Pacari és una empresa familiar equatoriana que produeix xocolata 100% orgànica de màxima qualitat, és la primera xocolata orgànica i biodinàmica d’Amèrica Llatina. Pacari beneficia 3.500 famílies de petits agricultors. Pacari està present en 42 destinacions al voltant del món, entre elles: Suïssa, Bèlgica, França, Itàlia, Emirats Àrabs, Rússia, Colòmbia, Argentina, Estats Units, Espanya, entre altres.

Pacari ha rebut més de 200 premis a nivell internacional per la qualitat i característiques úniques dels seus productes, entre els quals destaquen: 128 medalles d’or, plata i bronze obtinguts en les últimes cinc edicions dels International Xocolata Awards, situant-se com el principal guanyador d’un dels certàmens més importants del sector a nivell mundial.

Dins de les certificacions que l’empresa ha aconseguit es troba la certificació Demeter Biodynamic, la qual és el més alt reconeixement de sostenibilitat. Pacari és importat a Espanya a través d’COPADE, una organització internacional de desenvolupament sostenible.

El premi:

  • 10 lots de 2 rajoles de xocolata orgànica i biodinàmica Pacari amb essència de roses dels Andes.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 24 d’abril, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.