Infusió Hot-spicy

Begudes  |  Bernard Benbassat

Aquesta és una infusió deliciosa molt recomanable per a persones amb digestions lentes i pesades. El gust de la infusió és deliciós gràcies a l'anís verd i estrellat, la canyella, el gingebre i la regalèssia.

  • Racions:
    3 litres
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 3l d’aigua mineral
  • 5 trossos de lemon grass tallats émincés
  • 8 claus d’olor
  • 10 g de canyella mòlta
  • 6 g de llavors d’anís verd
  • 8 g d’anís estrellat
  • 1 tros petit de cúrcuma fresca tallada émincé.
  • 15 g de galanga fresca tallada émincé
  • 12 g de gingebre fresc tallat émincé
  • 10 llavors de cardamom senceres
  • 8 g de regalèssia en flocs
  • 4 g de pell seca de taronja ecològica
  • 4 g de pell seca de llimona ecològica

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Infusió Hot-spicy

Begudes  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    3 litres
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Aquesta és una infusió deliciosa molt recomanable per a persones amb digestions lentes i pesades. El gust de la infusió és deliciós gràcies a l'anís verd i estrellat, la canyella, el gingebre i la regalèssia.


Ingredients

  • 3l d'aigua mineral
  • 5 trossos de lemon grass tallats émincés
  • 8 claus d'olor
  • 10 g de canyella mòlta
  • 6 g de llavors d'anís verd
  • 8 g d'anís estrellat
  • 1 tros petit de cúrcuma fresca tallada émincé.
  • 15 g de galanga fresca tallada émincé
  • 12 g de gingebre fresc tallat émincé
  • 10 llavors de cardamom senceres
  • 8 g de regalèssia en flocs
  • 4 g de pell seca de taronja ecològica
  • 4 g de pell seca de llimona ecològica

Elaboració

  1. Agrupeu tots els ingredients en fred.
  2. Porteu lentament a ebullició.
  3. Apagueu el foc i tapeu durant 15’
  4. Coleu amb l' estemenya
  5. Preneu-lo calent a l'hivern, tebi en temporades mitges i fred a l'estiu.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Agrupeu tots els ingredients en fred.
  2. Porteu lentament a ebullició.
  3. Apagueu el foc i tapeu durant 15’
  4. Coleu amb l’ estemenya
  5. Preneu-lo calent a l’hivern, tebi en temporades mitges i fred a l’estiu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat