Ofertes de feina

Aquestes festes, Etselquemenges vol contribuir a omplir d'alegria les cases. Per això, per gentilesa de D'aquí, botiga gracienca de menjar cuinat bio per menjar o emportar, sortegem aquesta cistella de productes ecològics entre els lectors de l'ETS.

Ajuda alimentària

Ajuda alimentària

El Gran Recapte es proposa recollir 3.000.000 quilos d’aliments solidaris entre divendres i dissabte

Les noves estrelles

Les noves estrelles

La Michelín premia dos restaurants catalans que aposten per les verdures i el producte de proximitat

Les tapes, petits menjars creatius, són tendència

Les tapes, petits menjars creatius, són tendència

Les tapes estan de moda, perquè són menjars molt creatius, de disseny, i perquè diverteixen els paladars amb mil i un sabors. Tenen més punts a favor com ara el preu, i també el fet que moltes es poden menjar amb les mans. Aquest últim punt, segons com sigui l'ocasió i el context, pot convertir-lo en un avantatge excel·lent.

Formació en salut

Formació en salut

L’IPFS Roger de Llúria llança cinc cursos en línia sobre alimentació saludable i teràpies naturals

Novetats 2013

Novetats 2013

Etselquemenges prepara el nou curs amb l’estrena de "Soy como como", la versió castellana del portal

Sopars a la fresca

Sopars a la fresca

Gastronomia, naturalesa i art medieval, a les nits d’estiu de Món Sant Benet

Revetlla eco

Revetlla eco

Herbes remeieres i pocions bio per a la nit de les bruixes

Cuina natural

Cuina natural

Estrena d’una nova secció: L’article de la Montse Vallory

Boníssim Europa

Boníssim Europa

La secció Blogs d’EQM salta a Europa i organitza el primer festival de bloguers de cuina saludable

Cafè responsable

Cafè responsable

Comerç just: una elecció d’impacte important per a les famílies pageses

Documental denúncia

Documental denúncia

"Nuestro veneno cotidiano" obre el debat sobre la química alimentària al CCCB

Més salut i bons aliments al nou any d’Etselquemenges

Més salut i bons aliments al nou any d’Etselquemenges

Nous cursos de cuina i salut amb la xef Montse Vallory, conferències amb el fisioterapeuta Xevi Verdaguer i demostracions culinàries amb Mireia Anglada, una sèrie web sobre blocaires d’arreu d’Europa i una versió de l’EQM per a mòbils, els plats forts del 2013.

Aquest Nadal, compra conscient i responsable

Aquest Nadal, compra conscient i responsable

Aquest Nadal, diverses cooperatives ofereixen la possibilitat de regalar alimentació ecològica, de temporada i de proximitat. Si sou dels que renegueu de l’excessiu consumisme material a què sovint ens evoquen les festes de Nadal i preferiu optar per regals útils i saludables, preneu nota: arriben les cistelles ecològiques regal. Una bona manera de practicar el […]

Tres dies d’ecovida, a Manresa

Tres dies d’ecovida, a Manresa

La capital del Bages dóna el tret de sortida a un cap de setmana carregat d’activitats, exposicions, jornades tècniques i demostracions de cuina amb la celebració de la fira Ecoviure.

Etselquemenges torna carregada de novetats!

Etselquemenges torna carregada de novetats!

La revista enceta temporada amb seccions noves dedicades a l’embaràs, a blocs i a llibres d’alimentació saludable; estrena un espai de videoreceptes i presenta el “Mapa de la vida saludable”.

Diumenge, Dia de la Terra d’Igualada

Diumenge, Dia de la Terra d’Igualada

Cada vegada hi ha més municipis catalans que celebren una jornada dedicada a la indústria bio i a la producció natural. Aquest diumenge, Igualada organitza la seva particular festa verda, amb una programació farcida de conferències, tallers, mercats i pràctiques saludables, com el ioga o el tai-txi.

TV3 emet dimecres el documental “Què mengem?”

TV3 emet dimecres el documental “Què mengem?”

Pesticides, antibiòtics, metalls pesants, additius... Malgrat que vivim en una societat rica en la qual la possibilitat de fer una dieta sana i equilibrada és relativament a l'abast de tothom, alguns científics alerten dels efectes perniciosos de molts tòxics que acumulem a través de l'alimentació.

Nens i nenes, benvinguts al món bio!

Nens i nenes, benvinguts al món bio!

La Fira Biocultura, que té lloc a Barcelona del 3 al 6 de maig, celebra el Festival Mamaterra, un espai lúdic i divulgatiu que vol educar els petits en hàbits de consum responsable i alimentació saludable.

Olga Cuevas torna a Singulars

Olga Cuevas torna a Singulars

El proper dimarts el programa Singulars (Canal33, 22:35h) entrevista per segona vegada la doctora Olga Cuevas, directora de l'Institut Sanitari Roger de Llúria de Barcelona, bioquímica i una de les principals especialistes en dietètica i nutrició del nostre país.

Menjar menys per viure més i millor

Menjar menys per viure més i millor

El secret de viure tants anys és menjar la meitat, mastegar el doble, caminar el triple i riure el quàdruple! Ho va dir un home que va arribar als 103 anys.

Sense excessos també és Nadal

Sense excessos també és Nadal

És Nadal i els excessos alimentaris hi van lligats. N’hi ha que opinen que el problema no és Nadal, sinó la resta de l’any, que s’ha convertit en extraordinari.

Cap de setmana de mercat de Nadal a l’All Those Food Market

Cap de setmana de mercat de Nadal a l’All Those Food Market

La nova edició del popular festival d’emprenedors gastronòmics i artesans ocuparà per primera vegada els jardins del Museu Marítim de Barcelona. Dissabte i diumenge, podreu degustar plats deliciosos, apuntar-vos a taller gastronòmics, omplir el cistell de menjar i productes artesans i passar-ho la mar de bé!

Veure tots els articles

PUBLICITAT

amunt

;