organicgormet_740

Instruccions d’ús

  1. Obre els productes i crea les tapes utilitzant les galetes com a base. Els piquillos pots tallar-los en trossos més petits, amanir-los amb una mica de sal i unes gotes d’oli verge extra. Sobre les galetes d’olivada estan boníssims. L’olivada sobre la galeta de tomàquet i orenga és una combinació perfecta.
  2. Convida a degustar les teves tapes a persones importants per a tu. El que és bo, compartit, s’assaboreix molt millor.
  3. I la xocolata, sempre hi posa un dolç final.

Gaudiu junt de l’Ecopicnic!

Aquest pack ha estat elaborat per Organic Gourmet. Experts en Regals Gastronòmics

www.organicgourmetbcn.com

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos en què consisteixen els vostres picnics saludables.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 26 d’abril, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes quinzenals de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.