Herbora és una marca especialitzada en nutrició i benestar, amb més de 35 anys d’experiència en el mercat, que compta amb una gran oferta de complements alimentaris i productes per la salut: per les defenses, control del pes, gelees i dermo-cosmètica, entre molts altres. Tots ells pensats amb un mateix objectiu, cuidar de la salut dels seus clients i oferir un producte de qualitat.

Herbora es una marca puntera en el sector i els seus productes es troben en més de 2.000 punts de venta, entre herbolaris i centres d’herbodietètica d‘Espanya, Andorra i Portugal. A la seva pàgina web, hi trobaràs la secció “On comprar”, des de la qual podràs trobar els punts de venta més a prop teu, seleccionant la teva ciutat i codi postal.

Aquesta setmana sortegem un lot de productes Herbora que us ajudaran a cuidar-vos de forma natural.

El premi:

  • 1 complement Digestic (conté 12 sticks amb enzims naturals, probiòtics, prebiòtics i vitamina B2 per a millorar les digestions)
  • 1 ampolla Dren Origens (conté una barreja de 22 plantes amb una triple acció drenant, diurètica i hepàtica)
  • 1 Stick crema greix
  • 1 Nutriprotector solar (nou producte de nutricosmètica que protegeix la pell del sol des de dins, evitant els excessos de sol i evitant l’aparició de més taques a la pell).
  • 8 barretes saciants: 2 de xocolata negra, 2 de xocolata negra i iogurt, 2 de xocolata negre i taronja i 2 de xocolata amb llet i vainilla.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis prèmium o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 17 de juliol, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.

 

Guanyadora del sorteig anterior: Yolanda García