BOTIGA

EL LOT ETS SA

Us presentem un lot de verdures i cereals ecològics o de proximitat i de temporada, cuinat a baixa temperatura i envasat al buit perquè pugueu obrir-lo i menjar-vos-el.

Què inclouen els lots?

Inclouen verdures, llegums i cereals cuinats al buit i sucs verds del segell Suquíssims de Ca l’Arpellot. Tots els productes del lot estan cuinats i llestos per consumir. Només cal obrir-los i escalfar-los al foc.
En cap dels productes s’ha utilitzat sal ja que amb aquest tipus de cocció s’evita que es perdin les sals minerals i no s’hi ha afegit cap aditiu, colorant ni conservant.
Tots els cereals i llegums són ecològics i totes les verdures són de proximitat com ara la col de Cal Papes (Bages), la coliflor del Cal Codony també al Bages, les patates de Cal Pixula de Gòsol, la col Kale dels sucs de Cal Masses del Bages, etc.

 

Per què aquests lots?

Ho hem volgut fer després de conèixer el projecte de Ca l’Arpellot (un supermercat saludable en expansió al centre de Catalunya) i la Fundació Alícia i quedar-nos meravellats de la tècnica desenvolupada per oferir verdura, fruita i cereals cuinats a baixa temperatura. És a dir, els aliments conserven tots els minerals i vitamines, les proteïnes i tots els enzims, no perden cap nutrient i, com que estan envasats al buit, es conserven de forma òptima durant 21 dies. Això fa que puguem oferir els lots a la nostra revista, els pugueu comprar i, sense que se’n malmeti cap component, us els portin casa per casa amb un sistema de refrigeració també controlat.

La cocció

La gràcia d'aquests productes és que es cuinen a baixa temperatura i dins d'una bossa, sense que se n’aigualeixin els sabors ni se n’evaporin les vitamines ni se’n perdin els enzims, cosa que fa que els aliments mantinguin totes les qualitats organolèptiques. És una cocció perfecta, millor que la que ens fem a casa, on sovint ens excedim amb l’aigua, la temperatura o el temps al foc.
A l'hora de cuinar i envasar els productes també s'ha pensat en les racions nutricionals. L’equip del Departament de Recerca Tecnològica d’Alícia ha dut a terme una investigació sobre la cocció de verdures i llegums i la temperatura per a cada producte, amb la voluntat de mantenir colors vius, textures turgents i que els nutrients es mantinguin intactes. Amb aquest tipus de cocció redescobrim les verdures cruixents, ja que sovint les cuinem massa i les mengem flàccides.

El lot mitjà conté:

  • 3 Verdures: moniato, carxofa i remolatxa.
  • 3 Cereals: quinoa, arròs salvatge i espelta bio
  • 3 Sucs: Green Kale, Superelixir i Vitality
  • Calendari en paper d’etselquemenges de fruites i verdures eco de temporada

 

El lot gran conté:

  • 7 Verdures: patata, pastanaga, col, coliflor, moniato, carxofa i remolatxa
  • Poma, pèsols i llenties
  • 3 Cereals: quinoa, arròs salvatge i espelta bio
  • 6 Sucs: Green Kale, Superelixir, Vitality, Clàssic, Red energètic i Superfresc
  • Calendari en paper d’etselquemenges de fruites i verdures eco de temporada
  • La bossa ecològica, biodegradable i resistent de l'etselquemenges

49,95 €

49,95 Comprar

L'envàs

El material per a l’envàs, el que toca el producte, és plàstic polipropilè, el més recomanat per guardar aliments i estris de cuina, ja que no conté BPA ni ftalats i és resistent a canvis bruscos de temperatura sense que l’aliment pateixi cap trencament en la seva estructura molecular. A més, és un plàstic lliure de gluten.

TRANSPORT

L'empresa de transport us farà arribar el lot abans de 48 hores laborables. El transportista es posarà en contacte amb vosaltres per assegurar que sou a casa.
Els lots s'envien a qualsevol punt de Catalunya. No enviem a les Illes Balears ni tampoc a Andorra.

portada  —  amunt