activefoods_740

El lot

  • Proteïna de pèsols: aquest preparat de pèsols en pols té un contingut alt en proteïnes, aproximadament del 84%. Té l’avantatge que les seves proteïnes no provenen de fonts al·lergògenes, com són la llet o la soja. 20 g d’aquest complement contenen uns 16,8 g de proteïna. Molt recomanat per a esportistes
  • Cacau bio en pols: “cacau” significa literalment “l’aliment dels déus”. Utilitzat durant segles pels déus indis per incrementar l’energia i millorar l’estat d’ànim. Amb més de 300 components actius identificables, és un dels aliments més agradables i suggeridors.
  • Espirulina bio: entre els molts beneficis que s’han descobert de l’espirulina destaca l’efecte de dificultar l’absorció del midó, pel que resulta adequada per al control de pes.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins el proper 23 de novembre, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis poden consultar les receptes de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en