Aquesta setmana sortegem 2 places pel taller raw food que impartirà el dissabte 22 de març, de 10 a 14h, la nostra botiga amiga René electrodomèstics amb la Consol Rodríguez de kijimuna’s kitchen.

rawfood_facebook_v2(1)

Què inclou el taller?

El taller inclou tots els ingredients ecològics, degustació de plats preparats i receptes. Si no us toca el sorteig us podeu apuntar seguint aquestes indicacions. Encara hi ha places i el taller té un preu de 55 euros.

Com participar al concurs?

  • Els socis heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i explicar-nos perquè t’interessa el món del raw food. Teniu temps de participar fins i diumenge, 16 de març.
  • També podeu participar els que us feu socis aquesta setmana i ens envieu un correu a info@etselquemenges.cat comentant també com són les vostres amanides i què no hi pot faltar.
  • Ser soci de l’ETS té un cost de 33 euros (mig any) o 60 euros (1 any). Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 70 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables i tenen un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll