Vols millorar la teva salut intestinal, reforçar el teu sistema immunològic, desintoxicar el teu organisme, incrementar la teva energia i tenir millors digestions? Doncs, pots aconseguir-ho incorporant Kombutxa a la teva dieta. Aquest te fermentat, altament probiòtic i amb més de 2.000 anys d’història, arriba a les nostres cases de la mà d’una jove empresa catalana. Mūn Ferments l’ha reinterpretat i, a més de saludable, ara està deliciós.

Als principals comerços d’alimentació ecològica hi pots trobar ja les seves ampolles amb dos gustos: de poma i gingebre i de magrana i hibiscus. També el pots comprar a la seva botiga online (www.kombutxa.com/shop). És ideal per prendre sol o acompanyat de sucs de fruita o verds i substituir de la manera més saludable els refrescos ensucrats i les begudes alcohòliques.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 9 de juny, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis poden consultar les receptes de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia.