organic_740

Per a tots els que estimeu el mar, les postes i les sortides de sol inoblidables sobre les onades, sentir-vos bé en connexió amb el cos i viure el carpe diem de les Pitiüses, aquí teniu la millor experiència per aquest estiu!

A Organic Sailing oferim retirs setmanals de cuina flexivegetariana a bord d’un vaixell, navegant per les costes d’Eivissa i Formentera mentre impartim tallers vegans, macrobiòtics o crudivegans, amb health coaches convidats.

El premi

  • Una plaça amb un 50% de descompte, a bord d’un dels retirs d’Organic Sailing.
  • Tant l’embarcament com el desembarcament tenen lloc a Eivissa.
  • El cost del retir és de 980 €, però, amb el descompte, el guanyador obtindrà una plaça amb tot inclòs per 490 €.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Fer-vos seguidors de la pàgina de Facebook d’Organic Sailing i deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 7 de juny, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis poden consultar les receptes quinzenals de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia.