Aquesta setmana sortegem un sopar per a dues persones a Lasal del Varador, el restaurant de platja amb més producte ecològic i de proximitat que coneixem. L’aposta “eco” va des de la construcció del local ( fins als postres on Bodevici els porta els gelats ecològics. Ofereixen un pa sense gluten artesanal i enguany una de les novetats ésl’arròs amb bacallà i els sonsos d’Arenys de Mar. Recordeu que els socis teniu descompte i obsequi al menú i a la carta de forma permanent. Consulteu les condicions a aquí.

lasal_facebook-1

Com participar al concurs?

  • Per participar al concurs has de ser soci o fer-te’n aquesta setmana (tens temps fins el dia 2 de junyque farem el sorteig).
  • I què heu de fer? Heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i explicar-nos quin és el vostre plat d’estiu refrescant preferit.
  • Què tens si ets soci d’etselquemenges? Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 100 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, un sorteig cada setmana exclusiu per a socis i un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll