Cerdanya Ecoresort, un hotel 4 estrelles amb Wellness, proposa una immersió en salut integrativa en un entorn privilegiat, amb l’objectiu de donar eines per aprendre a cuidar-se i crear hàbits saludables nous. També compta amb l’acompanyament dels professionals de La Consulta d’Etselquemenges que vindran a visitar-vos per oferir-vos xerrades del seu àmbit de coneixement: Neus Elcacho, David Gasol, Cristina Bellido, Marc Vergés, Yolanda Garcia i Martina Ferrer, a més d’un equip extra integrat per guies de muntanya, quiromassatgistes o instructors de ioga de primer nivell.

El Life Reset és un programa que, més que fer-vos desconnectar, us farà reconnectar amb vosaltres mateixos i us donarà eines per aprendre a cuidar-vos millor i a crear nous hàbits saludables, naturals i respectuosos amb el medi ambient. Perquè, encara que estiguem molt evolucionats i ens envolti molta tecnologia, està demostrat que estar més en contacte amb la natura i respectar ritmes i necessitats naturals propis ens ajuda a disminuir els nivells d’estrès i d’ansietat, com també a millorar diverses malalties.

El programa de nou dies es durà a terme en diferents edicions entre el mes de maig i el mes de juliol, al Cerdanya Ecoresort. A més, també podreu gaudir-ne en un format reduït de cap de setmana, si no podeu assistir als nous dies del curs complet.

Més informació: Programa Life Reset Natura: Aprèn nous hàbits saludables

El premi (a escollir entre):

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) dient quina opció de Life Reset preferiu si de 9 dies o de cap de setmana i per què us ve de gust anar-hi.
  • Teniu temps fins al proper 17 d’abril.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.