Puré de patata i remolatxa amb aroma de llimona

Voleu un bon paté vegetal per esmorzar, enèrgic i boníssim? Amb aquesta recepta amb base de remolatxa, aconseguireu un plat ric en minerals i amb efectes antioxidants, especialment indicat per a les embarassades, ja que conté vitamina B9.

Inici  ›  Receptes 17 d'octubre 2017 | Actualitzat el 18 d'octubre 2016

Food. Hummus out of beetroot

Ingredients

  • 2 patates grosses
  • ½ remolatxa
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva o bé coco de primera pressió en fred o mantega de qualitat
  • 1 grapadet de julivert
  • 1 cullerada de postres de ratlladura de llimona
  • Opcional: canyella, fonoll, nou moscada mòlts
  • sal

Preparació:

  1. Bulliu amb aigua i sal les patates amb pell d’una banda, i refrigereu fins al dia següent.
  2. Bulliu amb aigua i sal la remolatxa amb pell d’altra banda, i deixeu refredar a temperatura ambient.
  3. Tant les patates com les remolatxes, estaran a punt quan els claveu un ganivet i hi entri amb facilitat.
  4. Peleu les patates un cop passat el dia de refrigeració i aixafeu amb una forquilla juntament amb el greix triat.
  5. Peleu les remolatxes un cop refredades i tritureu amb una batedora.
  6. Afegiu a poc a poc el triturat de remolatxa a la patata, segons el gust i la coloració que vulgueu.
  7. Acabeu el puré amb canyella, fonoll i nou moscada mòlts al gust i torneu a barrejar.
  8. Opcionalment, escalfeu la preparació al forn o en una paella amb una mica d’aigua.
  9. Per acabar el plat i decorar-lo, talleu una part de la remolatxa cuita a daus i afegiu-los al puré juntament amb el julivert picat, la ratlladura de llimona i un raig d’oli.
  10. Una altra forma de presentació seria banyant el puré de patata amb el triturat de remolatxa per sobre o al costat, sense barrejar-los.

Bon profit, alimentació conscient, moviment i salut.

portada  —  amunt

Puré de patata i remolatxa amb aroma de llimona

Voleu un bon paté vegetal per esmorzar, enèrgic i boníssim? Amb aquesta recepta amb base de remolatxa, aconseguireu un plat ric en minerals i amb efectes antioxidants, especialment indicat per a les embarassades, ja que conté vitamina B9.

Inici  ›  Receptes 17 d'octubre 2017 | Actualitzat el 18 d'octubre 2016

Food. Hummus out of beetroot

Ingredients

  • 2 patates grosses
  • ½ remolatxa
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva o bé coco de primera pressió en fred o mantega de qualitat
  • 1 grapadet de julivert
  • 1 cullerada de postres de ratlladura de llimona
  • Opcional: canyella, fonoll, nou moscada mòlts
  • sal

Preparació:

  1. Bulliu amb aigua i sal les patates amb pell d’una banda, i refrigereu fins al dia següent.
  2. Bulliu amb aigua i sal la remolatxa amb pell d’altra banda, i deixeu refredar a temperatura ambient.
  3. Tant les patates com les remolatxes, estaran a punt quan els claveu un ganivet i hi entri amb facilitat.
  4. Peleu les patates un cop passat el dia de refrigeració i aixafeu amb una forquilla juntament amb el greix triat.
  5. Peleu les remolatxes un cop refredades i tritureu amb una batedora.
  6. Afegiu a poc a poc el triturat de remolatxa a la patata, segons el gust i la coloració que vulgueu.
  7. Acabeu el puré amb canyella, fonoll i nou moscada mòlts al gust i torneu a barrejar.
  8. Opcionalment, escalfeu la preparació al forn o en una paella amb una mica d’aigua.
  9. Per acabar el plat i decorar-lo, talleu una part de la remolatxa cuita a daus i afegiu-los al puré juntament amb el julivert picat, la ratlladura de llimona i un raig d’oli.
  10. Una altra forma de presentació seria banyant el puré de patata amb el triturat de remolatxa per sobre o al costat, sense barrejar-los.

Bon profit, alimentació conscient, moviment i salut.

PUBLICITAT

portada  —  amunt