Rap al gingebre i llimona

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Aconsellem fer aquesta deliciosa recepta a la primavera, ja que els mesos òptims per comprar el rap són a l'abril i al maig. La resta de l'any solen ser dels peixos més cars d'entre els que trobaràs a la peixateria.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 2h de maceració

Ingredients

6 filets de rap de 200 g
100 g de suc de llimona
l

Elaboració

Macereu els filets de rap en el suc de llimona, la ratlladura de la llimona, el gingebre fresc ratllat i el tamari, durant un parell d’hores.
Escorreu els filets i traieu-ne l’excés d’aig…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat