Espai René. Foto: Roger Llabrés

Espai René. Foto: Roger Llabrés

El taller

Saps que és molt important viure i cuinar en un espai saludable? René ens n’explica les bases teòriques en aquest article i ens regala 5 entrades per al taller “Una visió holística a la cuina”!

Dissabte, 30 de gener, de 10.00 a 12.30 h.

Objectiu: Assolir una visió integral de la Salut a la Cuina. Generalment abordem els temes de forma unívoca, i és necessari una visió transversal que permeti una mirada àmplia i coherent. El curs està organitzat en 3 àmbits: l’Espai, els Estris i les Coccions. Explorant aquests capítols evolucionarem cap al camí de la salut de manera integral. Hi ha molts espais dedicats a elaborar receptes amb ingredients saludables, però falta una visió més integradora: som éssers que interaccionem amb tot allò que ens envolta.

Per a més informació, cliqueu aquí.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina importància té per a vosaltres el lloc on cuineu.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 19 de gener, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory i les quinzenals d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants i centres mèdics saludables; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.