BioCultura, la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l’estat, se celebrarà entre el 3 i 6 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona. Reunirà més de 700 expositors dedicats als sectors d’alimentació bio, cosmètica ecològica, moda sostenible, casa sana, turisme responsable, artesanies i ONG. Paral·lelament a l’exposició se celebraran més de 400 activitats.

Enguany, Etselquemenges tindrà un estand més gran i amb una millor visibilitat ja que serem al primer estand de la Zona 1, és a dir, al costat de la porta d’accés, abans de baixar les escales cap al Pavelló 1. Just per l’entrada de l’Avinguda de l’Estadi.

Aquest any, amb la novetat que ens estrenem amb la primera revista en paper, que pels socis serà gratuïta, i la podran recollir al nostre estand. També, com sempre, us podreu fer socis de l’Ets o renovar el carnet amb un 50% de descompte.

Sortegem 15 invitacions dobles i 15 entrades dobles amb descompte per a Biocultura

El premi:

  • 15 invitacions dobles gratuïtes per a dijous 3 o divendres 4 de maig.
  • 15 entrades dobles amb descompte del 50% per a qualsevol dia (de dijous 3 a diumenge 6).

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 30 d’abril, dia en què farem el sorteig. La recollida de les entrades serà el dimecres 2 de maig a Via Augusta 42-44, entresòl 4a de 10 a 19 h.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.