Vichy Catalan es una aigua mineral natural carbònica amb un gran ventall de propietats minero-medicinals gràcies al seu origen, ja que es tracta d’una aigua que brota de manera natural amb el seu gas carboni del seu propi manantial a Caldes de Malavella. El seu gust inconfusible i les seves propietats ha convertit a Vichy Catalan en una de les marques més prestigioses del mercat.

Vichy Catalan, a més, compte amb un Hotel Balneari que ofereix la possibilitat de compaginar l’aspecte terapèutic amb el confort d’un gran hotel i la tranquil·litat dels paratges de la comarca de la Selva. Enguany, el centre termal completa la seva experiència lúdico-termal amb una nova piscina que destaca per la seva climatització, sostenibilitat i eficiència energètica.

Aquesta setmana sortegem una estada per a 2 persones per a que pugueu gaudir de la nova piscina del Balneari Vichy Catalan.

Sortegem 1 estada per a 2 persones a l'Hotel Balneari Vichy Catalan

El premi:

  • Una estada per a 2 persones. Inclou 1 nit en mitja pensió, entrada al circuit termal i un dia de lloguer d’un llit balinés. (Validesa del premi: 1 any)

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 30 de juliol, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis prèmium d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.