Ofertes de feina

Entrevista en profunditat

Entrevista en profunditat

Dimecres, Jaume Barberà visita Xevi Verdaguer a “Retrats”

Recorregut gastronòmic

Recorregut gastronòmic

La 2a Ruta del Bacallà arrenca a Barcelona

Guanya una entrada doble per a BioCultura València amb l’ETS!

Guanya una entrada doble per a BioCultura València amb l’ETS!

La fira dels productes ecològics i el consum responsable

Jornada sobre aliments de temporada

Jornada sobre aliments de temporada

Festa de les verdures de temporada a Vilassar de Mar

Cursos de cuina de primavera

Cursos de cuina de primavera

Aprèn a cuinar receptes saludables amb la Montse Vallory

Els aliments ecològics entren a Bonpreu i Esclat amb el segell 2147 MANS

Els aliments ecològics entren a Bonpreu i Esclat amb el segell 2147 MANS

Neix una cooperativa nova formada per catorze empreses i pagesos ecològics que entra a la gran distribució amb aliments saludables.

Tour Verdaguer-Anglada

Tour Verdaguer-Anglada

21 i 28 de febrer. Conferència "La salut hormonal femenina" a Berga i a Girona

Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Neix Allergychef, la primera plataforma de reserves de restaurants per a al·lèrgics i intolerants

Verkami de menjadors ecològics a Catalunya

Verkami de menjadors ecològics a Catalunya

Ajuda’ns a convertir en ecològics i saludables els menjadors dels nostres fills!

Setmana vegetariana a sis restaurants de Barcelona

Setmana vegetariana a sis restaurants de Barcelona

Primera edició de La Setmana Verda

Aquest Nadal, guanya un carnet de soci i una bossa d’Etselquemenges!

Aquestes festes, Etselquemenges vol contribuir a omplir d'alegria les cases. Per això, per gentilesa de D'aquí, botiga gracienca de menjar cuinat bio per menjar o emportar, sortegem aquesta cistella de productes ecològics entre els lectors de l'ETS.

Iniciativa internacional

Iniciativa internacional

Cuina d’aprofitament, música, ball i sopar popular a la Disco Soup Barcelona

Nadal de literatura saludable

Nadal de literatura saludable

Guanya un lot de llibres d'alimentació i salut

Ferran Adrià: “La base d’una dieta sana és menjar variat”

Ferran Adrià: “La base d’una dieta sana és menjar variat”

El cuiner català exposa a Harvard la necessitat d’establir unes bases consensuades a la cuina. A més, ens fa arribar els seus consells per seguir una dieta sana.

Aquest Nadal, regala salut

Aquest Nadal, regala salut

Aquestes festes, regala el carnet de soci de l'ETS

És la dona més premiada del món per la guia vermella

És la dona més premiada del món per la guia vermella

Carme Ruscalleda rep la 2a estrella Michelin pel restaurant Sant Pau de Tòquio

Ajuda alimentària

Ajuda alimentària

El Gran Recapte es proposa recollir 3.000.000 quilos d’aliments solidaris entre divendres i dissabte

Les noves estrelles

Les noves estrelles

La Michelín premia dos restaurants catalans que aposten per les verdures i el producte de proximitat

L’aparador del món bio

L’aparador del món bio

Madrid ultima l’edició 2013 de BioCultura

Les tapes, petits menjars creatius, són tendència

Les tapes, petits menjars creatius, són tendència

Les tapes estan de moda, perquè són menjars molt creatius, de disseny, i perquè diverteixen els paladars amb mil i un sabors. Tenen més punts a favor com ara el preu, i també el fet que moltes es poden menjar amb les mans. Aquest últim punt, segons com sigui l'ocasió i el context, pot convertir-lo en un avantatge excel·lent.

Curs sobre sobirania alimentària

Curs sobre sobirania alimentària

“Qui decideix allò que mengem?”, curs d’Esther Vivas a favor de la sobirania alimentària

Estrena de soycomocomo

Estrena de soycomocomo

Neix Soycomomo, el germà bessó d’Etselquemenges

Taller de cuina saludable

Taller de cuina saludable

Camila Loew imparteix el curs “La salut a través de la cuina”

Formació en fisioteràpia i alimentació

Formació en fisioteràpia i alimentació

Nova edició del curs d’expert en psiconeuroimmunoendocrinologia i nutrició ortomol·lecular (PNIE)

Fira d’alimentació i salut a Balaguer

Fira d’alimentació i salut a Balaguer

Slow Food Terres de Lleida i la Dolça Revolució organitzen un cap de setmana eco

Dijous, 3 d’octubre. Conferència culinària: la Salut hormonal femenina

Dijous, 3 d’octubre. Conferència culinària: la Salut hormonal femenina

Com m'he d'alimentar per tenir una bona salut hormonal?

Aula de cuina saludable

Aula de cuina saludable

Tornen els cursos bàsics de cuina natural amb Montse Vallory

Formació en salut

Formació en salut

L’IPFS Roger de Llúria llança cinc cursos en línia sobre alimentació saludable i teràpies naturals

Sostenibilitat i setè art

Sostenibilitat i setè art

Cartellera de cinema ecològic al Festival de cinema de Girona

Cuina, salut i territori al Pirineu

Cuina, salut i territori al Pirineu

Aquest estiu, fes vacances d’immersió a la cuina natural, ecològica i sostenible amb la Montse Vallory!

Novetats 2013

Novetats 2013

Etselquemenges prepara el nou curs amb l’estrena de "Soy como como", la versió castellana del portal

Turisme sostenible

Turisme sostenible

I tu, ja fas ecovacances?

Sopars a la fresca

Sopars a la fresca

Gastronomia, naturalesa i art medieval, a les nits d’estiu de Món Sant Benet

Ciència i gastronomia

Ciència i gastronomia

Cuina innovadora inspirada en les estrelles

Una combinació única

Una combinació única

Música amb cuina americana saludable a la Costa Brava

Jornades sobre el malbaratament alimentari

Jornades sobre el malbaratament alimentari

Participa en el primer concurs de receptes reciclades!

Revetlla eco

Revetlla eco

Herbes remeieres i pocions bio per a la nit de les bruixes

Jornades tècniques a Burg

Jornades tècniques a Burg

Nova pagesia i cuina compromesa: cap a un model més just i saludable

Bioritmo, a Cerdanyola; La buena vida, a Barcelona

Bioritmo, a Cerdanyola; La buena vida, a Barcelona

Ecologia, sostenibilitat, justícia social, diversió, música i natura

L’esdeveniment més gran de la nova economia a Girona
La primera guia saludable d’Europa

La primera guia saludable d’Europa

Etselquemenges llança un Verkami per divulgar l'alimentació saludable d'Europa

La festa del vi bio arriba a Barcelona

La festa del vi bio arriba a Barcelona

Vinum Nature aplega 50 cellers i exposa 250 referències de vins ecològics, biodinàmics i naturals

Cuina natural

Cuina natural

Estrena d’una nova secció: L’article de la Montse Vallory

Boníssim Europa

Boníssim Europa

La secció Blogs d’EQM salta a Europa i organitza el primer festival de bloguers de cuina saludable

Menús ecològics a 13, 23 i 33 euros

Menús ecològics a 13, 23 i 33 euros

El cereal ecològic, el rei de la festa a 13 restaurants de referència

Polítiques agràries sostenibles

Polítiques agràries sostenibles

Setmana de la Sobirania Alimentària

Campanya en línia

Campanya en línia

Signa contra els transgènics!

Cafè responsable

Cafè responsable

Comerç just: una elecció d’impacte important per a les famílies pageses

Etselquemenges ja és el sisè mitjà digital especialitzat més llegit
Documental denúncia

Documental denúncia

"Nuestro veneno cotidiano" obre el debat sobre la química alimentària al CCCB

Menús de primavera amb les receptes de l’Ets

Menús de primavera amb les receptes de l’Ets

Montse Vallory imparteix sis cursos monogràfics de cuina saludable

Tallers gratuïts d’horticultura urbana per a escoles i famílies

Tallers gratuïts d’horticultura urbana per a escoles i famílies

La Fundació Terra ofereix monogràfics públics sobre cultiu de plantes comestibles

Etselquemenges renova disseny i millora la usabilitat del web

Etselquemenges renova disseny i millora la usabilitat del web

Seccions reformulades, nous menús de navegació, més categories i més facilitat de cerca

“Ni un pez por la borda”, la campanya denúncia sobre pesca insostenible

“Ni un pez por la borda”, la campanya denúncia sobre pesca insostenible

L’acció busca signatures per pressionar la UE i modificar la Política Pesquera Comuna

Més salut i bons aliments al nou any d’Etselquemenges

Més salut i bons aliments al nou any d’Etselquemenges

Nous cursos de cuina i salut amb la xef Montse Vallory, conferències amb el fisioterapeuta Xevi Verdaguer i demostracions culinàries amb Mireia Anglada, una sèrie web sobre blocaires d’arreu d’Europa i una versió de l’EQM per a mòbils, els plats forts del 2013.

Aquest Nadal, compra conscient i responsable

Aquest Nadal, compra conscient i responsable

Aquest Nadal, diverses cooperatives ofereixen la possibilitat de regalar alimentació ecològica, de temporada i de proximitat. Si sou dels que renegueu de l’excessiu consumisme material a què sovint ens evoquen les festes de Nadal i preferiu optar per regals útils i saludables, preneu nota: arriben les cistelles ecològiques regal. Una bona manera de practicar el […]

I Seminari de Dinamització Local Agroecològica

I Seminari de Dinamització Local Agroecològica

Tres dies de coneixement pràtic per a persones implicades en l’activitat del conreu orgànic

Etselquemenges i La Marató de TV3, junts contra el càncer

Etselquemenges i La Marató de TV3, junts contra el càncer

200 assistents i 600 euros recaptats a la conferència "Càncer i alimentació".

Guardó per a Etselquemenges als Premis de Comunicació no Sexista

Guardó per a Etselquemenges als Premis de Comunicació no Sexista

La revista de salut i alimentació guanya el premi en la categoria de Foment del periodisme digital

Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

Dos dies de lluita contra la pobresa i la desnutrició

El portal és el 33è mitjà digital més llegit, i el 8è tenint en compte la seva especialització de continguts
Cap de setmana de salut, consciència i diversió a Tarragona

Cap de setmana de salut, consciència i diversió a Tarragona

La fira Ecosalut omplirà d’ecologia i teràpies naturals el Palau de Congressos de Tarragona

Aprèn, assaboreix i compra a la Fira Orígens

Aprèn, assaboreix i compra a la Fira Orígens

Olot acull aquest cap de setmana la Fira Orígens

Comunicació i alimentació saludable

Comunicació i alimentació saludable

La Universitat Rovira i Virgili dedica dos dies a la comunicació sobre alimentació saludable

Etselquemenges participa al Festival Escudella de Burg

Etselquemenges participa al Festival Escudella de Burg

Dissabte, 3 de novembre, Núria Coll presentarà la revista que dirigeix en un festival que combina ecologisme, espectacle i cuina tradicional.

Inscripcions obertes pel Postgrau de Xevi Verdaguer

Inscripcions obertes pel Postgrau de Xevi Verdaguer

El fisioterapeuta Xevi Verdaguer dirigeix un Postgrau en psiconeuroimmunoendocrinologia

La UOC obre el curs universitari de distribució i promoció de productes ecològics

La UOC obre el curs universitari de distribució i promoció de productes ecològics

La Universitat Oberta de Catalunya presenta un programa virtual que inclou tot el procés de producció i distribució dels aliments: des del tractament al camp fins al màrqueting i la comunicació del producte final.

Tres dies d’ecovida, a Manresa

Tres dies d’ecovida, a Manresa

La capital del Bages dóna el tret de sortida a un cap de setmana carregat d’activitats, exposicions, jornades tècniques i demostracions de cuina amb la celebració de la fira Ecoviure.

Últimes places pel curs de cuina de Montse Vallory

Últimes places pel curs de cuina de Montse Vallory

Els socis d’etselquemenges teniu un 15% de descompte del preu del curs que suposa un estalvi de 65 euros, és a dir, el que suposa 1 any sencer de les mensualitats de ser soci.

La Marxa per una Bona Alimentació reclama una PAC més justa, transparent i sostenible

La Marxa per una Bona Alimentació reclama una PAC més justa, transparent i sostenible

Arribats a peu, dalt de la bici o d’un tractor, centenars de persones es van manifestar el 19 de setembre pels carrers de Brussel•les per exigir un canvi radical de la Política Agrària Comú de la Unió Europea.

Slow Food Tàrraco es presenta en societat a les festes de Santa Tecla

Slow Food Tàrraco es presenta en societat a les festes de Santa Tecla

La nova associació tarragonina celebra el proper dimarts, 18 de setembre, una jornada per promoure els seus productes i la seva oferta gastronòmica, coincidint amb la festa major de Tarragona.

Assaboreix els gustos i les olors del tomàquet, a la III Fira del Tomàquet del Vallès

Assaboreix els gustos i les olors del tomàquet, a la III Fira del Tomàquet del Vallès

Tallers pràctics, tastos de tomàquets, conferències, visites guiades a l’hort de l’Espelt i, per descomptat, un gran mercat dedicat en exclusiva a la venda de les més de deu varietats fins ara desconegudes d’aquest fruit.

Etselquemenges torna carregada de novetats!

Etselquemenges torna carregada de novetats!

La revista enceta temporada amb seccions noves dedicades a l’embaràs, a blocs i a llibres d’alimentació saludable; estrena un espai de videoreceptes i presenta el “Mapa de la vida saludable”.

“El repte”, d’Ets el que menges, salta a Catalunya Ràdio

“El repte”, d’Ets el que menges, salta a Catalunya Ràdio

Trinitat Gilbert, autora de la secció digital sobre nous hàbits saludables, conduirà el nou espai radiofònic dins d’“El suplement d’estiu” dels diumenges.

“Woofing”: ecovacances pagades en espècies

“Woofing”: ecovacances pagades en espècies

Tan senzill com un intercanvi, el sistema permet passar una temporada en una finca ecològica, amb allotjament i àpats gratuïts, a canvi de treball voluntari.

Nits de gastronomia, música, història i art, a Món Sant Benet

Nits de gastronomia, música, història i art, a Món Sant Benet

Torna “La màgia del capvespre”, una proposta per a les nits d’estiu que combina activitats a l’hort ecològic del monestir, un sopar a la fresca i una visita guiada per l’atractiu conjunt monumental de Sant Fruitós de Bages.

Diumenge, Dia de la Terra d’Igualada

Diumenge, Dia de la Terra d’Igualada

Cada vegada hi ha més municipis catalans que celebren una jornada dedicada a la indústria bio i a la producció natural. Aquest diumenge, Igualada organitza la seva particular festa verda, amb una programació farcida de conferències, tallers, mercats i pràctiques saludables, com el ioga o el tai-txi.

“Sopars amb estrelles”, l’àpat més romàntic servit a l’Observatori Fabra

“Sopars amb estrelles”, l’àpat més romàntic servit a l’Observatori Fabra

Astronomia i cuina. La combinació perfecta per gaudir d’un sopar deliciós, apte per a vegetarians i celíacs, des d’un dels miradors més privilegiats de Barcelona.

Mercat d’espècies turc a Argençola, i altres activitats

Mercat d’espècies turc a Argençola, i altres activitats

Coriandre, menta fresca, alcaravia, safrà de Safranbolu, pebre d’Alep, pebre vermell, te amb menta, etc.

El part a casa, el perill de les vacunes i molt més, a la fira ecològica de Girona

El part a casa, el perill de les vacunes i molt més, a la fira ecològica de Girona

La xerrada de Montserrat Fontané, la mare dels germans Roca (Celler de Can Roca), sobre la importància dels productes naturals a la cuina saludable, els sabors i els colors, obrirà la setena edició de l'Eco-Sí, dedicada especialment a les dones.

Balaguer celebra la V Fira d’Alimentació i Salut

Balaguer celebra la V Fira d’Alimentació i Salut

Les conferències del doctor Jorge Pérez-Calvo i de Teresa Guardiola, dos dels plats forts de la festa lleidatana d’aquest cap de setmana.

TV3 emet dimecres el documental “Què mengem?”

TV3 emet dimecres el documental “Què mengem?”

Pesticides, antibiòtics, metalls pesants, additius... Malgrat que vivim en una societat rica en la qual la possibilitat de fer una dieta sana i equilibrada és relativament a l'abast de tothom, alguns científics alerten dels efectes perniciosos de molts tòxics que acumulem a través de l'alimentació.

L’Ets obre consultori mèdic en línia i estrena àrea de socis amb grans descomptes

L’Ets obre consultori mèdic en línia i estrena àrea de socis amb grans descomptes

Amb el carnet de soci, Txe Arana, Estel Solé, Agnès Busquets o Pau Miró ja gaudeixen de descomptes molt llaminers i molt saludables.

Noves places del taller “Tècniques i alimentació per millorar l’artrosi”

Noves places del taller “Tècniques i alimentació per millorar l’artrosi”

La revista i el centre Armonic Body obren el cicle "Exercicis, tècniques i alimentació per a cada patologia"

Nens i nenes, benvinguts al món bio!

Nens i nenes, benvinguts al món bio!

La Fira Biocultura, que té lloc a Barcelona del 3 al 6 de maig, celebra el Festival Mamaterra, un espai lúdic i divulgatiu que vol educar els petits en hàbits de consum responsable i alimentació saludable.

Per Sant Jordi, entra al Facebook de l’ETS i guanya llibres!

Per Sant Jordi, entra al Facebook de l’ETS i guanya llibres!

Aquest Sant Jordi guanyeu llibres de nutrició saludable a través del Facebook del’Etselquemenges.

Etselquemenges augmenta la seva audiència per tercer mes consecutiu i rep 1.000 visites diàries

Etselquemenges augmenta la seva audiència per tercer mes consecutiu i rep 1.000 visites diàries

El portal de salut i alimentació en català tanca el mes de març amb un total de 17.500 usuaris únics i, durant el primer trimestre de l’any, acumula prop de 300.000 pàgines vistes.

Propostes saludables per a tota la setmana!

Propostes saludables per a tota la setmana!

Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, ajuntaments i col·lectius organitzen activitats esportives per a petits i grans arreu del territori català.

Guanya un cap de setmana 100% saludable

Guanya un cap de setmana 100% saludable

Gairebé un any després del naixement d’etselquemenges, avui tenim 5.000 amics a Facebook, 2.500 subscriptors i una mitjana de 1.000 lectors diaris.

Per Setmana Santa, casal infantil de cuina i salut

Per Setmana Santa, casal infantil de cuina i salut

Aprofitant el descans escolar d’aquests dies, l’espai Nútrim de Barcelona obre les portes als nens i nenes de 7 a 12 anys perquè potenciïn hàbits saludables i, sobretot, s’ho passin bé.

Montse Vallory imparteix un curs de cuina teoricopràctic per enfortir els ossos

Montse Vallory imparteix un curs de cuina teoricopràctic per enfortir els ossos

La formació, que comença el 25 i el 27 d’abril a la botiga Bio Space de Barcelona, consta de cinc sessions durant les quals s’ensenyaran receptes que ajuden a enfortir els ronyons i els ossos. Encara hi ha places disponibles.

Tastaverd, la fira dels sentits, i altres propostes per al cap de setmana

Tastaverd, la fira dels sentits, i altres propostes per al cap de setmana

Tast, exposició i venda de productes ecològics i artesans i un assortiment molt ampli de tallers d’oficis tradicionals són algunes de les activitats que la Fira Tastaverd desplegarà el dissabte 24 de març pels carrers de Riudecanyes.

Etselquemenges participa en unes jornades sobre alimentació i medi ambient

Etselquemenges participa en unes jornades sobre alimentació i medi ambient

Divendres 23, la directora d’etselquemenges, Núria Coll, oferirà la ponència “Què significa alimentació saludable?”.

Trenta-tres restaurants de Catalunya ja són Km0-Slow Food

Trenta-tres restaurants de Catalunya ja són Km0-Slow Food

Cada any s'afegeixen més restaurants a la llista. La tendència en alça del consum ecològic i responsable es fa evident.

Biocultura a València i altres activitats del cap de setmana

Biocultura a València i altres activitats del cap de setmana

Aquest cap de setmana obre portes la 3a edició de la fira de productes ecològics Biocultura a València. Més de 250 expositors mostraran, fins diumenge, les últimes novetats en producció ecològica i consum responsable.

Creix el mercat de l’agricultura ecològica a nivell mundial i es manté estable la superfície agrària

Creix el mercat de l’agricultura ecològica a nivell mundial i es manté estable la superfície agrària

El 2010, el mercat global ecològic ha augmentat 59 bilions de dòlars. El sector creix de forma considerable als Estats Unitat i a molts països europeus. En canvi en comparació amb l’any anterior es manté la superfície agrària ecològica.

Les activitats del cap de setmana

Les activitats del cap de setmana

13 empreses catalanes es promocionen a la Biofach, la fira del sector ecològic més important d’Europa.

Arrenca el Congrés d’Alimentació Conscient

Arrenca el Congrés d’Alimentació Conscient

L'auditori Axa de l'Illa Diagonal rebrà aquest cap de setmana el Segon Congrés d'Alimentació Conscient.

El Parlament Europeu s’oposa a les declaracions nutricionals enganyoses

El Parlament Europeu s’oposa a les declaracions nutricionals enganyoses

Els diputats de l'eurocambra han bloquejat una sèrie de canvis a la normativa que regula l’etiquetatge dels aliments.

Olga Cuevas torna a Singulars

Olga Cuevas torna a Singulars

El proper dimarts el programa Singulars (Canal33, 22:35h) entrevista per segona vegada la doctora Olga Cuevas, directora de l'Institut Sanitari Roger de Llúria de Barcelona, bioquímica i una de les principals especialistes en dietètica i nutrició del nostre país.

Càtering d’etselquemenges en una xerrada sobre els diners i la consciència

Càtering d’etselquemenges en una xerrada sobre els diners i la consciència

El director territorial de Catalunya i Balears de Triodos Bank, Joan Antoni Melé, ofereix aquest dimarts 24 una conferència a Torre Amat dins del cicle “Com crear una societat conscient”.

Els Estats Units es posen les piles

Els Estats Units es posen les piles

Un equip de nutricionistes de Harvard ha publicat una guia visual per explicar com ha de ser un plat saludable.

Montse Vallory imparteix un curs de cuina teoricopràctic per enfortir els ossos

Montse Vallory imparteix un curs de cuina teoricopràctic per enfortir els ossos

La formació, que comença el 13 de gener a la botiga Bio space de Barcelona, consta de cinc sessions i s’hi ensenyen receptes que ajuden a enfortir els ronyons i els ossos. Encara hi ha places disponibles.

Etselquemenges renova continguts i estrena noves firmes

Etselquemenges renova continguts i estrena noves firmes

Aquest 2012 la revista obrirà el club de socis que permetrà l’accés a serveis i continguts exclusius relacionats amb l’alimentació saludable.

S’obren les inscripcions per al nou curs sobre remeis naturals d’Olga Cuevas

S’obren les inscripcions per al nou curs sobre remeis naturals d’Olga Cuevas

El 10 i el 12 de gener comença la formació basada en el llibre Tratamientos naturales al alcance de todos que la bioquímica ha publicat aquest mes de desembre.

Menjar menys per viure més i millor

Menjar menys per viure més i millor

El secret de viure tants anys és menjar la meitat, mastegar el doble, caminar el triple i riure el quàdruple! Ho va dir un home que va arribar als 103 anys.

Sense excessos també és Nadal

Sense excessos també és Nadal

És Nadal i els excessos alimentaris hi van lligats. N’hi ha que opinen que el problema no és Nadal, sinó la resta de l’any, que s’ha convertit en extraordinari.

Participa i guanya un kit de germinats de Doctor Veg

Participa i guanya un kit de germinats de Doctor Veg

Aquest Nadal www.doctorveg.es regala 4 kits de germinats a través d'etselquemenges. Fem públic els guanyadors

Últimes places pel taller del dimarts amb la Montse Vallory

Últimes places pel taller del dimarts amb la Montse Vallory

Els alumnes dels tallers s'emporten un pack d'obsequi amb alguns dels aliments que utilitzen durant el taller per a cuinar les receptes.

Últimes places pel taller del dimarts amb la Montse Vallory

Xerrades gratuites de l’Institut d’FP Sanitària Roger de Llúria al Cómo Como

Amb més de 30 anys d'experiència formant a professionals de l'àmbit sanitari, el prestigiós Institut ve al Cómo Como Festival amb tot un cicle de xerrades gratuites al seu estand sobre nutrició i salut.

Veure tots els articles

PUBLICITAT

amunt

;