Aquesta setmana sortegem aquest lot de Casa Amella, fundada fa 12 anys i que aposta per treballar amb productors locals, productes de temporada, sèries curtes i tot ecològic. Quan s’acaba un aliment perquè ja no és temporada, deixen de servir el producte. Tot es cou al vapor, sense aigua i amb molt poca sal, sense gluten, sense lactosa, sense proteïna animal i sense conservants ni colorants. Els punts de distribució són establiments de qualitat, com fruiteries, carnisseries, dietètiques, supermercats, algunes botigues de condis i caprabo i a la cadena de supermercats ecològics Veritas. Les provincies on més presents sóm és Barcelona i Girona i a punts concrets de provincia Tarragona i Lleida.

El lot inclou:

  • Crema de carbassa: Bages
  • Crema de carbassó: Bages
  • Crema de Porro: Osona
  • Mongets del ganxet i cigró menut: Vallès Oriental.

casaamella_facebook

Com participar al concurs?

  • Per participar al concurs has de ser soci o fer-te’n aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i explicar-nos quina és la vostra crema de verdures preferida i com la prepareu. Us heu de fer amics del facebook de Casa Amella. Teniu temps fins dimarts vinent, 7 d’octubre, dia que farem el sorteig.
  • Què tens si ets soci d’etselquemenges? Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 100 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest cada setmana! i tenen un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll