El nou llibre de la nutricionista Carla Zaplana és una guia completa on hi trobaràs  receptes de batuts verds, sucs verds, llets vegetals i trucs per aprofitar-ne la polpa. Tot a partir d’aliments naturals, vitals i ecològics.

En aquest llibre la Carla ens dona la seva visió sobre les begudes vegetals i ens parla dels molts beneficis que pot tenir incloure batuts verds dins la nostra alimentació. Ens explica com preparar-los, quins ingredients utilitzar i perquè, i ens ofereix un àmpli repertori de receptes que fan salivar.

Serà una eina clau per a començar o per seguir cuidan-te. La revolució verda continua!

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quin és el vostre batut verd preferit.
  • Teniu temps fins el proper 8 de març, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis poden consultar les receptes de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia.