Comparteix la passió per l’alimentació saludable

Regala salut

No caduca mai

Enviament immediat

Personalitzable

Com funciona?

1

Tria el teu regal

Selecciona un curs, la subscripció a la Comunitat o l’import que vols regalar.

2

Personalitza’l

Tria entre els diferents models de val i afegeix-hi una dedicatòria (opcional).

3

Entrega’l

Paga online i rebràs per correu electrònic un PDF per imprimir o reenviar.

Què pots regalar?

COMUNITAT

Un any d’accés a la Comunitat de la revolució saludable, per aprendre i practicar tots els pilars de la roda de la vida sana.

CURSOS

Per aprendre-ho tot de la cuina i els hàbits de vida saludables o per descobrir com tractar moltes patologies comunes de forma natural.

TARGETA REGAL

Aquí hi caben tots els regals que et puguis imaginar! Podràs triar el valor del regal a partir de 50 €.

Comunitat Etselquemenges:
un any de revolució saludable

Si coneixes algú que perdi el cap per l’alimentació saludable o que s’hi vulgui iniciar, la Comunitat Etselquemenges és el regal ideal!

La nostra Comunitat és un espai per aprendre i practicar el concepte més pur del que significa menjar sa. Ho fem a través de receptes (més de 800 en un receptari del tot saludable), un grup privat a Discord per aprendre a comprar de manera sana i estar en contacte cada dia, masterclass en directe i molt altres continguts exclusius elaborats pel nostre equip de dietistes i nutricionistes.

Cursos online de salut, cuina i benestar

Per aprendre-ho tot de la cuina i els hàbits de vida saludables o per descobrir com tractar moltes patologies comunes de forma natural.

I si trien ells?

Si no tens clar quina opció és la que més encaixa per a aquella persona, entrega-li una targeta regal i que sigui ella qui triï com vol millorar la seva salut. Així segur que l’encertes, amb un regal útil i diferent que no caduca!

Selecciona l’import

50€
100€
Altres
*La targeta regal es pot fer servir tantes vegades com es vulgui fins a esgotar el saldo.
*La targeta regal és un format digital, per evitar l’ús innecessari de residus.

Preguntes freqüents

Com s’activa el val regal?

Les instruccions per activar el regal estan detallades en el mateix val. La persona que rep el regal només ha d’introduir el codi cupó després d’afegir un curs o la Comunitat al carret.

Puc imprimir a casa el val regal?

El val regal el pots imprimir a casa. Et recomanem que facis servir un paper d’alta qualitat, com, per exemple, el setinat, que pots trobar a qualsevol copisteria i regalar.

Puc aprofitar el descompte de soci per regalar cursos o la Comunitat?

Sí, si ets de la Comunitat Etselquemenges, pots regalar cursos o la Comunitat amb un 20% de descompte. A la targeta regal no s’aplica cap descompte.

Si regalo l’accés a la Comunitat, fins a quin dia serà vàlid l’accés? La renovació és automàtica?

L’accés a la Comunitat és per a 12 mesos des del dia en què es bescanvia el val. És a dir, si tu compres el regal el dia 3 de desembre i persona hi entra el 8 de desembre, hi tindrà accés fins al 8 de desembre de l’any següent. La renovació no és automàtica si regales l’accés a la Comunitat. Faràs un únic pagament en el moment de fer el regal.

Quant tardaré a rebre el regal?

És immediat! Un cop finalitzada la compra, rebràs un correu electrònic amb el regal a punt per reenviar o imprimir. Tu tries quin dia el vols donar.

Què vol dir que no caduca mai?

El val regal d’Etselquemenges no té una data límit per bescanviar-lo. La persona podrà accedir al curs, a la Comunitat o fer ús de la targeta regal quan vulgui. Als cursos hi tindrà accés per sempre més. L’accés a la Comunitat caduca al cap d’un any d’haver-s’hi unit.