Broqueta de tres melons

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Escapa't a la teva fruiteria preferida o a una parada del teu mercat on hi hagi tot tipus de fruites i verdures. Per un dia, les fruites exòtiques i llunyanes, estan permeses, i fer aquesta broqueta us será molt fàcil.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 1 meló Cantaloup
  • ½ meló pell de granota
  • 1 meló Gàl·lia
  • 4 broquetes de fusta
  • Sal grisa
  • Juliana de menta fresca o de melissa

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Broqueta de tres melons

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Escapa't a la teva fruiteria preferida o a una parada del teu mercat on hi hagi tot tipus de fruites i verdures. Per un dia, les fruites exòtiques i llunyanes, estan permeses, i fer aquesta broqueta us será molt fàcil.


Ingredients

  • 1 meló Cantaloup
  • ½ meló pell de granota
  • 1 meló Gàl·lia
  • 4 broquetes de fusta
  • Sal grisa
  • Juliana de menta fresca o de melissa

Elaboració

  1. Agafeu els tres melons i feu boletes de la polpa amb un bolejador gros.
  2. Tritureu els retalls per separat.
  3. Munteu 4 broquetes de fusta alternant les boletes de cada varietat de meló.
  4. Als plats de postres de servei, poseu una cullerada sopera de cada coulis de meló, l’una al costat de l’altra, com si fos una sanefa.
  5. Dipositeu cada broqueta sobre la sanefa de coulis.
  6. Empolvoreu una mica de sal grisa i una juliana de menta fresca o de melissa.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Agafeu els tres melons i feu boletes de la polpa amb un bolejador gros.
  2. Tritureu els retalls per separat.
  3. Munteu 4 broquetes de fusta alternant les boletes de cada varietat de meló.
  4. Als plats de postres de servei, poseu una cullerada sopera de cada coulis de meló, l’una al costat de l’altra, com si fos una sanefa.
  5. Dipositeu cada broqueta sobre la sanefa de coulis.
  6. Empolvoreu una mica de sal grisa i una juliana de menta fresca o de melissa.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat