Martina Ferrer a la xerrada "Dones 40-50-60"

Descobrim com alimentar-se abans, durant i després de la menopausa. La nutricionista Martina Ferrer revela, en la conferència “Dones 40-50-60” quins hàbits alimentaris hem de seguir a partir dels 40 anys per augmentar els nostres estrògens amb alimentació natural, exercici i fitoteràpia i així evitar les conseqüències que pot tenir la desaparició de la menstruació en les dones. Al final de la xerrada, a més, respon a un llarg torn de preguntes dels assistents sobre aliments i trucs culinaris.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins el proper 15 de novembre, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis poden consultar les receptes de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia.