biocultura_740

La fira de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat espanyol, BioCultura, espera per a aquesta ocasió a més de 700 expositors i 80.000 visitants.
Més de 18.000 referències de productes d’alimentació ecològica formen el major sector de la fira, acompanyat d’altres sectors com són productes per a la higiene i la cosmètica amb ingredients certificats; tèxtil orgànic;ecomaterials, mobles i decoració per a l’habitatge; energies renovables; teràpies i medicines complementàries; estalvi i reciclatge; ecologia; medi ambient; turisme rural i cases de repòs; joguines; artesanies; música; llibres i revistes.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos què espereu trobar en aquesta nova edició de BioCultura.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 3 de maig, dia en què farem el sorteig. Els guanyadors podreu venir a buscar la vostra entrada doble a la consulta d’Etselquemenges de Barcelona, entre el dimecres 4 i el divendres 5 de maig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes quinzenals de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.