Regala salut, el regal perfecte!

Molts ens ho heu demanat al llarg d’aquests anys i per fi posem a la vostra disposició els VALS REGAL d’Etselquemenges!

La teva parella, mare, pare, amic o conegut és fan d’Etselquemenges? Vols sorprendre’l amb un regal especial, molt útil i personalitzat?
Regala salut, regala Etselquemenges!

  QUÈ PUC REGALAR?

· Cursos online de salut, cuina i benestar: per aprendre-ho tot de la cuina i els hàbits de vida saludables o per indagar en com tractar moltes patologies comunes de forma natural. Pots comprar els que ja hi ha online o bé comprar per avançat els que ja tenim anunciats però encara no han començat.

· El carnet de soci d’Etselquemenges: per tenir accés al 100% dels continguts del portal, poder assistir a xerrades i veure conferències exclusives, un munt de receptes saludables i delicioses, descomptes a tots els nostres cursos i activitats, i molt més!

PERSONALITZA EL TEU VAL REGAL!

Podràs personalitzar el val regal amb un text que inclou una dedicatòria editable i amb un fons de color que podreu canviar. T’oferim diferents propostes perquè puguis escollir la que més t’agrada.

Perquè quedi ben bonic, et recomanem:

1. Imprimir el val regal amb paper d’alta qualitat, com per exemple el setinat, que podràs trobar a qualsevol copisteria.
2. Plegar el val regal en 3 parts.
3. Posar-lo en un sobre americà (22 x 11 cm aprox.) de paper bonic.

Cursos online

VEURE'LS TOTS

Vols regalar el carnet de soci?

Soci DIGITALSoci PRÈMIUM 1 anySoci PRÈMIUM 6 mesos