència forma part –gairebé sense ni adonar-nos-en– de la nostra dieta diària; així doncs, una científica i un cuiner ens ho expliquen en aquest llibre, perquè puguem ajudar a prevenir, així, malalties com l’Alzheimer.

ampliar

Una dolça revolucióEditorial
Pàgs.:
Preu:

Primer llibre de l’agricultor Josep Pàmies, en què explica, a través de la seva pròpia experiència, el vessant ocult i els interessos que a vegades s’amaguen rere l’agricultura convencional.

ampliar

Alimentación veganaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Ruediger Dahlke és una autora supervendes que, en aquest llibre, fa un enfocament holístic de la dieta vegana. Explica que moltes malalties estan associades amb el patiment que viuen els animals quan els sacrifiquen.

ampliar

Menjar per ser millorsEditorial
Pàgs.:
Preu:

De vegades no és fàcil compatibilitzar el ritme de vida actual amb una dieta saludable per a tota família. I, sovint, tenim dilemes, com ara si hem de beure llet o no, si comprem menjar ecològic o no... Per tot això, l’Adam Martín, periodista, cofundador d’Etselquemenges i pare de tres criatures, ha escrit aquest llibre.

ampliar

Guía completa de aditivos alimentariosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Fa anys, el cuiner Santi Santamaria va aixecar polèmica amb un debat sobre l’ús dels additius a la cuina. Són perjudicials per a la salut? Per què additius que fa anys eren legals ara ja no ho són?

ampliar

Alimentos que curan: Nutrición energética para tu cuerpo, tu mente y tus emocionesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Sabem que som el que mengem i que els aliments estan vinculats a la salut, l’estat emocional i, també, la sexualitat. Una temàtica que el doctor Jorge Pérez-Calvo aborda ara acompanyat de Pilar Benítez.

ampliar

Márketing de alimentos ecológicosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Aquest llibre parla de tu i de mi; del perfil de consumidors que, com tu i com jo, volem cuidar-nos; dels productes ecològics que mengem, del mercat –del qual formem part– i de les estratègies de màrqueting que es fan servir per fomentar la compra eco.

ampliar

Cocina vegana mediterráneaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Aquest és un d’aquells llibres imprescindibles –de fet, és una reedició– en qualsevol cuina saludable. Independentment que siguem vegans o no, hi trobarem receptes saboroses amb ingredients típics mediterranis classificats per estacions i graelles amb els valors nutricionals dels diferents aliments, entre molta d’altra informació.

ampliar

Cáncer, un enfoque bio-lógicoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Parlar de càncer mai no és agradable, però, si ho fa un investigador i científic com Juan Serrano Gandía en forma de conte, tot és diferent. En aquest llibre trobarem la conversa d’un nét i d’un avi arran d’un càncer de mama familiar. Es plantejaran diferents dubtes fins a arribar a l’aposta per l'oncologia integrativa.

ampliar

Ayudas naturales para el riñón. Guía práctica de terapias convencionales y complementariasEditorial
Pàgs.:
Preu:

“Aquest llibre inclou tot el que has de saber sobre la salut i la malaltia dels ronyons. Però el coneixement és només el primer pas; ara has d’entrar en acció”. Així acaba aquesta guia –pràctica i directa, com il·lustra aquesta frase–, que repassa, també, la importància d’una bona alimentació.

ampliar

¡Revitalízate!Editorial
Pàgs.:
Preu:

Fa calor, us sentiu xafats i no sabeu què podeu menjar. Les receptes revitalitzants del doctor Jorge Pérez-Calvo us poden anar bé! Arriba la reedició d’un clàssic.

ampliar

Ayudas naturales para el corazón. Superalimentos, dieta y estilo de vida cardiosaludableEditorial
Pàgs.:
Preu:

Sabies que les malalties cardiovasculars comencen a l’úter, segons la nutrició que rep el fetus? Com podem disminuir el nivell de colesterol i la hipertensió sense fàrmacs? O com podem recuperar-nos més ràpidament d’un infart? Aquest llibre publica el resultat d'investigacions científiques que demostren que petits canvis en la dieta i en l’estil de vida poden prevenir, evitar i controlar els problemes de cor.

ampliar

El tratamiento natural de las alergias. Los factores que las originan y las soluciones naturales para combatirlasEditorial
Pàgs.:
Preu:

Primavera, ulls vermells i esternuts. Diagnòstic? Al·lèrgia. I, ràpidament, ens recepten remeis i pal•liatius de tot tipus. Per què no busquem l’origen, les raons, d’aquestes al·lèrgies? Amb tants medicaments, el cos perd la capacitat desintoxicadora i, fins i tot, pot generar reaccions noves. Amb aquest llibre descobrim tractaments naturals per evitar-ho.

ampliar

Mis Recetas Anticáncer: Alimentación y Vida AnticáncerEditorial
Pàgs.:
Preu:

Obro el Facebook i veig que una de les meves amistats ha compartit la imatge d’una llimona. Al text hi diu que, en casos de càncer, beure cada dia aigua amb llimona i bicarbonat és molt més potent que la quimioteràpia. Pot ser cert? Busco més informació i trobo aquest llibre de la doctora Odile Fernández, que acaba de sortir al mercat.

ampliar

Cuerpo de mujer, sabiduría de mujerEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un llibre que es considera una autèntica bíblia per molts motius. El primer, i més obvi, pel volum: té més de mil pàgines. En segon lloc, perquè és un clàssic revisat i reeditat moltes vegades i, també, perquè és una guia de salut exhaustiva per a dones que busquen una visió més holística, ja que aglutina coneixements molt diversos de manera molt entenedora.

ampliar

Cultiva tus remediosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Plats vistosos, gustosos i saludables; i una farmaciola econòmica, sana i alegre. Això és el que aconseguim si plantem plantes medicinals a l’hort, al balcó o a l’ampit de la finestra. I si ets dels que –com a mi– se’t moren les plantes, estem de sort: necessiten poques atencions i poc reg. De fet, com més dures són les condicions en què creixen, més concentració de principis actius medicinals i terapèutics tenen. Bingo!

ampliar

Sano y salvo (y libre de intervenciones médicas innecesarias)Editorial
Pàgs.:
Preu:

No et controlis el colesterol, sigues feliç, perquè els tractaments per abaixar-lo només són eficaços en persones que ja tenen problemes coronaris; per a la resta, el tractament és inútil i perjudicial. Aquest és un dels consells d’aquest llibre, escrit per un matrimoni format per dos doctors, que posa en dubte la medicina preventiva.

ampliar

Comer puede matarEditorial
Pàgs.:
Preu:

«Mai és tard per viure d'una altra manera», sentencia Miquel Porta, catedràtic de Salut Pública, a l'epíleg d’aquest llibre. Una publicació amb títol incendiari que retrata el sistema de producció i consum actual. Tecnofòbia i quimiofòbia... o realitat?

ampliar

Cómo cultivar una lechuga y comer sanoEditorial
Pàgs.:
Preu:

"En un mundo urbano completamente alejado del campo, las hortalizas pueden resultar más exóticas que muchas plantas ornamentales importadas de países lejanos". La introducció d'aquest llibre té conya, però és ben certa.

ampliar

El detective en el supermercadoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Estic dinant davant de l’ordinador quan el mòbil s’il·lumina. És la Montse Vallory recordant-me que hi ha maneres de menjar que tampoc alimenten. “Descobreix com la ciència de la nutrició i la publicitat ens han fet més grassos i malaltissos”.

ampliar

El poder curativo de los alimentosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Per què, malgrat els avanços mèdics, tenim encara tantes malalties greus? Aquest llibre analitza els pros i contres de totes les dietes des de la idea holística que cal escoltar el cos.

ampliar

Alimenta tu cerebroEditorial
Pàgs.:
Preu:

Què tenen en comú l’all, el rovell d’ou i el salmó? Doncs que són aliments que ens ajuden a potenciar el rendiment mental. Vaja, que influeixen en el funcionament del nostre cervell. Parlem d’un llibre que explica les claus de la dieta neurosaludable.

ampliar

Los peligros de la lecheEditorial
Pàgs.:
Preu:

Al nostre entorn cada vegada que hi ha més gent que deixa de consumir llet de vaca perquè no la digereix bé, perquè li provoca mucositat, perquè té al•lèrgies, etc. Quines bases científiques té aquest fet? Podem viure sense llet de vaca, un aliment natural i indispensable per a molts?

ampliar

Cocina cruda creativaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Fem reunió d’Etselquemenges en un restaurant crudivegà i al•lucino amb un plat d’espaguetis de carbassó: no hi ha gens de pasta, sinó que són carbassons tallats amb una mena de maquineta de fer punxa, com la dels llapis.

ampliar

Cocina vegetariana para niños… y para toda la familiaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Un nen pot ser vegetarià des que neix? Mercedes Blasco ho ha viscut així amb els seus fills, des del deslletament fins a l’adolescència –moment en què poden aparèixer desequilibris alimentaris.

ampliar

La enzima prodigiosaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Ets el que menges: sense un bon funcionament gastrointestinal mai estaràs bé. Però hi ha molts aliments aparentment sans que no ho són i malmeten els nostres enzims.

ampliar

Nuestro veneno cotidianoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Com s'examinen, avaluen i reglamenten els productes químics que s'introdueixen a la nostra cadena alimentària, des de l’hort (pesticides) fins al plat (additius i plàstics alimentaris)? Hi ha relació entre l'exposició a aquestes substàncies i l'augment de malalties?

ampliar

KalanchoeEditorial
Pàgs.:
Preu:

Hem recomanat llibres sobre l’àloe, el te... i avui és el torn del kalanchoe, que s’associa sovint amb la prevenció i curació del càncer.

ampliar

El aceite del árbol del téEditorial
Pàgs.:
Preu:

Repasso el títol del llibre amb el dit: “L’oli de l’arbre del te”. A què em recorda? Podria ser el nom d’una novel·la.

ampliar

Áloe veraEditorial
Pàgs.:
Preu:

L’àloe vera està de moda. Una planta que porta tota la vida amb nosaltres i ara sembla que sigui la panacea.

ampliar

Salud puraEditorial
Pàgs.:
Preu:

«Ensenyar als professionals sanitaris i als pacients a depurar l'organisme pot ajudar a descongestionar el sistema nacional de salut». Així parla la doctora Irina Matveikova, defensora de la medicina natural, preventiva, personalitzada i pacient.

ampliar

La sal cristalina del HimalayaEditorial
Pàgs.:
Preu:

La sal té mala premsa. Però a mi, que sóc una persona amb la tensió molt baixa, em cau bé. Per això topar-me amb aquest llibre ha estat perfecte per trobar arguments per tornar-la a posicionar on es mereix.

ampliar

Mood food: la cocina de la felicidadEditorial
Pàgs.:
Preu:

Hi ha llibres que donen bon rotllo. I aquest, pel títol, ja el trobo suggeridor. Però si el comencem a fullejar descobrim, a més, que hi ha grans xefs a darrere. Una delícia.

ampliar

La milagrosa dieta del phEditorial
Pàgs.:
Preu:

Diuen que prejutjar no és bo. Però obro aquest llibre amb dues idees preconcebudes al cap.

ampliar

Salud interiorEditorial
Pàgs.:
Preu:

Recomanar un llibre que ha escrit una companya de l’equip d’Etselquemenges no és una feina fàcil, perquè pots caure en el risc de ser massa benèvola, que se’t vegi el llautó. Així que no us parlaré del llibre de la Jordina. Us parlaré d’ella.

ampliar

Nueva gastronomía macrobióticaEditorial
Pàgs.:
Preu:

L’alimentació macrobiòtica és una manera de menjar basada en l’equilibri del yin i el yang. Dit així, pot sonar pretensiós, complicat, o exclusiu. Però Bernard Benbassat ens ho fa fàcil i pròxim, amb ingredients que tots tenim al nostre abast (no goso dir “ingredients que tots tenim a la nevera”, perquè ell sovint argumenta que als supermercats es fa terrorisme alimentari, fruit d’una tria de productes impregnada de màrqueting i de voluntats empresarials).

ampliar

Descubrir el cochayuyo: la alga que limpia y nutre el organismoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Ródenas ens explica la història del cochayuyo, el seu valor nutritiu, els efectes sobre la salut que té, etc. A més a més, hi ha receptes variades (es pot menjar en amanides, guisats, amb samfaina, etc.) i dietes depuratives i per aprimar-se.

ampliar

Los secretos de la alimentación vitalEditorial
Pàgs.:
Preu:

L’autor defensa una alimentació ecològica, sana i gustosa, basant-se majoritàriament en aliments vegetals, crus.

ampliar

Sanando con alimentos integralesEditorial
Pàgs.:
Preu:

Tot en aquesta vida és una prova Per veure el que faràs. En equivocar-te davant del que veus Has de començar un cop més!

ampliar

Beber agua de marEditorial
Pàgs.:
Preu:

Beure aigua de mar? Sí, sí, nosaltres ja fa temps que apostem per això (https://etselquemenges.cat/alternativa/laigua-de-mar-cura-tots-els-mals-de-lhome-2523/), i Francisco Martín també defensa com n’és de beneficiosa aquesta pràctica per nodrir el cos i desintoxicar-lo, i també prevenir i curar malalties i molèsties.

ampliar

Tratamientos naturales al alcance de todosEditorial
Pàgs.:
Preu:

Amb l’Olga Cuevas vam aprendre que és bo que evitem beure durant els àpats (https://etselquemenges.cat/especialista/olga-cuevas/recomanacions-per-afavorir-la-digestio/). O que el pollastre i el peix són bons per a la memòria i el rendiment escolar (https://etselquemenges.cat/especialista/olga-cuevas/alimentacio-i-rendiment-escolar/).

ampliar

Comida sana, comida rica. Recetas de cocina saludable, sencilla y sabrosa

Comida sana, comida rica. Recetas de cocina saludable, sencilla y sabrosaEditorial
Pàgs.:
Preu:

Showcookings, classes… Marisa Fernández té un bagatge pedagògic ampli relacionat amb la cuina natural.

ampliar

Receptes antiagingEditorial
Pàgs.:
Preu:

Fa temps us parlàvem del Menú antiaging (https://etselquemenges.cat/restaurants/menu-antiedat-al-moments-6174/) del restaurant Moments, signat per la família Ruscalleda amb l’assessorament del doctor Manuel Sánchez. Una composició bona, saludable i atraient alhora.

ampliar

El gran libro de los cerealesEditorial
Pàgs.:
Preu:

L’any 1995 Esmeralada Berbel publicava El gran libro de los cereales per tornar a posar en relleu aquest aliment a vegades oblidat.

ampliar

Nutrición energética para la salud del sistema digestivoEditorial
Pàgs.:
Preu:

Segur que heu comprovat que, si feu una bona digestió, esteu més desperts i teniu el cap més clar. O, fins i tot, que us és més fàcil prendre decisions.

ampliar

El recetario mágicoEditorial
Pàgs.:
Preu:

La Desiree Arancibia és il·lustradora de llibres infantils i mare. S’interessa pel món de la nutrició i l’alimentació i ara ha unit totes les seves facetes en l’elaboració d’un llibre il·lustrat amb més de quaranta receptes per a nens a partir de dos anys.

ampliar

Kéfir un yogur para rejuvenecer

Kéfir un yogur para rejuvenecerEditorial
Pàgs.:
Preu:

A l’etselquemenges hem parlat sovint del quefir (recordeu l’article “Un de més a la família: les nenes i el quefir” (https://etselquemenges.cat/fills/un-de-mes-a-la-familia-les-nenes-i-el-quefir-12180/), un aliment que actua com a remei natural contra qualsevol al·lèrgia i que és un fort antibiòtic natural sense efectes secundaris.

ampliar

Las 100 recetas más rápidas de la cocina vegetarianaEditorial
Pàgs.:
Preu:

La Maria Pilar Ibern ens va captivar en aquesta entrevista (https://etselquemenges.cat/convidat/maria-pilar-ibern-gavina-escriptora-i-professora-dalimentacio-vegetariana-10386/) per la seva energia i la manera planera i entenedora d’explicar-se a la cuina.

ampliar

La Filomena llamineraEditorial
Pàgs.:
Preu:

Arriba la continuació de La Filomena els fogons remena, doblement premiat pels Gourmand International World Cookbook Awards 07 com a «millor llibre de cuina per a nens i família en català» i «millor llibre de cuina vegetariana en català».

ampliar

La batalla de l’ouEditorial
Pàgs.:
Preu:

Durant la guerra, per resoldre la greu crisi alimentària, la Generalitat va proposar que tots els ciutadans criessin gallines a casa. El nom oficial de la campanya va ser «La batalla de l’ou».

ampliar

Inteligencia digestivaEditorial
Pàgs.:
Preu:

La por, els nervis, la falta d’autoestima… totes aquestes emocions tenen repercussió en el nostre sistema digestiu.

ampliar

Nueva cocina vegetariana

Nueva cocina vegetarianaEditorial
Pàgs.:
Preu:

La naturòpata Adriana Ortemberg ens mostra com fer una bona dieta vegetariana, sana, variada i gustosa.

ampliar

El aspartamo y otros edulcorantesEditorial
Pàgs.:
Preu:

A l’etselquemenges hem parlat sovint dels mals de l’aspartam.

ampliar

PUBLICITAT

amunt