El Global Yoga Congress és un esdeveniment que té com objectiu acostar el ioga a tothom, tant als principiants com als practicants de nivell mitjà i avançat, de totes les edats i a través de tots els estils. El congrés va a càrrec de més de noranta mestres, vint dels quals són internacionals, i aplega més de 230 activitats, no només classes de ioga sinó també tallers, conferències, meditació i un espai amb estands i food trucks saludables.

Al Global Yoga Congress també s’hi faran activitats exclusives per als infants: classes de ioga per a nens, ioga en família, mindfulness, espais de joc i concerts. A més, no cal haver fer ioga abans! Els nens i nenes a partir de tres anys ja podran participar-hi. Les classes estaran impartides per Cayetana Ródenas, experta en la matèria i especialitzada en formacions internacionals de professors de ioga per als més petits.

El festival tindrà lloc els dies 12,13 i 14 d’octubre al Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones de Barcelona.

Aquesta setmana sortegem 2 entrades d’un dia per assistir a l’esdeveniment. 

El premi:

  • 2 entrades d’un dia per assistir al Global Yoga Congress.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web del congrés i seguir-lo a través del seus comptes de Facebook i Instagram.

Descompte especial:

I si no guanyeu les entrades, tenim un descompte especial pels lectors d’Etselquemenges d’un 10% amb el codi “ETS”.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina motivació principal teniu per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 25 de setembre, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis prèmium d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per a patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.

 

Guanyadores del sorteig anterior:
– Belinda Barberá
– Meritxell López