Formatges Mas el Garet és una formatgeria situada a Tona (Osona), que inicia la seva activitat l’any 2007 i des de 2012 tota la seva producció és ecològica i autosuficient. Tota la llet que es transforma per elaborar els productes, surt de la seva pròpia explotació caprina, on es troben les cabres murcià – granadines alimentades de manera natural i que dónen una llet d’alta qualitat; i és aquesta qualitat la base de la raó de ser de Mas el Garet: llet pròpia i transformada diàriament a fi d’obtenir deliciosos formatges i gustosos iogurts i matons. Aquest diumenge organitzen una visita guiada a la granja, la formatgeria i un tast per acabar.

Podeu trobar els productes de Mas el Garet a petits establiments especialitzats en productes artesans i xarcuteries al llarg de tot el territori català. També són presents a la cadena de supermercats ecològics Veritas, a la secció Gourmet d’El Corte Inglés i als supermercats Bon Preu i Esclat.

El lot conté:

masgaret_facebook

Com participar al concurs?

  • Per participar al concurs has de ser soci o fer-te’n aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i explicar-nos quina és la vostra crema de verdures preferida i com la prepareu. Us heu de fer seguidors del twitter de Mas El Garet. Teniu temps fins dimarts vinent, 14 d’octubre, dia que farem el sorteig.
  • Què tens si ets soci d’etselquemenges? Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 100 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest cada setmana! i tenen un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll