Pastís de carn i fetge amb verdures

Plat principal  |  Laura Garcia

El fetge és un aliment molt dens nustricionalment parlant; ens aporta Vitamines del grup B, Vitamina A, Vitamina K2, cobre, colina, tots els aminoàcids esencials, per destarcar-ne alguns. Serà suficient amb una racció setmanal o cada 15 dies per a obtenir tots els seus beneficis.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 20 minuts

Ingredients

500 g de carn picada de vedella
250 g (aprox.) de fet

Elaboració

Escalfeu el forn a 175 °C.
Escalfeu l’oli en una paella i afegiu-hi la ceba picada. Daureu-la durant uns 8 o 10 minuts.
Afegiu-hi el carbassó i el bròcoli. Salteu-ho uns 5 minuts i apag…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat