gu_740

El premi

No facis servir productes amb plàstic per a les zones més íntimes!

La majoria de dones no sap de què estan fets els productes d’higiene femenina que fa servir. Pensen que són de cotó però en realitat són de plàstic, cel·lulosa i altres petroquímics que moltes pells no toleren.
A GU ens prenem molt seriosament la salut de la dona, per això els protectors que fem estan elaborats amb cotó 100% ecològic i hipoal·lergènic i estan testats clínicament. A més, fem servir làmines impermeables 100% biodegradables, sense plàstics que provenen del petroli; això ens converteix en una de les marques més respectuoses amb el medi ambient del mercat.

El lot conté:
  • Compreses Ultraligth Dia Ales GU de cotó 100% ecològic 10 u.
  • Compreses Ultraligth Nit Ales GU de cotó 100% ecològic 10 u.
  • Salvaslips Classic GU de cotó 100% ecològic  30 u.
  • Salvaslips Ultrathin GU de cotó 100% ecològic  24 u.
  • Tampons amb aplicador GU de cotó 100% ecològic talla súper 14 u.
GU (Green Umbrella) és una marca catalana nova de productes d’higiene ecològics per a tota la família. Fa productes per a bebès (bolquers, cosmètics), productes d’higiene femenina i cosmètics per a adults. La seva filosofia és productes lliures de tòxics, saludables, segurs i respectuosos amb el medi ambient i sense intermediaris!
Pots visitar-los a www.guplanet.com i aprofitar la promoció per la primera compra, amb un 25% de descompte i enviament gratuït.

Com es participa al concurs?

  • Per participar al concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana i registrar-vos al web www.guplanet.com.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’inicar sessió com a socis) explicant-nos de què creieu que estan fets els protectors de les marques tradicionals.
  • Teniu temps fins dimarts que ve,1 de desembre, dia que farem el sorteig.
  • Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory, les receptes quinzenals d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest i poden accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.