Hi ha caldos que venen de gust tot l’any! A l’estiu per prendre freds amb un glaço de gel o com a base per a elaborar cremes fredes, i a l’hivern per prendre ben calents i així escalfar el cos. És el cas dels caldos de carxofa i pastanaga d’Aneto, dues varietats 100% vegetals i ecològiques.

Aneto cuina tal i com s’ha fet sempre el caldo natural, de veritat. Per això, el seus caldos no tenen ni concentrats ni deshidratats ni afegeixen cap aroma. Només ingredients frescos i l’aroma propi de la cocció a foc lent. Tots ells lliures de gluten, de ou i lactosa.

Aquesta setmana sortegem 3 lots de productes Aneto que us ajudaran a cuidar l’organisme en diferents fases durant l’any. Els 3 guanyadors rebran 3 lots de producte distribuïts en 3 mesos de l’any.

El premi:

  • 3 lots de caldos Aneto dividits en 3 entregues:
    • Al juliol: 1 caixa de caldo de carxofa, 1 caixa de caldo de pastanaga i una tovallola de platja
    • Al setembre: 1 caixa de caldo de carxofa, 1 caixa de caldo de pastanaga i una ampolla per portar el caldo a l’oficina
    • Al gener: 1 caixa de caldo de carxofa, 1 caixa de caldo de pastanaga i una tassa per beure el caldo calent a casa.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins el dimarts 3 de juliol, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.