Dia a dia, patim diferents molèsties que tractem amb medicaments de manera individual: migranyes, dolors crònics, fatiga, dolors menstruals, contractures, ansietat, etc. Xevi Verdaguer ens mostrarà el punt de vista de la medicina integradora.

I si els diferents símptomes que patim tinguessin una sola causa? Això reduiria els diferents tractaments i ens facilitaria la millora de la nostra salut. Xevi Verdaguer, com a divulgador científic de la Clínica Omega Zeta, ens donarà les eines necessàries per entendre millor el nostre cos, poder pal·liar els diferents problemes de salut que patim i evitar que empitjorin en el futur. Una manera revolucionària d’entendre com funcionem i que transformarà la nostra forma d’entendre la nostra salut.

Aquesta setmana sortegem 2 entrades dobles per la conferència “Transfórmate” de Xevi Verdaguer que es realitzarà el 25 de setembre a les 20h al teatre BARTS.

BARTS és un autèntic multiespai al bell mig de l’emblemàtic i recuperat Paral·lel, eix escènic i cultural de Barcelona. Un local amb una excel·lent visibilitat i acústica, molt confortable i amb dues sales: la principal i la sala club.

El premi:

  • 2 entrades dobles per a la conferència “Transfórmate” de Xevi Verdaguer. La conferència (en castellà) és el 25 de setembre a les 20h al Teatre BARTS i té una duració de 1h 15min (+ ronda de preguntes al final).

Descompte especial:

I si no guanyeu les entrades, tenim un descompte especial pels lectors d’Etselquemenges d’un 25%. Heu d’anar al web del Teatre Barts i seguir les següents instruccions:

  1. Seleccioneu la funció i les localitats
  2. Seleccioneu ‘Tens un codi de promoció?’
  3. Introduiu el codi ETSBARTS

No oblideu de tornar a marcar les caselles que apareixeran sota el nou preu per a confirmar el vostre descompte!

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 18 de setembre, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis prèmium d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.