El Buxaus és una masia del segle XVIII situada dins el Parc Natural del Montseny (Arbúcies), una situació privilegiada que permet gaudir de la natura, el paisatge i la tranquil·litat.

Sortegem 1 nit amb esmorzar per a dues persones a la masia El Buxaus

La masia compta amb totes les estances per gaudir d’una jornada relaxada i així poder desconnectar de la ciutat. Més enllà de les habitacions, hi trobareu un espai biblioteca o sala de jocs, una sala amb llar de foc que dona un caliu molt especial, una tercera sala amb sofàs i televisió, un gran jardí amb piscina exterior i un menjador i un porxo on podreu realitzar tots els àpats. Hi podreu tastar plats casolans elaborats amb els propis productes de l’hort i de temporada.

A més, des de la masia El Buxaus es poden realitzar moltes excursions! Allà mateix us informaran de totes les possibles rutes.

Aquesta setmana sortegem una nit per a dues persones a la masia amb esmorzar inclòs.

Sortegem 1 nit amb esmorzar per a dues persones a la masia El Buxaus

El premi:

  • 1 nit per a dues persones amb esmorzar inclòs (amb suc de Cal Valls eco, pa i embotits de productors locals i naturals, fruita i dolç de la casa amb cafè o infusió eco).

Condicions:

  • El premi és vàlid durant 1 any des del sorteig.
  • Subjecte a disponibilitat de places.
  • Durant els mesos d’estiu (juny, juliol, agost i primera quinzena de setembre), ponts i nadal, l’estada mínima és de dues nits. Els beneficiats del premi podran utilitzar el reglar sempre i quan afegeixin una nit més pel seu compte.
  • Si es vol afegir nens a la reserva, es pot fer pagant la diferència.

Per a més informació de la Masia el Buxaus podeu consultar la seva pàgina web: www.elbuxaus.net

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 22 de maig, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.