Crema depurativa d’api, nap i fonoll

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Crema depurativa gràcies als minerals que conté, en especial el potassi, el qual es troba en bona quantitat en l’api, en el fonoll i en el nap; els seus tres ingredients principals.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2-3 cebes tallades a mitja lluna
4-6 branques d’api

Elaboració

Salteu les cebes uns 10-12 minuts amb una mica d’oli i un pessic de sal, a foc mig i sense tapa.
Afegiu-hi l’api, els naps, el fonoll, la kombu, un pessic de sal i aigua que cobreixi la meitat …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat