IORI es un petit hotel situat a la zona més tranquil·la del casc antic de Viella. Disposa només de 10 habitacions per oferir un servei càlid i familiar i posa èmfasis a una vida més acord amb la naturalesa utilitzant productes de qualitat, proximitat i ecològics per a cuidar-vos al màxim durant les vostres vacances.

Ofereixen cuina vegetariana, apta també per a macrobiòtics i vegans, preparada sota la seva experiència i coneixements de la cuina saludable. A més, compta amb l’assessorament d’Asuka Hashimoto, un gran xef en el camp del menjar natural al Japó.
Hi podeu fer àpats nutritius, sans i gustosos que us ajudaran a recuperar forces mentre descanseu i gaudiu de la naturalesa de la Vall d’Aran.

A l’hotel IORI també hi imparteixen seminaris amb mestres japonesos: semi-dejuni, curs de cuina, curs de ioga o osteopatia, entre d’altres.

Aquesta setmana sortegem una plaça en un seminari de ioga i trekking amb menjar d’Asuka, que podreu realitzar al juliol o a l’agost.

El premi:

  • 1 plaça en un seminari de yoga i trekking amb menjar d’Asuka

*El guanyador o guanyadora podrà triar triar entre dues dates, del 15 al 20 de juliol o del 3 al 8 d’agost.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 26 de juny, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.