S’acosta Sant Joan i, per això, aquesta setmana sortegem una coca saludable per als socis de l’ETS. A Veritas, totes les coques s’elaboren al seu obrador, de manera artesanal i amb tots els ingedients ecològics. Estan fermentades amb llevat mare i estan lliures de greixos trans o hidrogenats.

Aquest any, celebra la revetlla de forma saludable!

El premi:

  • 1 coca de Sant Joan ecològica. Podràs triar entre: coca de llardons d’uns 500g, coca vegana d’uns 700g o coca de brioix amb crema, fruita i ametlles d’uns 850g.

*El premi s’haurà de recollir el dia 23 de juny a la botiga Veritas que el guanyador indiqui.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos com celebrareu la revetlla de Sant Joan
  • Teniu temps fins al proper 19 de juny, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.