La salut és un regal per a tota la vida!

Un regal útil i diferent
que no caduca

La teva parella, mare, pare, amic o conegut és fan d’Etselquemenges? Vols sorprendre’l amb un regal especial, molt útil i personalitzat?
Barrejar aprenentatge i plaer no havia estat mai tan fàcil. Amb els cursos i la Comunitat d’Etselquemenges regalaràs experiències i coneixements dels que perduren tota la vida.
Perquè aprendre a menjar bé és gairebé com aprendre a viure.
Regala salut, regala Etselquemenges!

Què puc regalar?

Podràs triar entre més de 15 cursos en línia o tot un any de receptes i consells pràctics
per a una vida saludable regalant l’accés a la Comunitat Etselquemenges.
Compartir la passió per l’alimentació saludable ara és més fàcil!

Cursos online de salut, cuina i benestar

Per aprendre-ho tot de la cuina i els hàbits de vida saludables o per indagar en com tractar moltes patologies comunes de forma natural.


Regala un any de revolució saludable

Si coneixes alguna persona que estigui boja per l’alimentació saludable o que s’hi vulgui iniciar, la Comunitat Etselquemenges és per a totes elles!

La nostra Comunitat és un espai per aprendre i practicar el concepte més pur del que significa menjar sa. Ho fem a través de receptes (més de 700 en un receptari del tot saludable), trucs a l’hora de cuinar, menús per a patologies, conferències i contingut exclusiu elaborat per un equip de dietistes i nutricionistes.

Com funciona?

Només has de triar el curs que que encaixa amb la persona a qui li vols fer aquest regal tan especial

  • Tria el regal (un curs virtual, comunitat o l’import que vols regalar). Si és un curs, entra a la pàgina d’aquest curs i fes clic a l’opció “Regala”.
  • Podràs personalitzar el val regal amb un text que inclou una dedicatòria editable i amb un fons de color que podreu canviar. T’oferim diferents propostes perquè puguis escollir la que més t’agrada.
  • Introdueix les dades de pagament.
  • Rebràs un correu electrònic a la safata d’entrada amb un PDF amb el missatge que hagis escrit per tal que el puguis imprimir amb paper d’alta qualitat, com per exemple el setinat, que podràs trobar a qualsevol copisteria i regalar.

*La subscripció a la comunitat (renovació automàtica), de 12 mesos a partir del dia de compra.

Si ja ets membre de la Comunitat, regala amb un 20% de descompte

Cada dia som més les persones que creiem que amb una alimentació saludable podem viure més i millor. I quants més siguem, més
planer serà el camí. I tu, amb qui voldries fer la revolució?